Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bende de ole oldu canim sogan kurunu uyguluyorum adetim gelsin de getsin su kist

Deliiiiiiiiiiiiii:)))))

kızlar bugün kızımla alışveriş yaparak geze geze k.valideme gittik...dışarda gezerken hiç aqrı falan hissetmedim...k.validemlerde ufak tefek kasılmalar oldu...eve geldik benim her zaman oturduqum bir koltuk var hep orda otururum...laptopumu alıp o koltuqa oturdum birde ne göreyim aqrı yine başladı koltuktamı bişey var yoksa dışarda gezerken aqrı falan yoktu eve geldik yine başladı...yok anacım bunların hepsi psikolojik bebek falan yok ben kendi kendime gelin güvey oluyorum

ya enginsena sana bişi sorcam yaaaa benim kaç gündür göbek deliğim acıyor göbek deliğim etrafıda acıyor...sen tecrübelisin benim gibi toy bir insana yardımcı olursun die düşündüm :)

ya canım anladığım kadarıyla sen bu ay bırakmışsın korunmayı,önceki hamileliklerinde hemen haile kalmışmıydın ...birde kasık ağrısı nasıl psikolojik olabilirki bence dışarda aklın başka şeylerle mesgul oluyor o yüzden ağrını farketmiyorsundur bence...hep öyle değilmidir ki hasta olduğumuz zaman aklımızı oyalayacak başka işlerle meşgul oluruz ki o ağrıyla aklımızı yomayıp da daha fazla acı çekmeyelim die...

ya birde kusurabakma mesajını görmeden ben sana soru sordum mesajını görseydim böle bir soru sormazdım canım kusurabakma

canım aynı olay bendede var aynı koltukta daha çok hissediyorum sendede öyle olabilir.demekki vucudunu o rahat koltuğunda daha iyi dinliyo olabilirsin.
ay sonu hamiş olursak yani inşallah ne kadar çok belirti yaşamışız diyeceğiz

kızlar dün sabah migrenim tutmuştu biliyosunuz.gün içinde yorgundum gidip yatayım dedim hamile olursam kocişime nasıl süpriz yaparım diye düşünürken yatakta döndüm dolandım neyse uyandım bi kalktım yine başım ağrıyor midem bulanıyo çok kötüydüm eşim gelene kadar başıma buz falan koydum iyi geldi ilaç almadım.eşim beni öyle görünce korkttu ne oluyo sana doktora gidelim mi dedi bende yok dedim.afedersiniz öğlen brokoli yemiştim kalkınca onuda çıkardım ev sanki brokoli kokuyormuş gibiydi oysaki yattığım oda hariç tüm pencereler açıktı eve parfüm sıktım.
eşim babasını hastaneye götürmeye gitti kendimi kötü hissedersem çıkarım

ne oluyo bana

ahahhaaaaa aynı bennnn
bende işyaparken evde dolanırken bişi yok oturunca baslıyor agrı
biz psikolojik hamişiz canım ben 3 haftalık

batına kaç gün var peki hamile olma durumun olabilir...ama migrenden de olabilir tabi...

canım çok geçmiş olsun yaaa ...

canımmm noldu acaba sana hamişsinde çaktırmıyosun sanırım
yani inşallah hamişsindir yada regl öncesi migreni falanmı amannn kafam karıstı heee inşallah biran önce gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…