- Konu Sahibi pembemasal
- #6.121
ben daha doktora görünmedim . hala yok gibi![]()
Tatlim gunaydin. Nasil gidiyor, var mi bi istegin:)) bu arada hamilelik oncesinde anladin mi bi belirtin varmiydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha doktora görünmedim . hala yok gibi![]()
Tatlim gunaydin. Nasil gidiyor, var mi bi istegin:)) bu arada hamilelik oncesinde anladin mi bi belirtin varmiydi?
inş. canımolumlu düşünelim olumlu olsun tatlım.
amin canım inş.günaydın kızlar
Erginsena hadi hayırlısı olsun bakalım.az kaldı biraz daha sabredip öğrenelim sonucu
Seastire senin nasıl gidiyo umarım bi sorun yoktur
Erginsenacim cektigin bunca sikintiya degmez inann gel gben sana bi tahlil yaptirayim 2 saatt sonra cikar en azindan yoksa ilaclarini alir rahatlarsin. Kan tahlili idrar gibi dgl 8 gun onceden yapmistim 19 cikmisti varsa cikiyor mrk etme uzuluyorum valla...
inş. canım
amin canım inş.
canım seni nasıl bulucam çıkıp geleyim bari...hastane karşı tarafa taşındı dimi..olıvıumdan gelirken saqda kalıyor
ayy evet hadi hemen git bakalım heyecanla bekliyoruz
erginsenecım güzel haberlerle dünersin inş tatlımmm
inşallah kızlar hayırlısı neyse o olsun...
zuzu beni unutup gittiii zuzuuuu seni nasıl bulucam quuuu nereye kayboldun![]()
canım slm kaçgündür moral bozukluğu ile birlikte nete giremedim.
senin için dua edicem hayırlısı olur inşallah![]()
selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.
selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.
tatlım çok üzüldüm cnm ya ne diceğimi bilmiyorum tatlım. inş rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip eder tatlım
günaydın canım
çok teşekkür ederim tatlım inş. hayırlısı neyse o olur... belkide tahlile gitmem en hayırlısı olucak..varsa vardır yoksa yoktur en azından bu düşünceden kurtulurum...
hayırdır bir sorunmu var neden moralin bozuk tatlım...
canım çok geçmiş olsunRabbimiz en hayırlı olanı bilir...ona dua ve tevekkül edelim...inşallah en kısa zamanda hayırlı ve saqlıklı bir bebişin olur hep birlikte seviniriz cnm..
inşallah hamilesindir canım
bu ay bizim ilkti ,kendi kendime belirtiler var sanıyordum
migrenle beraber sinirlerim alt üst oldu hamile değilim reglimde yakınlaştı hepsi üst üste gelince hassaslaştım zaten duygusal bir yapım vardır.
artık akışına bıraktım bu aya kendimi çok şartlandırmışım farkında olmadan.herşeyin hayırlısı![]()
kızlar bana bi fikir verin ben kahvaltı yapmıyorum hiç napabilirim kahvaltı çok önemli biliyorum ama yapamıyorum