- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.021
lata canım sendede reqline bikaç gün kala bu tarz akıntı olmuşmuydu
pembemasal canım bu arada soqan kürü yapanlarda 1 hafta önce yada 1 hafta sonra reql durumu deqişebiliyormuş bilgin olsun...
hoşgeldin canımmmkızlaaarrr ben geldiiiimmm :) ankara bugün baya bi sıcak vallaaa... başbakanın da katıldığı bi programa gittim ama öldüm gidip gelene kadarr :s
cok degıldı tatlım benım nomaldı yanı akıntım hıc dıkaktımı cekmemıstı benım ıdarrım cok koyu ve kokuluydu ben hatta folc asıtın yaptıgını duusnmustum tatlım sabretın kızlar bat tarıhleırnıze az kaldı hakkınızdan hayırlısı olsun hepımzı ıcın dualrım sızlerle.....
babaya eşinin anneye senin doğum tarihini anlayış tarıhine de son adet tarihini yaz tatlım
Hadı bır ısım bulalım artık su yenı sayfamıza kızlar ya aklınza gelenlerı yazın secelım acalım
tatlım ben yazayımd asen yap bır:)esımın kı 03.05.1982 benımde 06.09.1984 en son adet tarıhımde 08 mart yap bakalım ne cıakcak ??
hoşgeldin canımmm
canım idrarım benimde kokulu ama rengi çok koyu deqil...folik asit bende kullanıyorum biraz iştahımı açtı...hayırlısı bakalım Rabbim ne hayırlıysa onu nasip etsin
lata sen 2. ayda soğan kürü kullandınmı yani hamile kaldığın ay..?
Ya su folık asıdı nasıl alıyorsunuz kızlar bana doktor onermedı acarmısınız olur canım o zaman ne zaman acalım sayfamızı ay sonunda mı
evet tatlım ılk ay 15 gun kullandım ıkıncı ayda yıne adet tarhım bıttı 10 gun kullandım bukadr o ay hamıs kaldım darsıı sızlerın basına hakkımızdan hayırlısı olsun ne dıyeyım....
canım günde 1 defa içiyoruz...2 lira bişey...eczaneden folik asit diye isteyince veriyorlar...kafama bişey takıldı canım doktorun sana neden önermedi :26:
topiqi hemen açalım bence ay sonuna kadar beklememize gerek yok... çünkü aylık bir topik olmucak nasılsa...
kız çıkıyo tatlım Allahım gönlüne göre versin inş
Zararı olmaz dı mı bı de efervesan mı suya atıp mı ıcıyorsunuz tatlım
tatlım cın takvımındede kız cıkıyor ama neden ıcımden erkek gecıyor bakalım hayırlısı aslında yumurtlma gununde ılıskıe gırdık egerkı tıp dılı ıle konusrsak y kronomozom hemen tutması lazım buda erkek oluyor ama bu tıp takvımlerde de kız cıkıyor ama hayırlısı ıle elı ayagı duzgun bır bebek olsun cınsıyetı cok onemlı degıl ama baba erkek cok ıstıyorrr bunuda soylemden yapamıcam:)
tatlım cın takvımındede kız cıkıyor ama neden ıcımden erkek gecıyor bakalım hayırlısı aslında yumurtlma gununde ılıskıe gırdık egerkı tıp dılı ıle konusrsak y kronomozom hemen tutması lazım buda erkek oluyor ama bu tıp takvımlerde de kız cıkıyor ama hayırlısı ıle elı ayagı duzgun bır bebek olsun cınsıyetı cok onemlı degıl ama baba erkek cok ıstıyorrr bunuda soylemden yapamıcam:)
yok canım zararı olurmu bebeqin gelişimi için çok önemli bu ilaç...%50 sakat olmasını engelliyormuş... ilacı direk içiyorsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?