- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.861
günaydın canım..benim bugün başım çok dönüyor dönme dolap mübarek..san nasılsın cnm..
senacım,bacaklarının altına yüksek minder falan koyda kan akışın zorlamasın seni.dinlenmende fayda var bence.
okudum canım yaa baş dönmesi cok kötüdür yat bence sen
bende aynı bugun belim ve belimin alt kısmı cok agrıyor midem kaynıyor bide
şimdi subat ayındaki hamilelik belirtilerimde neler yazmısım o topiğe bakcam off iyice kafayı yeme modun dayım
selam kızlar
hamile değilim
biliyosunuz kaç gündür şu migrenle uğraşıyorum.cumartesi gece eşim babasını hastaneye götürmüştü geldiklerinde saat 3 dü yattık sabah 8 de benim yine migrenim tuttu baş ağrısı mide bulantısıyla uyandım sbah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı.ben iyi değildim eşim acile götürdü doktor kan testi istedi hamile değilimiğne yaptı canım çok yandı nasıl ağlıyorum eşime hamile değilmişim falan dedim eşimde saçmalama ona mı ağlıyosun dedi.
dünden beride ilaçta alıyorum almasam halimi düşünmek bile istemiyorum.
dün akşam misafir vardı giremedim.
sabah kalktım bilgisayarı açtım yazılara bakarken bile gözüm ağrıyordu.
bebek hayalim benimde önümüzdeki aya kaldı.
selam kızlar
hamile değilim
biliyosunuz kaç gündür şu migrenle uğraşıyorum.cumartesi gece eşim babasını hastaneye götürmüştü geldiklerinde saat 3 dü yattık sabah 8 de benim yine migrenim tuttu baş ağrısı mide bulantısıyla uyandım sbah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı.ben iyi değildim eşim acile götürdü doktor kan testi istedi hamile değilimiğne yaptı canım çok yandı nasıl ağlıyorum eşime hamile değilmişim falan dedim eşimde saçmalama ona mı ağlıyosun dedi.
dünden beride ilaçta alıyorum almasam halimi düşünmek bile istemiyorum.
dün akşam misafir vardı giremedim.
sabah kalktım bilgisayarı açtım yazılara bakarken bile gözüm ağrıyordu.
bebek hayalim benimde önümüzdeki aya kaldı.
üzülme canım bu ay kısmet değilmiş inşallah önümüzdeki aya hep birlikte hamile kalırız.bende çok istiyorum 2 yıldır ama olmuyo ilk defa doktora gittim klomen verdi.bende zannettimki hemen ilk klomende olacak 8 gün kala kan testi yaptım negatif.bütün umutlarım yıkıldı.bundan sonra acele etmicem gününü beklicem.
sende sabret canım.
çok geçmiş olsun canım. bitkisel şeylere de yönel biraz hep ilaç içme bence. ışıktan da uzak dur ve de gürültüden...
canım sen niye sürekli kan tahlili yaptırıyopsun.aslında daha önce dış gebelik yaşadığım için benimde takip etmem lazım ama korkudan doktara bile gidemiyorum2 hafta sonra kalp atışı başladığında gidicem.o zamana kadar bi aksilik olmaz umarım çok istiyorum ve sevinemedim bile daha tam olarak.ve kimseye söyleyemedim.
Havalar ısınınca kimse gelmez oldu topiğe
Havalar ısınınca kimse gelmez oldu topiğe
tatlım 10 dk.dolmadan yeni mesaj yazamıyomuşuz....sende sakın iş falan yapma.ben geçen hafta annemi çağırdım geldi yanıma.kadıncağız çok yoruldu ayakta benim yüzümden.ama napalım anca annelerimize nazımız geçiyo.insan daha iyi anlıyo annesinin kıymetini.
merhaba canlarım batım 2 gün geçti bir hafta daha bekliyeyimmi sizce kahverengi lekelenme oluyor 3 gündür ve sürekli uykum geliyor. Yeni hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim.Hayırlısıyla ben de aranıza katılırım inşallah
Bende dün test yaptim ve pozitif cikti ama hala bir türlü inanamiyorum, nerdeyse 1 senedir olmuyordu
cok kafama taktim, gecen ay izine gittik ve ben bebek olayini askiya aldim, tamda o ay oldu
Ama icimde bir korku var yinede tam sevinemiyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?