- Konu Sahibi pembemasal
- #6.001
bak tatlım ben kız diyo o
canım benim kızım tuttu oqlum tutmuyor bana uymadı malesef

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak tatlım ben kız diyo o
saogan kuru kullanıyorsan hala o yapıyordurr ve ıyıye geldgıne ısarettır bende o ay resmen ped kullandım canım hadı sıfa olmustur sanda:)
canım benim kızım tuttu oqlum tutmuyor bana uymadı malesef![]()
ohhh içimi rahatlattın büyük ihtimalle strestir çok sağolcanım dış gebelik olmasıda mümkün deqil..çünkü dış gebelikte testler yine pozitif veriyor...send negatif çıkmış korkucak bişey yok içini ferah tut canım![]()
EngınSena cnm acalım da ısım dusunuyorduk en son banu da eglence gecelerınde cadı acmıyor hıc:) ısım dusunun kızlar ısım Akıntı demısken dere gelıyorrr dereeee canım bıldıgın adetlıyım gıbı petttt kullanıyorum dunden basladı bı de sıskınlık var
benim akıntım o zaman farklı canım...kıvamı çok yoqun... günde 6-7 defa geliyor..reql oldum sanıyorum wcye gidiyorum bakıyorum yine akıntı gelmiş...
valla cnm seninki gebelik gibi geldi bana inş öyledir tatlım
banada öyle geliyor canım ama test yapmadan emin olamayız...beklememiz gerekiyor biraz daha![]()
evet tatlım bidaha erkenden yapma test zaten bekle biraz
tamam canım burdakı boslukara ne yazagım kan falan anlam tarıhı yok anne baba numara ay yıl ne oluyormus:)))onu anlamdım zaten ben vereyım bılgılerı ne lazımsa sen yapısana:))yada ogrette ben yapayım
Kullandım canım dun bıttı ay cıddımısın ya bu ıyı bısey mı yanı ben usutum mu dedım bu kadar yogun akıntı
Sana ılk aydan mı basladı bu kadar akıntı sen 3 cu ayında hamıle kaldın sanırım canım
hayır canım ılk ay boyl yogun akıntım oldu adettımde kahvernegı kanamam oldu az oldum 2.ay hamıle kaldım tatlım...
hayır canım ılk ay boyl yogun akıntım oldu adettımde kahvernegı kanamam oldu az oldum 2.ay hamıle kaldım tatlım...