• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

saogan kuru kullanıyorsan hala o yapıyordurr ve ıyıye geldgıne ısarettır bende o ay resmen ped kullandım canım hadı sıfa olmustur sanda:)

Kullandım canım dun bıttı ay cıddımısın ya bu ıyı bısey mı yanı ben usutum mu dedım bu kadar yogun akıntı
Sana ılk aydan mı basladı bu kadar akıntı sen 3 cu ayında hamıle kaldın sanırım canım

EngınSena cnm acalım da ısım dusunuyorduk en son banu da eglence gecelerınde cadı acmıyor hıc:) ısım dusunun kızlar ısım Akıntı demısken dere gelıyorrr dereeee canım bıldıgın adetlıyım gıbı petttt kullanıyorum dunden basladı bı de sıskınlık var

EngınSena cnm acalım da ısım dusunuyorduk en son banu da eglence gecelerınde cadı acmıyor hıc:) ısım dusunun kızlar ısım Akıntı demısken dere gelıyorrr dereeee canım bıldıgın adetlıyım gıbı petttt kullanıyorum dunden basladı bı de sıskınlık var

benim akıntım o zaman farklı canım...kıvamı çok yoqun... günde 6-7 defa geliyor..reql oldum sanıyorum wcye gidiyorum bakıyorum yine akıntı gelmiş...

pembemasal canım bu arada soqan kürü yapanlarda 1 hafta önce yada 1 hafta sonra reql durumu deqişebiliyormuş bilgin olsun...

tamam canım burdakı boslukara ne yazagım kan falan anlam tarıhı yok anne baba numara ay yıl ne oluyormus:)))onu anlamdım zaten ben vereyım bılgılerı ne lazımsa sen yapısana:))yada ogrette ben yapayım

babaya eşinin anneye senin doğum tarihini anlayış tarıhine de son adet tarihini yaz tatlım

Kullandım canım dun bıttı ay cıddımısın ya bu ıyı bısey mı yanı ben usutum mu dedım bu kadar yogun akıntı
Sana ılk aydan mı basladı bu kadar akıntı sen 3 cu ayında hamıle kaldın sanırım canım

hayır canım ılk ay boyl yogun akıntım oldu adettımde kahvernegı kanamam oldu az oldum 2.ay hamıle kaldım tatlım...

kızlaaarrr ben geldiiiimmm :) ankara bugün baya bi sıcak vallaaa... başbakanın da katıldığı bi programa gittim ama öldüm gidip gelene kadarr :s

Back