- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.681
benimde adet düzensizliği olunca belirsizlik var yani 4 mayıs gibi gözüküyor. düşün şimdi 2 nisan adet oldum şu an yeni akıntım gelmeye başladı.
meraba kızlar.. ben geldim yine.. çok garip bir dönem yaşıyorum.. 12 gündür adet olmayı bekliyorum.. bu hayatımda ilk kez başıma geliyor.. (gelecek zamanı buldu)bebek için kendimi öyle bir germişim ki yumurtam çatlamamış ve kist oluşmuş.. doktor adet söktürücü verdi yarın bitiyor söylediği miktar ama hala tık yok.. ALLAHIN işine bakın kızlar.. kırmızılar gelmesin diye yalvarırken şimdi gözlerim yolda.......... ALLAH HER ŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.
bende de ole oldu canim sogan kurunu uyguluyorum adetim gelsin de getsin su kist
olsun kısmet mayısadır inşallah
sen sıkma canını oluruna bırak bence
kız calışma falan yok benimde halim yok valla en son yumurtlama günlerini degerlendik sonra tık yok
ama yumurtlama günlerinden beri acaip kasık sancısı var bildigin karnımın altı kasıklarım sancıyor anlamıs degilim
ama bu ay ümit yok gibi azcık ilişkiyle cocukmu tutar
bende mi denesem acaba? işe yarar mı ki bende?
Canim bazi arkadaslar yogun kasik agrisindan biraktilar da benim 13 cu gunum 15 gun icicem agrim da olmadi akinti var ben doktoruma sordum kullan dedi faydasi olur zarari olmaz ama sen yine de bi saracogluna mail at sekerim
canım çalıştıqım yerde çok sigara içiyorlardı eşim daha fazal çalışmamı istemedi bende istifa ettim...şuan göz ucuyla ilanlara baksamda bebek düşündüqüm için eşim çalışmamı istemiyor..iş stresi çekmeni istemiyorum diyor...bene bebeqe konsantre olmuş durumdayım..bakalım hayırlısı...eşine Rabbim en kısa zamanda hayrılı bir iş nasip etsin..erkeqin işsiz kalması çok zor bir durum... ne iş yapıyor canım eşin.
tatlımm eşim personel şefi,insan kaynakları departmanı. sen çok iyi yapmışsın işten ayrılarak iş stresinden bile olmayabilir biliyormusun.... ben bile hamiş kalırsam bölümümü değiştireceğim çok gürültülü ve stresli bir işim var. eşimle bugün iş görüşmesine gittik 2. mülakata çağırdılar inş. olurda başlar dua et tatlım. sanada herşeyin hayırlısını diliyorum vee tez zamanda bebiş müjdesi vermeni istiyorumm:))
inşallah canım beniimmmmm
eşinde inşallah mülakatı geçer ve işe alınır paylaşırsın bizimle eşin işe girincetabiki dua ederim canım dualar müşterektir sende bizler için et olurmu
kızlar bugün kızımla alışveriş yaparak geze geze k.valideme gittik...dışarda gezerken hiç aqrı falan hissetmedim...k.validemlerde ufak tefek kasılmalar oldu...eve geldik benim her zaman oturduqum bir koltuk var hep orda otururum...laptopumu alıp o koltuqa oturdum birde ne göreyim aqrı yine başladıkoltuktamı bişey var yoksa dışarda gezerken aqrı falan yoktu eve geldik yine başladı...yok anacım bunların hepsi psikolojik bebek falan yok ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
kızlar bugün kızımla alışveriş yaparak geze geze k.valideme gittik...dışarda gezerken hiç aqrı falan hissetmedim...k.validemlerde ufak tefek kasılmalar oldu...eve geldik benim her zaman oturduqum bir koltuk var hep orda otururum...laptopumu alıp o koltuqa oturdum birde ne göreyim aqrı yine başladıkoltuktamı bişey var yoksa dışarda gezerken aqrı falan yoktu eve geldik yine başladı...yok anacım bunların hepsi psikolojik bebek falan yok ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
kızlar dün sabah migrenim tutmuştu biliyosunuz.gün içinde yorgundum gidip yatayım dedim hamile olursam kocişime nasıl süpriz yaparım diye düşünürken yatakta döndüm dolandım neyse uyandım bi kalktım yine başım ağrıyor midem bulanıyo çok kötüydüm eşim gelene kadar başıma buz falan koydum iyi geldi ilaç almadım.eşim beni öyle görünce korkttu ne oluyo sana doktora gidelim mi dedi bende yok dedim.afedersiniz öğlen brokoli yemiştim kalkınca onuda çıkardım ev sanki brokoli kokuyormuş gibiydi oysaki yattığım oda hariç tüm pencereler açıktı eve parfüm sıktım.
eşim babasını hastaneye götürmeye gitti kendimi kötü hissedersem çıkarım
ne oluyo bana
kızlar dün sabah migrenim tutmuştu biliyosunuz.gün içinde yorgundum gidip yatayım dedim hamile olursam kocişime nasıl süpriz yaparım diye düşünürken yatakta döndüm dolandım neyse uyandım bi kalktım yine başım ağrıyor midem bulanıyo çok kötüydüm eşim gelene kadar başıma buz falan koydum iyi geldi ilaç almadım.eşim beni öyle görünce korkttu ne oluyo sana doktora gidelim mi dedi bende yok dedim.afedersiniz öğlen brokoli yemiştim kalkınca onuda çıkardım ev sanki brokoli kokuyormuş gibiydi oysaki yattığım oda hariç tüm pencereler açıktı eve parfüm sıktım.
ne oluyo bana
ne oluyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?