- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.981
ben baktım ona göre bıraktık korunmayı tatlım. tabi Allah ne isterse o olurda ben yinede ona göre korunmayı bıraktım biz kız bebek çok istiyoruz rus takvimide çin takvimide kız diyo inş doğru çıkar. bide eşimin ailesinde kız yok hiç .benim ailemdede ilk torun olcak inş kızım olur yaaa çok istiyorum. ama tabi ilk önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inş ondan sonrada olursa kız olsun ya ama tabi erkek olursada benim canım o
ben baktım ona göre bıraktık korunmayı tatlım. tabi Allah ne isterse o olurda ben yinede ona göre korunmayı bıraktım biz kız bebek çok istiyoruz rus takvimide çin takvimide kız diyo inş doğru çıkar. bide eşimin ailesinde kız yok hiç .benim ailemdede ilk torun olcak inş kızım olur yaaa çok istiyorum. ama tabi ilk önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inş ondan sonrada olursa kız olsun ya ama tabi erkek olursada benim canım o
canım iqne kullandıqın zaman kanın normale dönecek merak etmebir dahaki gittiğimde ilacım bitsin iğne istim barı canm yaa benim peşimi bırakmıyo bu kansızlık malesef
dayanamadım yaptım testtek çizgi... bat 29 nisan. hayırlısı...
Kızlar yogun akıntı yasıyorum ya kasıklarım da bı tuhaf bıldıgınız pet kullanıyorum ayıptır soylemesı
Tatlimm russ takvimide mi varmiss, o da neymis netten bulabilirmiyim?
kızlar ben kan testi yaptırdım negatif çıktı yasabah bi arkadaşımla konuştum gecikmem 12-13 gün oldu dedim dış gebelik olmasın dedi yalancı hamilelikmiş kürtajmış tedavisi korkuyorum şimdi :18:yarın doktora gidicem bedenim 38 idi şimdi içine giremiyorum testin yanılma payı olamaz mı içime kurt düşürdü
evet var tatlım rus takvimi yaz çıkıyo
evet dış gebelik olmasında biraz daha beklerim çok korkuttu yarın giderim sabahtancanım sanırım sen idrar testide yapmıştın ve oda negatif çıkmıştı...kandada yok diyorsa yoktur cnm..başka bir nedenden gecikmiştir.. mutlaka doktora gitmelisin...geçmiş olsun...
Kızlar yogun akıntı yasıyorum ya kasıklarım da bı tuhaf bıldıgınız pet kullanıyorum ayıptır soylemesı
bende merak ettim şu rus takvimini...bi bakıyım neyin nesiymiş
evet dış gebelik olmasında biraz daha beklerim çok korkuttu yarın giderim sabahtan
evet dış gebelik olmasında biraz daha beklerim çok korkuttu yarın giderim sabahtan
bak tatlım ben kız diyo o
canım ben onu yapamdım nereye ne yazıyo anlamdım:))benım harbıden kafa durdu kusamktan olu gıbıyım zaten yardımcı olun hele:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?