- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.541
ayy inşallah yaaaa hamişizdir valla acaip heycan yaptım aslında hiç stres yapıp heveslenmicektim ama duramıyorummmmm
aminn Allah hayırlı evlat versinnnn
haftaya topiğimiz bebişlere boğulacak inşallah
.
kızlar akşamüstü eczaneden iki tane gebelik testi aldım bu ne iştah dimi
hemen yapmayacağım haftaya yaparım elimin altında bulunsunda
evet canım çok haklısın ara vericem test sonucu alana kadar
benim doktorum Optimed özel hastanesinde..testlerimi orada yaptırmıştım ben eşimede orada yaptırıcaz..
4 gün cinsel perhiz şartı istediler..kesinlikle ne birliktelik ne mastürbasyon hiç biri olmayacakmış
ve çok memnunum oradakilerden o yüzden illaki orada olsun istiyorum..
lodos konusunda çok haklısın insanı geriyor sanki
ayyyyy inşallahhh inşallahhh
hepimiz ocak annesimi oluruz o zman
benim stokta da 2 tane mevcut, acayip kışkırtıyolar her çişte yapasım geliyor :)
eşim 9 ocak ben 18 ocak aramızda sadece 9 gün var biz çok iyi anlaşıyoruz bebişiminde tabi inşallah ocak doğumlu olmasını çok isterim
ondan bu ay bebiş düşünmeye başladım
süpermişşş valla cok güzel olur
en güzeli batın geçince yapmak canım..inşallah sabredebilirsin
2-3 hafta önce çıktım işten...muhasebeciyim canım..iş bakıyorum hayırlı bir yerden...sen ne iş yapıyorsun hastanede...
Canim cor yorulmusum uyudum uyandim bi baktim kimsecikler yok. Ben solunum testleri teknisyeniyim,bes yildir oradayim. Isten ayrilmanin ne oldugunu bilirim 3 haftadir esim isten ayrildi kafayi siyircam ama belli etmiyorum. Biyerlere gorusmeye gidiyor ama foss. .. Size bol sans diliyorum is maratonunda.
günaydınn herkese
selam kızlar maasallah hem çok aktifsiniz hemde çok heyecanlısınız ben reglimin 7. Günün de olduğum için ne bi heyecan var ne de mutluluk var sadece bu aydan bana kalan hayal kirikligi ne kadar yorgun ve bitkin bıraktı beni bilemezsiniz neyse fazla uzatmayayım hamilelere Rabbim kolaylık versin bizlere de bu güzel duyguları biran önce yaşatmayı nasip etsin
merhaba kızlar herkese iyi akşamlar...yeni hamile haberleri var hayırlı olsun darısı biz isteyenlerin başına inşallah...kızlar ya bişi sorcam ben benim iki üç gündür göbek deliğim ve etrafı acıyor beni bat27 nisan...ara sıra kasık batmalaım oluyor sol tarafımda karın ağrılarım oluyor ama üşütmekten olabilir...adetime 10 gün varken öylesine yaptığım teste silik çizgi gördüm tekrarladığımda eser yoktu silik çizgidensizce göbek deliği acıması ne olabilir
eşim 9 ocak ben 18 ocak aramızda sadece 9 gün var biz çok iyi anlaşıyoruz bebişiminde tabi inşallah ocak doğumlu olmasını çok isterim
ondan bu ay bebiş düşünmeye başladım
Canim bebemin babasi gibi aslan olsun diye ekimde basladigim bu seruvene 6 aydir dvm ediyoru m sonuc; zodyak oglakta ben hala calismaktaa....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?