• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Caanim merhaba... Hani doktorun sana dollenme tarihini vermis yaa peki o senin gercekten ovilasyon tarihinmiydi onu mrk ettim tatlim, cunku ben bu ovilasyon olayina inanmayi biraktim.birde kanama,dusuk tehliken yoksa yolculuk yapmanda hicbi sakinca yok bende doktorunda onaylarda gidersin umarim...

doktorun dedıgı tarıh ama tam kesın su gun demedı adet tarıhımı sordu 22..24 gun ıcerınde dollenmen olmus gını dedı evet ben o tarıhte yumurtalam tarıhımdı ben hem 22 de hemde 24 de ılıskıye calısmam olmustu benım duurum bu tatlım ıns dedgın gıbı kocısle ızmıre gıderım tek buarda ne yapcam yaaa:(((

latacımm başka bir topikte konyalı hamişler diye girdim. akademi hastanesinde şükran doğru hanım diyo canım. bi oku istersen çok memnun kalmış belki başka fikirlerde alabilirsin...

tamam canım bana lınk gonderırmısın ben bulamdımesım evde dıye gıremıyorum nete yazdıkalrınızı yenı gordum walla..

Son düzenleme:
sen tattın heralde canım benim ne güzel ya nasip hiç de umıudum yok ama neyse

millet kocasıyla çoluğuyla çocuğuyla gezmelerde canım biz gibi pazar günü millet ev beklemiyor artık o kadar bunaldım ki hayattan herşey ters gidiyor herşey üst üste geliyor bi ferahlık bulamadım kendimi çok yalnız kimsesiz hissedeyorum hiç bişeyden tat alamıyorum bilmiyorum yaa herkes mi benim gibi özellikle bebeğimi düşürdükten sonra böle oldum:50::50::50:

ben hamileyim tatlım

günaydınn kızlar nasılsınız. ben hazırlanıp okula gitcem amcamın oğlunun gösterisi var onu izlemeye gidicem . ordanda sağlık ocağı açıksa kan sonuçlarımı almaya geçicem . görüşürüz kızlar

canım inanki yaşadıqım belirtileri buraya yazmaya korkuyorum...ay sonunda bütün bu belirtilere raqmen reql olmakta var...ya gerçekten hamileyim yada vücudum bana çok güzel bir oyun oynuyor... bugün kasıklarımdaki gerilmeler hat safhada... özellikle sol kasıqım ben burdayım diyor...saqlı sollu kasılmalar ve aqrılar son hız devam ediyor...bende haddim olmayarak hamile avatarlarına bakmaya başladım :17:

Bende istiyorumm

kızlar günaydın.benimde belim,başım,kasıklarım ağrıyodu meraktan dayanamadım gittim bata 8 gün varken kan testi yaptım ve sonuç 0,06 yani hamile değilim:(üzüldüm demekki neymiş çok önceden yapıp hayal kırıklığına uğramıcakmışın.kısmet

kızlar günaydın.benimde belim,başım,kasıklarım ağrıyodu meraktan dayanamadım gittim bata 8 gün varken kan testi yaptım ve sonuç 0,06 yani hamile değilim:(üzüldüm demekki neymiş çok önceden yapıp hayal kırıklığına uğramıcakmışın.kısmet

tatlım bak sen de söylemişsin erken diye. ümidini kaybetme batına daha çok var

doktorun dedıgı tarıh ama tam kesın su gun demedı adet tarıhımı sordu 22..24 gun ıcerınde dollenmen olmus gını dedı evet ben o tarıhte yumurtalam tarıhımdı ben hem 22 de hemde 24 de ılıskıye calısmam olmustu benım duurum bu tatlım ıns dedgın gıbı kocısle ızmıre gıderım tek buarda ne yapcam yaaa:(((

Canim gunaydin saol aydinlattigin icin. Bende bu ay pek umutlu dglm hicbir belirti yok, ve cok stresli bir ey geciriyorum ama birdahaki ay ikili gunlerde iliski takvimi olusturucam biz pek uyamiyoruz o tarihlere esim kafasina gore takiliyo malesef:(( alistiramiyorum su duzeene ama bu ay takvim oolayini uyglayacagim..

günaydınn kızlar nasılsınız. ben hazırlanıp okula gitcem amcamın oğlunun gösterisi var onu izlemeye gidicem . ordanda sağlık ocağı açıksa kan sonuçlarımı almaya geçicem . görüşürüz kızlar

canım sen niye sürekli kan tahlili yaptırıyopsun.aslında daha önce dış gebelik yaşadığım için benimde takip etmem lazım ama korkudan doktara bile gidemiyorum :( 2 hafta sonra kalp atışı başladığında gidicem.o zamana kadar bi aksilik olmaz umarım çok istiyorum ve sevinemedim bile daha tam olarak.ve kimseye söyleyemedim.

Canim gunaydin saol aydinlattigin icin. Bende bu ay pek umutlu dglm hicbir belirti yok, ve cok stresli bir ey geciriyorum ama birdahaki ay ikili gunlerde iliski takvimi olusturucam biz pek uyamiyoruz o tarihlere esim kafasina gore takiliyo malesef:(( alistiramiyorum su duzeene ama bu ay takvim oolayini uyglayacagim..

canım o takvim olayı net sonuç vermiyo.ben bu ay ovulasyan testi aldım.sadece bi gün pozitif çıktı ondada beraber oldum.yani bu ay sadece 3 kez beraber olabildik ama hamileyim.ve bu sonuca çok şaşrıdım çünkü hiçbir gebelik belirtisi olmadı hatta yüzümde sivilceler çıktı regl döneminde olurdu.21 inde regl olacaktım.o tarihten 2 gün önce rüya gördüm.başka bi adamla evliydim ve bi oğlum vardı adıda keremdi ve çok mutluyduk.rüya tabirine baktım evliyken başka bi adamla evlendiğini görmek çocuk olacağına işaretmiş.hiç umudum yokken regla 1 gün kala hadi bi test dha yapayım dedim.silik çizgi çıktı.ertesi sabah hemen kan verdim pozitif . ama hala sevinemiyorum çünkü geçen sene dış gebelik geçirdim şimdide korkuyorum o yüzden.kalp atışını duymadan kimseyle paylaşamıyorum hamile olduğumu.
allah inşallah isteyen herkese sağlıklı bebekler verir.

׺°”˜`”°º×İçindeki çocuğu sevgisini yitirmiyenler varsa 23 Nısan Çocuk Bayramını en çocuksu hisslerimle kutlarım ׺°”˜`”°º×

Back