- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.061
BUGÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUM. 16MM :)
YALNIZ DOKTOR 5 HAFTA 5 GÜNLÜK DEDİ. AMA BENİM SAT 3 MART 7 HAFTA 3 GÜNLÜK OLMALI.
BEN BU İŞTEN Bİ ŞEY ANLAMADIM.
5+4 DE KESE GÖRÜNMEDİ. GÖRÜNMESİ LAZIM DIŞ GEBELİK OLABİLİR DEDİLER.
6 HAFTALIKTI KESE GÖRÜNDÜ. 4MM DEDİ (BU HAFTA 6 MM DEMİŞTİM DİYO) YİNE ŞU KADAR HAFTALIK DEMEDİLER.
EN İYİSİ BİDAHA Kİ SEFER BAŞKA HASTANEYE GİTMEK.
YALNIZ DOKTOR 5 HAFTA 5 GÜNLÜK DEDİ. AMA BENİM SAT 3 MART 7 HAFTA 3 GÜNLÜK OLMALI.
6 HAFTALIKTI KESE GÖRÜNDÜ. 4MM DEDİ (BU HAFTA 6 MM DEMİŞTİM DİYO) YİNE ŞU KADAR HAFTALIK DEMEDİLER.
teşekkür ederimgözün aydın tatlımGeç döllenmiştir .
gözün aydın tatlımgeç döllenmiştir .
folik asit demen yeterli çünkü ben o şekilde aldım.kızlar hadı soyleyın bana yurt dısında yasadıgım ıcın merak edıyorum sadece folık asıt demem yeterlı mı eczacıya yoksa fabrıkaya gore mı ısımlendırılıyorlar
yok canım suya atmıyoruz...hapı yutup arkasına su içiyoruz...ufff Kosovadayım tatlım ya valla hıc kımse bısı demıyor burda tmm esım gelsın gıdıp eczaneden alıyım da canım suya atıp mı ıcıyorsunuz seklı semalı ne
hepimiz için hayırlı olsun canımBebısler sabıt topıc acılmıstır Vatana ve Mıllete hayırlı olsun artık banucum gelsın kurdeleyı kezerız
canım çok geçmiş olsun...sana yardımcı olabilecek bir yakının yokmu yakınlarda...amınnn benım ıcın fark etmıyor ama esım cok ıstıyor erkek cocuk bılmem eltımın bı kızı var bızımde erkek cocgumuz olsun deyıp duruyor ama bakalımkac aylık ıken ogrece cınısyetlerını:))ayyy herseyı heyacan walla rabbı herkeze nasıp etsın ama su rahatsızlılalrı olmasyıd keske daha ıyı olurdu kızlar kızlar ıcım ezlıyor gurbet ellerde bır corba yapanım yok yemek yapcam kalkıp herseyden ıgrenıyorm ne olcak halım bılmıyorum.....
canım folik asit yada folbiol diye isteyebilirsin...hamile kalmadan 3 ay önce başlanıyor bebek 3 aylık olana kadar devam ediliyor...bebeqe çok faydası var canım...Kızlar ya madem folık asıt ıcmek gerekmıs hamıle kalmadan once bıle nasıl ıstıyıcem eczaneden folık asıtı dıye mı
canım reql günün geçmediqi müddetçe ümidimizi kaybetmicez...ihtimal var diyorsun yani dimi :)
galiba eşin boğa burcu :) benimki de boğa burcu ve erkek istiyor. benim için farketmez, kız evladın anneye şans olduğunu düşünürüm, erkek bebeğe de çok alışığım ablamdan :) bebek altı alınırken hep erkeğe alışmışım ya kızlar dümdüz çok tuhaf geliyor :) Allah gönlünüze göre versin canım.
kız çok basit küçük bi hap. 50 tane var içinde 2 tl. folbiol. bebek düşünenlere veriyorlar. benim dr unda aklına gelmedi ben sorunca yazdı reçeteye :)
ne güzel kalp atısını duymussun o sesleri bizde duyarız inşallahBUGÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUM. 16MM :)
valla arkadaslar ben reglim gecer idrar testi yapar doktora giderim hiç beklemem nolur nolmaz sonra kafamda soru işaretleri takılı kalmasınkızlar merhaba
ben hala doktora gitmedim korkudan ama netten de okuyorum daha önce dış gebelik geçirmiş iseniz gebe olduğunuzu öğrenir öğrenmez doktora gitmelisiniz yazıyoama daha regl ım 3 gün geçti.çok erken değil mi kese görünürmü? ofya zaman geçmiyor
aynen canım bende otururken bi akıntı geliyor gibi oluyo kosuyorum wcye yogun bir akıntı hayırlara cıksınpembemasal
canım yeni topiqimizi açalım artık arkadaşlar daqılmaya başladılar... banu gelene kadar mayısı geçicez zaten linki buraya kopyalarız herkes yeni topiqe gelir...
hamile arkadaşlar;
reqlinize bikaç gün kala yoqun kıvamlı akıntınız oldumu? reql oldum sanıyorum wcye gidiyorum yoqun kıvamlı akıntı gelmiş..ne olduqunu anlayamadım..
ohh ne güzelll bir sey gözünaydın cnmgünaydın kızlar, cuma günü bebişimin kesesini gördüm kızlar.. mercimek kadar yavrum benim... pembemasalcım doktor bende bir tane kist var dedi ama önemli derecede değil dedi şuan hormonları düzenliyormuş kısa süre sonra yok olcak dedi..yani kist varkende hamile kalınıyormuş tatlım..keseyide 4 hafta 6 gün sonra gördüm canım..herşey yolundaymış çok şükür 2 hafta sona kalp atışlarını duymak için tekrar gitcem..
selammm kız ne vukaat işledin amann karısma bidaha bosver herkezi sen bize takıl özlüyoruz seniHeeeyyy yavrularr nasılsınız bakım.ben bır forumda dusuncelerımı paylastıgım ıcın kk den ceza aldım hahahahha cok komık kendımı ılk okulda zannettım tek ayak ustunde dur :)))))))oof yaa okadar sacma bır konuya yorum yaptım sızlerden ayrı kaldım sevıyesıne ınerek ben kendıme ceza verdım her neysee ne var ne yok hamısler varmı ooo gecmısınızı okuyayım barı sızlerı cok sevıyorum canlarım.....
günaydın kızlarr
çok hastayım midem bulanıyor başım dönüyor kasıklarım ve belim kırılıyor aqrıdan..
çok hastayım bugün hiçbişey yapmaya halim yok.. ama oqlumun lisansı çıkıcak adliyeye gitmemiz gerekiyor...ve benim elimi oynatmaya halim yok..biran önce gidip gelelim yatak yorgan aytmaya başlarsam kimse beni yerimden kaldıramaz...uzun sürme kızlar 1saate gelirim...
sorma tatlım pet kullanıyorum yogun akıntıdanne güzel kalp atısını duymussun o sesleri bizde duyarız inşallah
canım sen birde baska doktora görün bence
valla arkadaslar ben reglim gecer idrar testi yapar doktora giderim hiç beklemem nolur nolmaz sonra kafamda soru işaretleri takılı kalmasın
aynen canım bende otururken bi akıntı geliyor gibi oluyo kosuyorum wcye yogun bir akıntı hayırlara cıksın
ohh ne güzelll bir sey gözünaydın cnm
selammm kız ne vukaat işledin amann karısma bidaha bosver herkezi sen bize takıl özlüyoruz seni
merhaba canım
kötü omussun 30 nisan gelseydi hayırlıısyla
valla benimde belim kopuyor acaip ama karnımdan kasıklarımdan belime vurdugunu hissediyorum içten geliyor cunkun
sorma tatlım pet kullanıyorum yogun akıntıdansen folık asıt alıyormusun
ewet canım kullanıyorum ben düşük yaptıgım gebelikte hamilelikle başamıstım ondan kalmıstı tabi yarım bıraktıgım için şimdi 10 günden fazla oldu başlayalı sabahları 1 tane alıyorum
Kızlar ya madem folık asıt ıcmek gerekmıs hamıle kalmadan once bıle nasıl ıstıyıcem eczaneden folık asıtı dıye mı
iyi akşamlar arkadaşlar... hamile haberlerini okuyunca buruk ta olsa çok seviniyorum... ben ne zaman tadarım bu duyguyu bilmiyorum.. hala regl olmadımböyle bişey olamaz... bugün 15 gün doldu adetim geçeli hala tık yok beklemekten bıktım.. ALLAH hayırlısını versin...
canım akşama doqru baş dönmem ve bulantım azalıyor sabah kalkınca tekrar başlıyor...sabahtan saq tarafım batıyordu şimdide sol tarafım batıyor...iqneler saplanıyor sanki arada...dediqin gibi hayırlısıyla 30 nisan bir gelseydi bütün bunların nedenini anlardık...neyse birgün daha bitti kaldı 5 günne güzel kalp atısını duymussun o sesleri bizde duyarız inşallah
canım sen birde baska doktora görün bence
valla arkadaslar ben reglim gecer idrar testi yapar doktora giderim hiç beklemem nolur nolmaz sonra kafamda soru işaretleri takılı kalmasın
aynen canım bende otururken bi akıntı geliyor gibi oluyo kosuyorum wcye yogun bir akıntı hayırlara cıksın
ohh ne güzelll bir sey gözünaydın cnm
selammm kız ne vukaat işledin amann karısma bidaha bosver herkezi sen bize takıl özlüyoruz seni
merhaba canım
kötü omussun 30 nisan gelseydi hayırlıısyla
valla benimde belim kopuyor acaip ama karnımdan kasıklarımdan belime vurdugunu hissediyorum içten geliyor cunkun
merhaba kızlar
misafir vardı bende sabah 9da zor kalktım acaip uyku basıyor bana neysem hemen işe giriştim
misafirim geldi gitti kızım ben, delirtti resmen kudurdu heryeri dagıttı nolcak bu kız bilmemm mutfagımı tpladım yemegimi hazırladım kızımada küstüm bakınayım size dedim
bende belirtiler mide yanması ,bel agrısı arada sag kasık batması olarak devam ediyor ama bugun cok belirtilere agrılara kafa yorcak durumda degildim
dün akşam süt kaynatıyordum kızlar bir kötü koktu burnuma anlatamam yaa eşimi cagırdım yaa su süt kötümü kokuyor ekşimişmi bir bak diye adam geldi yoo gayet güzel mis gibi süt diyor camı pencereyi acyım sanki hala kokuyor gibi geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?