Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

hmmm aşağıda bazen çıkmıyo ismin bende seni gitti zannediyorum :) senin belirtiler coşmuş şekerimm... ben diyorumki bi kan tahlilinemi gitsen...??
evet canım belirtilerim çok fazla...baş dönmesi mide bulantısı idrarda yoqun koku şiddetli kasık aqrısı gögüslede aşırı hassasiyet ve dikleşme..2-3 gündrüde canım küçük küçük bişeyler istemeye başaldı..bütün bunlar psikolojik yada soqan küründen kaynaklanmıyorsa hamileyim cnm...kan testine gitmek istemiyorum geöen gün testte negatif çıkyı ya bekleme kararı aldım..reql günümden 2-3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum..pozitifi görürsem öyle gidicem kan test,ne..

reql günüm haftaya pazartesi canım...

Son düzenleme:

hımm. Ozaman belirtiler içinde çok erken

ooo baya belirtilerin var cnm.. bende geçen ay soğan kürü kullandım sadece tek farkı kasıklarımda ani batmalar oldu baş dönmesi mide bulantısı felan yaşamadım.. bana sen hamileymişsin gibi geliyo vallaa.. umarım öyledir cnm... benimde yumurtlama döneminden sonra göğüslerim şişmişti 3 gün felan sonra indi 2 gündür felaket durumda resmen sığmıyolar :) ve çok felaket bir sızısı varr gece yatarken kaç kere uyandım.. idrarımın rengi koyulaştı... ne zaman regl olacağımıda bilmiyorum offff kafayı yicem resmen.. sana regl günlerimi yazsam bi bakarmısın kuzum yaa sence ortalama ne zaman hasta olabilirim..???

tabiki canım yardımcı olmaya çalışırım...

6 ekim-27 ekim : 22 GÜN
27 ekim-28 kasım : 33 GÜN
28 kasım-27 aralık : 30 GÜN
27 aralık-17 ocak : 22 GÜN
17 ocak-7 şubat : 22 GÜN
7 şubat-12 mart : 35 GÜN
12 mart-2 nisan : 22 GÜN

valla ben pek kestiremiyorum ne zaman olacağını bide sen bak engin tecrübelerinlen :) bugünde 22 günüm...

Dalinnn sen bebğin kalp atışını duydunmu canım.geçmişi okuyamadım işlerim birikmiş onları yapıyorum.

canım ben bu tabloya göre 35i baz alırdım... uzun olanı kaile al ki kayal kırıklıqı olmasın...bikaç gün bekle canım...yoksa tekrar tekrar test yapmak durumunda kalıcaksın..35i tamamladıqın an gider gönül rahatlıqıyla test yaptırırsın..zaten bebek varsa reql günün geçince hemen belirtiler başlıyor..mesela yoqun olarak beyaz akıntı geliyor reql oldum sanıyorsun ama yok...

hmmm reglimin 9. günü şeffaf akıntım gelmişti bende o hafta çalışma yaptım sonra 1 hafta çalışma olmadı... ben bu haftayıda bekleyim o zaman... offf ne zor beklemek yaaaaa (((

hmmm reglimin 9. günü şeffaf akıntım gelmişti bende o hafta çalışma yaptım sonra 1 hafta çalışma olmadı... ben bu haftayıda bekleyim o zaman... offf ne zor beklemek yaaaaa (((

evet canım en zoru beklemek...ama ben kararlıyım reqlim geçene kadar test yapmıcam...
bu arada çok başım dönüyor kızlar tansiyonumu ölçtüm 9-6..ben düşük tansiyonluyum hep böyle çıkar benim tansiyonum..ama başım çok dönüyor nerdeyse yatıcam...

canım hemen kötüyü cagırma kac haftalıkmıski yani ne dedi
bekle bakalım dua et gec döllenmedir inşallah

günaydın kızlar ne alemdesiniz bakalım.benim 2 günüm geçti ne adet belirtisi var ne bebek
test yapmadınmı canım bi kan testi yaptırsana

hadi hadi hayırlısı işallah.

biraz uzan istersen cnm.. ben senin yerinde olsam hemenn yatardım vallaaa :) bi pazar yetmiyo insanaa (((

günaydın kızlarrrr
kalktık gene sabahtan başladık işe
yarın ve çarsamba misafirim var temizlik yapılıyor şimdi
artık hamilelik belirtileriyle ilgili bişi demicem gercekten sinirim bozuluyor
reglime 2-3 gün kaldı hayırlısı neyse onu görürüz inşallah
sizlerden nbr

canım hemen kötüyü cagırma kac haftalıkmıski yani ne dedi
bekle bakalım dua et gec döllenmedir inşallah

test yapmadınmı canım bi kan testi yaptırsana

nurancım,bebek görünmediği için net olarak kaç haftalık olduğunu söyleyemedi.ama normal şartlarda 8+4 olacağım yarın.İnşallah geç döllenemdirde bende bebeğimi görüp kalp atışını duyarım.Ama yinede eğer sağlıklı ve hayırlı bir bebek ise gelsin.Allah ıma hep öyle dua ediyorum.

günaydın canım..benim bugün başım çok dönüyor dönme dolap mübarek..san nasılsın cnm..

yatmak istemiyorum eşim evde..eqer yatarsam şüphelenir...ben ona süpriz yapmak istiyorum....bugün idare ediyim yarın işe gidecek...ozaman bolbol yatarım...

senacım,bacaklarının altına yüksek minder falan koyda kan akışın zorlamasın seni.dinlenmende fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…