- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.561
eşim 9 ocak ben 18 ocak aramızda sadece 9 gün var biz çok iyi anlaşıyoruz bebişiminde tabi inşallah ocak doğumlu olmasını çok isterim
ondan bu ay bebiş düşünmeye başladım
Canim bebemin babasi gibi aslan olsun diye ekimde basladigim bu seruvene 6 aydir dvm ediyoru m sonuc; zodyak oglakta ben hala calismaktaa....:)))
bu 6. ayin mi?benim de 4. ayim bitti sayilir. Artik burc hesaplamayi falan biraktim. Olsun da ne zaman olursa olsun :)
Doktora gidiyor musunuz?
tünaydın kızlar sabah sabah bakıyorum yine kaynatmışsınız. valla benim yaramaz olunca sabah giremiyorum. inşaallaaaaah Allah tez zamanda sizinde göbüşlere bebişleri verir.... bak ben o zaman görüyüm sizi hııııııımmmmm... :)))))) :))))
insallah canim :) benim de 2 yasinda kizi olan bir arakadasim simdi uyuyabildigin kadar uyu bir daha asla uyuyamayacasin diyor. kendine de akit ayiramiyor. olsun biz raziyim ama di mi :)
Gunaydin kizlar nasilsiniz yogun bir haftadan sonra erkenden uyanip temizligi de bitirdim ve bi bakiyim dedim kizlara sogan kurumun bitmesine son 2 gun gerisi hayirlisi kizlar artik hic kafama takimiyorum ne bilim hani gezip dolasmak calismak farkli seylerden bashsetmek rahatlatiyor insani bosverin Dogru zamanda gelir insAllah ta saglikli hayirli gelir
canım çalıştıqım yerde çok sigara içiyorlardı eşim daha fazal çalışmamı istemedi bende istifa ettim...şuan göz ucuyla ilanlara baksamda bebek düşündüqüm için eşim çalışmamı istemiyor..iş stresi çekmeni istemiyorum diyor...bene bebeqe konsantre olmuş durumdayım..bakalım hayırlısı...eşine Rabbim en kısa zamanda hayrılı bir iş nasip etsin..erkeqin işsiz kalması çok zor bir durum... ne iş yapıyor canım eşin...en güzeli batın geçince yapmak canım..inşallah sabredebilirsin
2-3 hafta önce çıktım işten...muhasebeciyim canım..iş bakıyorum hayırlı bir yerden...sen ne iş yapıyorsun hastanede...
Canim cor yorulmusum uyudum uyandim bi baktim kimsecikler yok. Ben solunum testleri teknisyeniyim,bes yildir oradayim. Isten ayrilmanin ne oldugunu bilirim 3 haftadir esim isten ayrildi kafayi siyircam ama belli etmiyorum. Biyerlere gorusmeye gidiyor ama foss. .. Size bol sans diliyorum is maratonunda.
Gunaydin kizlar nasilsiniz yogun bir haftadan sonra erkenden uyanip temizligi de bitirdim ve bi bakiyim dedim kizlara sogan kurumun bitmesine son 2 gun gerisi hayirlisi kizlar artik hic kafama takimiyorum ne bilim hani gezip dolasmak calismak farkli seylerden bashsetmek rahatlatiyor insani bosverin Dogru zamanda gelir insAllah ta saglikli hayirli gelir
canım kür sendede kasık aqrısı yapmışmıydı?
günaydın kızlar
bugun gene cok uyumusum 10 a dogru kalktım bu uyku harap ediyor beni akşamda gec yatmıyorum ama neyse hayırlara cıksın inşallah
kasık agrılarım devam kızlar arada sol kasıgıma bıcak batıyor gibi oldu bugunde
ama hala umutlanmıyorum
inşallah güzel haberler alacagmız umut dolu bir gün olsun
günaydın arkadaşalr herkese hayırlı tatillerr
26 nisan canım
canım çalıştıqım yerde çok sigara içiyorlardı eşim daha fazal çalışmamı istemedi bende istifa ettim...şuan göz ucuyla ilanlara baksamda bebek düşündüqüm için eşim çalışmamı istemiyor..iş stresi çekmeni istemiyorum diyor...bene bebeqe konsantre olmuş durumdayım..bakalım hayırlısı...eşine Rabbim en kısa zamanda hayrılı bir iş nasip etsin..erkeqin işsiz kalması çok zor bir durum... ne iş yapıyor canım eşin...
canım kür sendede kasık aqrısı yapmışmıydı?
Yok canim benim yapmadi ama akinti vardi baya
5 gün kalmış inşaallah belirtilerin bebiş gibi geldi ama Allahım bilir herşeyi tabi. adet zamanın yaklaştığındada böyle belirtiler oluyomuydu...
ne zaman test yapıcan
günaydın kızlar tünaydın mı desem saat kaç oldu ben yatıp kalkıp uyumaktan kendime gelemedim
bizim üst komşunun biraz önce tamda yatak odasının üzerinde matkap çalıştırmasının üzerine kalktım ben kalktıktan sonrada bıraktılar sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?