- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.881
gözün aydın tatlım Allahım kucağına almayıda nasip etsin. evet tatlım bu işler sıkıntıya sitrese gelmiyolar. bebeklerimiz gelmek istemiyo sitres yaptığımız zaman
evet tatlım 10 dk geçmesi gerekiyo. ya annemede bişey diyemiyorum çünkü ameliyat oldu bel fıtığından tatlım. aslında biz kimseye demicektik kalp atışlarını duymadan ama eşim bana doktorun dediğini duyunca annesine söyledi akşam dikkat edin buna felan dedi . bende bugün anneme söyledim hamile olduğumu şaka mı dedi yok gerçek dedim. ayyy varya bi görsen tatlım yoldaydı bir başladı ağlamaya Allahım dualarımı kabul etti diye. inş buna bişe olmaz felan dedi ama nasıl ağladım canım ANNEMM o ağlayınca zaten sulu göz oldum bende ağladım . yengemde sakın iş felan yapma ben evde oldukça gelir yaparım bırak 1 senede pis olsun evin boşver dedi Allahım onlardan razı olsun zaten çok muhteşem bi ailem var çok şanlısıyım o konuda . ayy ne çok yazdım başını ağrıttım kusura bakma tatlım yaaa
Bende dün test yaptim ve pozitif cikti ama hala bir türlü inanamiyorum, nerdeyse 1 senedir olmuyordu
cok kafama taktim, gecen ay izine gittik ve ben bebek olayini askiya aldim, tamda o ay oldu
Ama icimde bir korku var yinede tam sevinemiyorum nedense
aaa ne kusur yaw.ne güzel konuşuyoruz.benimde annem geldi işte.yemek çamaşır bulaşık bayağı yoruldu.raporum bitti iş başı yaptım.bakalım yarın güzel haberler alıcaz inşallah.ben inanıyorum.Allah ım herkesin bebeğini bağışlasın.
tatlım hayırlı olsun.ben hamileliğime sevinemiyorum hala da.çünkü bebeği göremedik kalp atışınıda duyamadık.inşallah yarın hepsini yaşarımda bende rahat bi nefes alırım.ama sen kendini sakın kasma.hamileliğine sevin doya doya.inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.
tatlım hayırlı olsun.ben hamileliğime sevinemiyorum hala da.çünkü bebeği göremedik kalp atışınıda duyamadık.inşallah yarın hepsini yaşarımda bende rahat bi nefes alırım.ama sen kendini sakın kasma.hamileliğine sevin doya doya.inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım.
merhaba arkadaşım , aynı sorun bende de var henüz keseyi göremedik bu yüzden içimde hep bi endişe :26: umarım en yakın zamanda görürüz sağlıkla sıhhatle inşallah, Allah yavrularımızı bağışlasın bize..
canim insallah yarin görürsün bebisini, duyarsin kalp atislarini
ne kadar oldu senin hamileligin???
merhaba arkadaşım , aynı sorun bende de var henüz keseyi göremedik bu yüzden içimde hep bi endişe :26: umarım en yakın zamanda görürüz sağlıkla sıhhatle inşallah, Allah yavrularımızı bağışlasın bize..
inşallah canım ya.bakalım bende yarın inşallah bebğimi görürüm kalp atışını duyarım.Allah ım dualarımızı kabul etsin.bebeklerimizi bize bağışlasın AMİNNNNNNNNNNNNN
evet tatlım 10 dk geçmesi gerekiyo. ya annemede bişey diyemiyorum çünkü ameliyat oldu bel fıtığından tatlım. aslında biz kimseye demicektik kalp atışlarını duymadan ama eşim bana doktorun dediğini duyunca annesine söyledi akşam dikkat edin buna felan dedi . bende bugün anneme söyledim hamile olduğumu şaka mı dedi yok gerçek dedim. ayyy varya bi görsen tatlım yoldaydı bir başladı ağlamaya Allahım dualarımı kabul etti diye. inş buna bişe olmaz felan dedi ama nasıl ağladım canım ANNEMM o ağlayınca zaten sulu göz oldum bende ağladım . yengemde sakın iş felan yapma ben evde oldukça gelir yaparım bırak 1 senede pis olsun evin boşver dedi Allahım onlardan razı olsun zaten çok muhteşem bi ailem var çok şanlısıyım o konuda . ayy ne çok yazdım başını ağrıttım kusura bakma tatlım yaaa
Bende dün test yaptim ve pozitif cikti ama hala bir türlü inanamiyorum, nerdeyse 1 senedir olmuyordu
cok kafama taktim, gecen ay izine gittik ve ben bebek olayini askiya aldim, tamda o ay oldu
aaa ne kusur yaw.ne güzel konuşuyoruz.benimde annem geldi işte.yemek çamaşır bulaşık bayağı yoruldu.raporum bitti iş başı yaptım.bakalım yarın güzel haberler alıcaz inşallah.ben inanıyorum.Allah ım herkesin bebeğini bağışlasın.
gözünaydın cnm bekletmeden doktora git benceBende dün test yaptim ve pozitif cikti ama hala bir türlü inanamiyorum, nerdeyse 1 senedir olmuyordu
test yap doktora git bazılarına ilaç veriyor görünmende fayda var cnm hayırlı ugurlu olsunmerhaba canlarım batım 2 gün geçti bir hafta daha bekliyeyimmi sizce kahverengi lekelenme oluyor 3 gündür ve sürekli uykum geliyor. Yeni hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim.Hayırlısıyla ben de aranıza katılırım inşallah
ahh canımmm üzülme nolurr aglama hepimiz o yollardan illaki gectik ..gelecek ay olur inşallah ama sen üzülme herseyin hayırlısı dye dua etmiyormuyuz demek hayırlısı böleymiş ...dua edelim Rabbim en kısa zmanda nasip etsin bebeiş inşallahselam kızlar
hamile değilim
biliyosunuz kaç gündür şu migrenle uğraşıyorum.cumartesi gece eşim babasını hastaneye götürmüştü geldiklerinde saat 3 dü yattık sabah 8 de benim yine migrenim tuttu baş ağrısı mide bulantısıyla uyandım sbah idrar testi yaptım tek çizgi çıktı.ben iyi değildim eşim acile götürdü doktor kan testi istedi hamile değilimiğne yaptı canım çok yandı nasıl ağlıyorum eşime hamile değilmişim falan dedim eşimde saçmalama ona mı ağlıyosun dedi.
dünden beride ilaçta alıyorum almasam halimi düşünmek bile istemiyorum.
dün akşam misafir vardı giremedim.
sabah kalktım bilgisayarı açtım yazılara bakarken bile gözüm ağrıyordu.
bebek hayalim benimde önümüzdeki aya kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?