• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Tatlim gunaydin. Nasil gidiyor, var mi bi istegin:)) bu arada hamilelik oncesinde anladin mi bi belirtin varmiydi?

canım valla kendimi ağzında kaşıkla yumurta taşıma yarışında gibi hissediyorum,her anım gergin :( gebelik öncesi hiç bi belirtim olmadı işin kötüsü şuan da bi belirti yok.kan tahliline inanmayıp dün yine kendim test yaptım pozitif çok şükür.ama pozitif sonuca sevinemiyorum ilk gebelikte dış gebelik olduğu için.şuan karnımda bi sertlik var sadece farkettiğim o,göğüslerimde dokununca çok az acıyo.

olumlu düşünelim olumlu olsun tatlım.
inş. canım
günaydın kızlar
Erginsena hadi hayırlısı olsun bakalım.az kaldı biraz daha sabredip öğrenelim sonucu
Seastire senin nasıl gidiyo umarım bi sorun yoktur
amin canım inş.
Erginsenacim cektigin bunca sikintiya degmez inann gel gben sana bi tahlil yaptirayim 2 saatt sonra cikar en azindan yoksa ilaclarini alir rahatlarsin. Kan tahlili idrar gibi dgl 8 gun onceden yapmistim 19 cikmisti varsa cikiyor mrk etme uzuluyorum valla...

canım seni nasıl bulucam çıkıp geleyim bari...hastane karşı tarafa taşındı dimi..olıvıumdan gelirken saqda kalıyor

günaydın arkadaşalaaarrr!!! nisan da bitiyor yeni hamilelik haberleri var mı? ben bu ayki hüsrandan sonra, şimdi adetimin bitmesini bekliyorum. ümitler mayısa kaldı. hayrolsun inşaallah :46:

canım slm kaçgündür moral bozukluğu ile birlikte nete giremedim.
senin için dua edicem hayırlısı olur inşallah:52::52::52::52::52:

günaydın canım :16:
çok teşekkür ederim tatlım inş. hayırlısı neyse o olur... belkide tahlile gitmem en hayırlısı olucak..varsa vardır yoksa yoktur en azından bu düşünceden kurtulurum...
hayırdır bir sorunmu var neden moralin bozuk tatlım...

selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.

selam kızlar,dün doktora gittim.bebek gelişmemiş.bu hafta kendiliğinden düşmesini bekliycez.düşmezse pazartesi tekrar doktora gidip kontrol olucam ve hafta içi kürtajla alıcaklar.demekki benim için sağlıklı ve hayırlı bi hamilelik değilmiş.Allah ım nasip etmemiş bebeğimi bana.dilerim diğer hamile arkadaşlarım bebeklerini sağlıkla ve hayırla kucaklarına alırlar.Allah ım herkesin yardımcısı olsun.psikolojik olarak iyiyim.Allah ım sabrını veriyor.zaten her zaman sağlıklı ve hayırlısı ise bebek olsun diye dua ediyodum.halada öyle dua ediyorum.herşeye rağmen hayat devam ediyor.

tatlım çok üzüldüm cnm ya ne diceğimi bilmiyorum tatlım. inş rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip eder tatlım

canım çok geçmiş olsun :38: Rabbimiz en hayırlı olanı bilir...ona dua ve tevekkül edelim...inşallah en kısa zamanda hayırlı ve saqlıklı bir bebişin olur hep birlikte seviniriz cnm..

günaydın canım :16:
çok teşekkür ederim tatlım inş. hayırlısı neyse o olur... belkide tahlile gitmem en hayırlısı olucak..varsa vardır yoksa yoktur en azından bu düşünceden kurtulurum...
hayırdır bir sorunmu var neden moralin bozuk tatlım...

inşallah hamilesindir canım:16::16:

bu ay bizim ilkti ,kendi kendime belirtiler var sanıyordum :50:
migrenle beraber sinirlerim alt üst oldu hamile değilim reglimde yakınlaştı hepsi üst üste gelince hassaslaştım zaten duygusal bir yapım vardır.
artık akışına bıraktım bu aya kendimi çok şartlandırmışım farkında olmadan.herşeyin hayırlısı :34:

canım çok geçmiş olsun :38: Rabbimiz en hayırlı olanı bilir...ona dua ve tevekkül edelim...inşallah en kısa zamanda hayırlı ve saqlıklı bir bebişin olur hep birlikte seviniriz cnm..

teşekkür ederim canım.Allah ım herşeyin en iyisini bilir.inşallah herşey güzel olacak Allah ın izniyle.

inşallah hamilesindir canım:16::16:

bu ay bizim ilkti ,kendi kendime belirtiler var sanıyordum :50:
migrenle beraber sinirlerim alt üst oldu hamile değilim reglimde yakınlaştı hepsi üst üste gelince hassaslaştım zaten duygusal bir yapım vardır.
artık akışına bıraktım bu aya kendimi çok şartlandırmışım farkında olmadan.herşeyin hayırlısı :34:

en zor olanda yaşadıqımız belirtiler cnm... bende şimdi acaba bütün belirtileri psikolojik olarakmı yaşıyorum diye düşünüyorum..başka topiklerde öyle şeyler okuyorumki herkes bu belirtileri fazlasıyla yaşıyor ama sonuç negatif.. birde şunu merak ediyorum eqer ben hamile deqilsem bunu öqrendikten sonra bu belirtiler hemen ortadan kalkacakmı....walla hamile deqilsem ve belirtiler bunu öqrenince geçecekse hemen öqreneyim çünkü dayanamıyorum....peki sendeki belirtiler geçtimi yoksa devammı ediyor cnm...

kızlar bana bi fikir verin ben kahvaltı yapmıyorum hiç napabilirim kahvaltı çok önemli biliyorum ama yapamıyorum

kızlar bana bi fikir verin ben kahvaltı yapmıyorum hiç napabilirim kahvaltı çok önemli biliyorum ama yapamıyorum

canım kahvaltı proteinlerle dolu olduqu için hem bizim hemde bebeklerimiz için son derece önemli...doktorum bana çıkarsanda az çok ye bebeqe yinede bişeyler kalır demişti..sende biraz olsun yemeqe çalış canım bebeqin güzel gelişsin...

Back