Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gunaydin zuzu :) benim reglime 4 gun var ama bu ay da olmadigini biliyorum (hem test yaptim hem de atesim dustu).

tünaydın kızlar sabah sabah bakıyorum yine kaynatmışsınız. valla benim yaramaz olunca sabah giremiyorum. inşaallaaaaah Allah tez zamanda sizinde göbüşlere bebişleri verir.... bak ben o zaman görüyüm sizi hııııııımmmmm... :)))))) :))))

insallah canim :) benim de 2 yasinda kizi olan bir arakadasim simdi uyuyabildigin kadar uyu bir daha asla uyuyamayacasin diyor. kendine de akit ayiramiyor. olsun biz raziyim ama di mi :)

insallah canim :) benim de 2 yasinda kizi olan bir arakadasim simdi uyuyabildigin kadar uyu bir daha asla uyuyamayacasin diyor. kendine de akit ayiramiyor. olsun biz raziyim ama di mi :)

aynen canım Allahım yokluğunu aratmasın... işte o yüüüüüzdeeeeen göbüşlerimiz Allahımın izniyle bebişlerle dolsun. eh artık benimde 2 yaramaz olursa hepten pc ye girmem zor anlaşılan...:)))))

Gunaydin kizlar nasilsiniz yogun bir haftadan sonra erkenden uyanip temizligi de bitirdim ve bi bakiyim dedim kizlara sogan kurumun bitmesine son 2 gun gerisi hayirlisi kizlar artik hic kafama takimiyorum ne bilim hani gezip dolasmak calismak farkli seylerden bashsetmek rahatlatiyor insani bosverin Dogru zamanda gelir insAllah ta saglikli hayirli gelir

günaydın kızlar
bugun gene cok uyumusum 10 a dogru kalktım bu uyku harap ediyor beni akşamda gec yatmıyorum ama neyse hayırlara cıksın inşallah
kasık agrılarım devam kızlar arada sol kasıgıma bıcak batıyor gibi oldu bugunde
ama hala umutlanmıyorum
inşallah güzel haberler alacagmız umut dolu bir gün olsun

hadi hayırlısı canımmm... aslında dediğin gibi kafaya takmamak en doğrusu. Allahım doğru zamanda hayırlı bir şekilde bebişleri yola çıkarır inşaallah...

bat ne zamandı tatlımmmm...

günaydın kızlar tünaydın mı desem saat kaç oldu ben yatıp kalkıp uyumaktan kendime gelemedim
bizim üst komşunun biraz önce tamda yatak odasının üzerinde matkap çalıştırmasının üzerine kalktım ben kalktıktan sonrada bıraktılar sinir oldum

5 gün kalmış inşaallah belirtilerin bebiş gibi geldi ama Allahım bilir herşeyi tabi. adet zamanın yaklaştığındada böyle belirtiler oluyomuydu...

ayy inşallah canım tüm isteyenler hamiş kalsın inşallah
hayır ben adet öncesi hiç bir belirti yasamam reglin geldigini bile wc ye gitmeden anlayamam yani
oyy bu ay umutlu degilim ama Rabbim kısmte ettimi hiç birsey engel olmuyor tabi

günaydın canım gıcık olurum öle komsulardan yaa bir cumartesisi var insanların bırak yatsınlar demi calısanmı var hastamı var hamişm, var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…