- Konu Sahibi pembemasal
- #5.841
evet canım belirtilerim çok fazla...baş dönmesi mide bulantısı idrarda yoqun koku şiddetli kasık aqrısı gögüslede aşırı hassasiyet ve dikleşme..2-3 gündrüde canım küçük küçük bişeyler istemeye başaldı..bütün bunlar psikolojik yada soqan küründen kaynaklanmıyorsa hamileyim cnm...kan testine gitmek istemiyorum geöen gün testte negatif çıkyı ya bekleme kararı aldım..reql günümden 2-3 gün sonra test yapmayı düşünüyorum..pozitifi görürsem öyle gidicem kan test,ne..hmmm aşağıda bazen çıkmıyo ismin bende seni gitti zannediyorum :) senin belirtiler coşmuş şekerimm... ben diyorumki bi kan tahlilinemi gitsen...??
canım umudum zirvede..bak şimdi midem bulanmaya başaldı gittim çubuk krakerimi aldım..hadi bulantımı o bastırıyor ama baş dönmesine nasıl bir çözüm bulucam bilmiyorum...benim aklımı karıştıran bu ay soqan kürü yapmış olmam..onun etkisi olabilirmi bu belirtilerde diye emin olamıyorum...kürü kullanmamış olaydım rahatlıkla hamileyim derdim... ayrıca soqan kürü kullananlarda daha erken ve daha geç reql olunabiliyormuş...aklım karma karışık canım..
REGL TARİHİN NE ZAMAN ? KAN TESTİ YAPTIRSANA.KANDA DÖLLENMEDEN 8 GÜN SONRA SONUÇ ÇIKIYO YANİ REGLA BİR HAFTA KALA ÖĞRENEBİLİRSİN.
reql günüm haftaya pazartesi canım...
Son düzenleme: