- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.821
herkese günaydın arkadaşlar.geçen salı günü doktora gittim biliyorsunuz.o günden beri raporluydum.bugün işbaşı yaptım.moralim çok bozuk.doktora gittiğimizde ne bebeği görebildik nede kalp atışını duyabildik.doktor 2 seçenek var dedi.ya geç döllenmeden dolayı göremiyoruz dedi yada bebek kan damarlarından beslenememiştir gelişmemiştir dedi.evdede pc olmadığı için sizlerle dertleşemedim((yarın tekrar doktora gidicem.İnşallah busefer bebeğimi görürüz.kıslar lütfen dularınıza benide ekleyin.o kadar içim acıyoki anlatamam.eşimle kendimizi en kötüye hazırladık ama inşallah hayırlı sonuçlar olur.Bu arada hamile arkadaşlarımız varsa gönülden tebrik ediyorum.sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini.
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin..dur hemen moralini bozma..bak dalinde bir sürü soru işaretliyle gitti doktora hayırlı haberlerle geldi bizeinşallah yarın bebeqini görürsün canım..Rabbimize çok dua edelim
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrr çok güzel ve hamiş dolu bir hafta olur inşallahhhh
pembişim nasılsın canımm
sağol canım.dua ediyorum sürekli.Allahım inşallah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada dalin kalp atışlarını duymuşmu senacım.
Gunaydın canım ben ıyım sızler nasılsınız bı bel bı kasık agrıları basladı adet yakındır da kıst gıder ınsAllah
bende oraya takılıyorumm işte..kistlermi gidiyor bebişmi geliyor emin olamıyorum...
canım neden 3 mayıs...bekleme canım ya.. başka doktora git bence...Kızlar çok korkuyorum.hep dua ediyorum umarım bu kez sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi diye.ama saniyeler bile geçmiyor.5 dk bir lavaboya gidiyorum kanama var mı diye.3 mayısta aldım doktor randevusunu.nasıl sabredicem bilmiyorum.sağ tarafıma da inceden bi sancı geliyo gidiyo.
Artık bebıs mı falan dusuncelere tamamen uzagım tatlım valla beynıme baskı yaptım kı artık o pskolojıden kurtuldum artık adet olmasam test yaptırmadan doktora gıdıcem hamıleysem test yaptırıcam kı maksat hatıra kalsın bebıse gostermek ıcın
canım neden 3 mayıs...bekleme canım ya.. başka doktora git bence...
canım sizin kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama psikolojik olarak ilk denememe raqmen okadar yıprandımki eqer hamile deqilsem önümüzdeki ay bende elimi ayaqımı çekicem...hergün ayrı bir stres...Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallahh...
bızım 2 cı ayda kıst olayı oldu canım
canım neden 3 mayıs...bekleme canım ya.. Başka doktora git bence...
Hamile olduğumu öğrenmeden önce o tarihe almıştım.kalp atımı falanda o tarihe denk geliyo o yüzden değiştirmeyim dedim.daha çok erken ultrasonda zaten görünmezhergün de kanverip sonuç bekleme sıkıtısına girmek istemiyorum.eğer bi aksilik olacaksa bu hafta içi belirti verir zaten.dış gebeliksede erken gitmemin de faydası yok nasılsa sonuç malum
canım sizin kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama psikolojik olarak ilk denememe raqmen okadar yıprandımki eqer hamile deqilsem önümüzdeki ay bende elimi ayaqımı çekicem...hergün ayrı bir stres...rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallahh...
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrr çok güzel ve hamiş dolu bir hafta olur inşallahhhh
pembişim nasılsın canımm
herkese günaydın arkadaşlar.geçen salı günü doktora gittim biliyorsunuz.o günden beri raporluydum.bugün işbaşı yaptım.moralim çok bozuk.doktora gittiğimizde ne bebeği görebildik nede kalp atışını duyabildik.doktor 2 seçenek var dedi.ya geç döllenmeden dolayı göremiyoruz dedi yada bebek kan damarlarından beslenememiştir gelişmemiştir dedi.evdede pc olmadığı için sizlerle dertleşemedim((yarın tekrar doktora gidicem.İnşallah busefer bebeğimi görürüz.kıslar lütfen dularınıza benide ekleyin.o kadar içim acıyoki anlatamam.eşimle kendimizi en kötüye hazırladık ama inşallah hayırlı sonuçlar olur.Bu arada hamile arkadaşlarımız varsa gönülden tebrik ediyorum.sağlıkla kucaklarına alsınlar bebişlerini.
irmegannn günaydın canımmmmmmmmmmm
irmegan bitmedimi geçmiş quuuuuuuuuuu
canım umudum zirvede..bak şimdi midem bulanmaya başaldı gittim çubuk krakerimi aldım..hadi bulantımı o bastırıyor ama baş dönmesine nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum...benim aklımı karıştıran bu ay soqan kürü yapmış olmam..onun etkisi olabilirmi bu belirtilerde diye emin olamıyorum...kürü kullanmamış olaydım rahatlıkla hamileyim derdim... ayrıca soqan kürü kullananlarda daha erken ve daha geç reql olunabiliyormuş...aklım karma karışık canım..bence umudunu yitirme.bende bu ay aynı durumdaydım hatta özel tüp bebek merkezlerini aradım yarın için randevu almıştım.ama allah nasip edince oluyo.benim bu 5. Ayımdı.bi arkadaşımında 8. Ayında oldu.allah zamanını ayarlamıştır.sakın umutsuzluğa kapılma
amiiiiiiiinnnn canıımmm inşallahh... benimde varsa bu hafta çıkar heraldeee :) ama olmadığı ortada umut işte :)
Canım bozma moralini hemen bencede geç döllenme olmuştur... içini rahat tutki herşey güzel olsun canım
günaydınnnn kuzuuummmmmmmmmmmmmm :)
geçmiş bitti ama sen gitmişin şekerimmbugün 23 nisan ve ben çalışıyorummmmm.....!!!!! poffffffffff (((((
canım ben biyere gitmedim hep burdaydım
canım umudum zirvede..bak şimdi midem bulanmaya başaldı gittim çubuk krakerimi aldım..hadi bulantımı o bastırıyor ama baş dönmesine nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum...benim aklımı karıştıran bu ay soqan kürü yapmış olmam..onun etkisi olabilirmi bu belirtilerde diye emin olamıyorum...kürü kullanmamış olaydım rahatlıkla hamileyim derdim... ayrıca soqan kürü kullananlarda daha erken ve daha geç reql olunabiliyormuş...aklım karma karışık canım..
REGL TARİHİN NE ZAMAN ? KAN TESTİ YAPTIRSANA.KANDA DÖLLENMEDEN 8 GÜN SONRA SONUÇ ÇIKIYO YANİ REGLA BİR HAFTA KALA ÖĞRENEBİLİRSİN.
amiiiiiiiinnnn canıımmm inşallahh... benimde varsa bu hafta çıkar heraldeee :) ama olmadığı ortada umut işte :)
Canım bozma moralini hemen bencede geç döllenme olmuştur... içini rahat tutki herşey güzel olsun canım
günaydınnnn kuzuuummmmmmmmmmmmmm :)
geçmiş bitti ama sen gitmişin şekerimmbugün 23 nisan ve ben çalışıyorummmmm.....!!!!! poffffffffff (((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?