Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar akşamüstü eczaneden iki tane gebelik testi aldım bu ne iştah dimi

hemen yapmayacağım haftaya yaparım elimin altında bulunsunda

benim stokta da 2 tane mevcut, acayip kışkırtıyolar her çişte yapasım geliyor :)

4 günde bize doktor perhizi bozdurdu tekrar beklettirdi 2 gün. vardır bir bildiği doktorunun gerçi. hayırlısı canım. melisayı unutma valla kahkaha atarken buluyo insan kendini :)

ayyyyy inşallahhh inşallahhh
hepimiz ocak annesimi oluruz o zman

eşim 9 ocak ben 18 ocak aramızda sadece 9 gün var biz çok iyi anlaşıyoruz bebişiminde tabi inşallah ocak doğumlu olmasını çok isterim
ondan bu ay bebiş düşünmeye başladım

benim stokta da 2 tane mevcut, acayip kışkırtıyolar her çişte yapasım geliyor :)

beklemeye çalışacağım çünkü daha erken perşembe sabah yapıcam tabi çıkarsa birşeyler

Yaşam bir masal gibidir ne kadar uzun olduğu değil ne kadar güzel yaşandığı önemlidir...Güzelliklerle dolu bir gün geçrmeniz dileğiyle....

selam kızlar maasallah hem çok aktifsiniz hemde çok heyecanlısınız ben reglimin 7. Günün de olduğum için ne bi heyecan var ne de mutluluk var sadece bu aydan bana kalan hayal kirikligi ne kadar yorgun ve bitkin bıraktı beni bilemezsiniz neyse fazla uzatmayayım hamilelere Rabbim kolaylık versin bizlere de bu güzel duyguları biran önce yaşatmayı nasip etsin

amin tatlım en kısa sürede sizlerde bu güzel duyguyu yaşayın inş bitanem

Tatlim gunaydinn. Gobeginin acimasinin sebebi gobegin dusmus olabilirmi die aklima geldi,agir falan kaldirdiysan aniden zorlama olduysa gobek dusebiliyo cocukken bende cok oluyormus hiperaktif poldugum icin:) ama eger 27 ise bat taarihin kanda cikar canim baktir aklinda olmasin istersen bildir gelismeleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…