• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

inşallah latacım ben geçen ay kullandım 13 gün kadar sıkıldığım için bırakmıştım :) bu ay hiç kullanmadım ama folik asite başladım... kısmett inşallah bizde en kısa zamanda tadarız bu güzel duyguyu :)

ıns canım allah gonlunuze gore versın hepımıze....

canım bence içindeki sesi dinle...:34:

walla hayırlısını ıstıyorum ama hep erkek dıye aklımza gelıyor nedense yada bende esımdenmı etkılendım ama evlenmeden oncede benım bır erkek bebegımolcak ısmını o yada bu koyacagım dıye hep duusnurdum ama bakalım hayırlısı ben bu tıp takvımelere cok guvenmıyorum allahın bılecegı ıs tutmussada eger tesaduftur dıye dusunuyorum bu benım dusuncem sadce ama herkezın gonlundekı verısn rabbım ılk bebek kız yada erkek fark etmezzz...

walla hayırlısını ıstıyorum ama hep erkek dıye aklımza gelıyor nedense yada bende esımdenmı etkılendım ama evlenmeden oncede benım bır erkek bebegımolcak ısmını o yada bu koyacagım dıye hep duusnurdum ama bakalım hayırlısı ben bu tıp takvımelere cok guvenmıyorum allahın bılecegı ıs tutmussada eger tesaduftur dıye dusunuyorum bu benım dusuncem sadce ama herkezın gonlundekı verısn rabbım ılk bebek kız yada erkek fark etmezzz...

evet tatlım bu takvimler can sıkıntısı işte Allahım bilir o ne derse olur . amin tatlımm

içinden geçen bence her zaman doğru oluyo tatlım. benim geçen seneki gebeliğimde hep erkek geçiyodu içimden öğrenemedik ama. bu seferdi kız geçiyo sanki kız olcakmış gibi. bizim babada bende erkek istiyoruz ALLAHIM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ(AMİN)

amınnn benım ıcın fark etmıyor ama esım cok ıstıyor erkek cocuk bılmem eltımın bı kızı var bızımde erkek cocgumuz olsun deyıp duruyor ama bakalımkac aylık ıken ogrece cınısyetlerını:))ayyy herseyı heyacan walla rabbı herkeze nasıp etsın ama su rahatsızlılalrı olmasyıd keske daha ıyı olurdu kızlar kızlar ıcım ezlıyor gurbet ellerde bır corba yapanım yok yemek yapcam kalkıp herseyden ıgrenıyorm ne olcak halım bılmıyorum.....

canım geç döllenme olduysa daha çıkmaz canım..reql gününü bekle bence :34:

ihtimal var diyorsun yani dimi :)

tatlım cın takvımındede kız cıkıyor ama neden ıcımden erkek gecıyor bakalım hayırlısı aslında yumurtlma gununde ılıskıe gırdık egerkı tıp dılı ıle konusrsak y kronomozom hemen tutması lazım buda erkek oluyor ama bu tıp takvımlerde de kız cıkıyor ama hayırlısı ıle elı ayagı duzgun bır bebek olsun cınsıyetı cok onemlı degıl ama baba erkek cok ıstıyorrr bunuda soylemden yapamıcam:)

galiba eşin boğa burcu :) benimki de boğa burcu ve erkek istiyor. benim için farketmez, kız evladın anneye şans olduğunu düşünürüm, erkek bebeğe de çok alışığım ablamdan :) bebek altı alınırken hep erkeğe alışmışım ya kızlar dümdüz çok tuhaf geliyor :) Allah gönlünüze göre versin canım.

Kızlar ya madem folık asıt ıcmek gerekmıs hamıle kalmadan once bıle nasıl ıstıyıcem eczaneden folık asıtı dıye mı

kız çok basit küçük bi hap. 50 tane var içinde 2 tl. folbiol. bebek düşünenlere veriyorlar. benim dr unda aklına gelmedi ben sorunca yazdı reçeteye :)

galiba eşin boğa burcu :) benimki de boğa burcu ve erkek istiyor. benim için farketmez, kız evladın anneye şans olduğunu düşünürüm, erkek bebeğe de çok alışığım ablamdan :) bebek altı alınırken hep erkeğe alışmışım ya kızlar dümdüz çok tuhaf geliyor :) Allah gönlünüze göre versin canım.

kız çok basit küçük bi hap. 50 tane var içinde 2 tl. folbiol. bebek düşünenlere veriyorlar. benim dr unda aklına gelmedi ben sorunca yazdı reçeteye :)

Yan etkısı yok dı mı canım adet duzensızlıgı vardı bende sen kullanıyormusun

Yan etkısı yok dı mı canım adet duzensızlıgı vardı bende sen kullanıyormusun

vitamin nihayetinde yan etki sanmıyorum ama içine sinmiyorsa netten araştır istersen. ben 2 ay kullandım. dr bu kadar yeterli dedi, b12 v.b. içeren apikopal e geçtim sonra.

vitamin nihayetinde yan etki sanmıyorum ama içine sinmiyorsa netten araştır istersen. ben 2 ay kullandım. dr bu kadar yeterli dedi, b12 v.b. içeren apikopal e geçtim sonra.

Hadı bakalım alıyım aksam kocıs gelsın de Ay kızlar akıntı cok fazla sogan kuru kullandım lata da kullanmıs aynı benım gıbı olmus ıkıncı kullanımda hamıle kalmıs dusunun pet takıyorum akıntı dolayısıyla

amın canımm evet boga burcuuu :)hemde cok ıstıyo daha ben hamıle kalmadan adapta olmustu erkek cocguna garıp bır hal var benım kocıste ıns ıstedgı gıbı olur hepmızım :))

amın canımm evet boga burcuuu :)hemde cok ıstıyo daha ben hamıle kalmadan adapta olmustu erkek cocguna garıp bır hal var benım kocıste ıns ıstedgı gıbı olur hepmızım :))

biz de daha evlenmeden hep erkek ismi düşünürdük :) hiç umudum yok bu ay için benim. ne belirtim var ne hissim. 5 gün önce de olsa test negatif çıktı. hayırlısı her şeyin.

kızlar merhaba
ben hala doktora gitmedim korkudan ama netten de okuyorum daha önce dış gebelik geçirmiş iseniz gebe olduğunuzu öğrenir öğrenmez doktora gitmelisiniz yazıyo :( ama daha regl ım 3 gün geçti.çok erken değil mi kese görünürmü? ofya zaman geçmiyor

kızlar merhaba
ben hala doktora gitmedim korkudan ama netten de okuyorum daha önce dış gebelik geçirmiş iseniz gebe olduğunuzu öğrenir öğrenmez doktora gitmelisiniz yazıyo :( ama daha regl ım 3 gün geçti.çok erken değil mi kese görünürmü? ofya zaman geçmiyor

bı hafta bekle canım oyle gıt

BUGÜN BEBEĞİMİN KALP ATIŞINI DUYDUM. 16MM :):emir_bebek:
YALNIZ DOKTOR 5 HAFTA 5 GÜNLÜK DEDİ. AMA BENİM SAT 3 MART 7 HAFTA 3 GÜNLÜK OLMALI.
BEN BU İŞTEN Bİ ŞEY ANLAMADIM.
5+4 DE KESE GÖRÜNMEDİ. GÖRÜNMESİ LAZIM DIŞ GEBELİK OLABİLİR DEDİLER.
6 HAFTALIKTI KESE GÖRÜNDÜ. 4MM DEDİ (BU HAFTA 6 MM DEMİŞTİM DİYO) YİNE ŞU KADAR HAFTALIK DEMEDİLER.

EN İYİSİ BİDAHA Kİ SEFER BAŞKA HASTANEYE GİTMEK.

Back