- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
sağol güzelim benim.pozitif arkadaşım:).....inşallah bu pozitifliğinle çok yakında hamiş kalacaksın.çünkü ben bu ay öyleydim hiç kafama takmamıştım testi çift çizgi görünce bile şok olmuştum hiç beklemiyordum sürpriz gibi bişi oldu.ama öyle kolay kolay rüyalar görmem ama bu ay hep bebiş vardı kucağımda ama benim değildi başkalarının bebişine bakıyordum.bir de rahmetli babaannemi seneler sonra rüyamda gördüm bana boncuk bileklik veriyordu.sonra bu rüyayı anneme anlattım bebişmi var yoksa diyordu(bu arada daha kimseye haber vermedim bir siz bir de eşim biliyor.çatlıyorum kan testinden sonra söylicem annemlere de:))sonra çok uzaatım lafı bende anneme dedim ne bebişi bebiş mebiş yok biz düşünmüyoz dedim bir sene.çünkü eğer düşünüyorum desem bizimkilere her ay akılları bende olacaktı.şimdi sürpriz olacak inşallah.ayyyyyyy çok konuştum kusura bakma banuş.öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun.
sağol güzelim benim.pozitif arkadaşım:).....inşallah bu pozitifliğinle çok yakında hamiş kalacaksın.çünkü ben bu ay öyleydim hiç kafama takmamıştım testi çift çizgi görünce bile şok olmuştum hiç beklemiyordum sürpriz gibi bişi oldu.ama öyle kolay kolay rüyalar görmem ama bu ay hep bebiş vardı kucağımda ama benim değildi başkalarının bebişine bakıyordum.bir de rahmetli babaannemi seneler sonra rüyamda gördüm bana boncuk bileklik veriyordu.sonra bu rüyayı anneme anlattım bebişmi var yoksa diyordu(bu arada daha kimseye haber vermedim bir siz bir de eşim biliyor.çatlıyorum kan testinden sonra söylicem annemlere de:))sonra çok uzaatım lafı bende anneme dedim ne bebişi bebiş mebiş yok biz düşünmüyoz dedim bir sene.çünkü eğer düşünüyorum desem bizimkilere her ay akılları bende olacaktı.şimdi sürpriz olacak inşallah.ayyyyyyy çok konuştum kusura bakma banuş.öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun.
Kahve erkekler için, sperm hareketliliğine iyi geliyor uyarıcı etkisi var. İlişkiden 2 saat kadar önce sert bir kahve içmesi eşinizin iyi bir şey yani, deneyebilirsin:)canım hayırlı olsun bebeğin inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın merak ettim kahve ne işe yarıyor :26:
belki konu dışı olacak ama benim bi kızım var
bide oğlum olsun istiyorum
gecen ay denedim olmadı
bu ay bakalım reglimde çok düzensiz
halen daha olmadım 35. gün
inşlah düzene girer...
sağol canım Allah razı olsun.kahve spermleri harekete geçiriyormuş canım doktor nevranın sitesinde olkumuştum:)canım hayırlı olsun bebeğin inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın merak ettim kahve ne işe yarıyor :26:
Amin hayatım inşallah, allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah:)) İyi yapmışsın, kan testini al daha için rahat haber verirsin, nazar boncuğu da tak bir yerlerine:))
Bak babaennen boşuna girmemiş rüyana,müjdeyi vermeye gelmiş, allah ona da gani gani rahmet eylesin.. Benim annem valla her ay soruyor var mı bişey diye, ay yok anne, uğraşmıyoruz özel olarak deyip atlatıyorum ben de:)
Sana msj attım bu arada, çok dikkat et kendine tatlım..
Kahve erkekler için, sperm hareketliliğine iyi geliyor uyarıcı etkisi var. İlişkiden 2 saat kadar önce sert bir kahve içmesi eşinizin iyi bir şey yani, deneyebilirsin:)
Gayet konu içi tatlım:) İnşallah düzene girer bir an önce ya da hamişsindir belki de:) İnşallah..
banu yenimi evlisin sen cnm
Evet hayatım, eylülde evlendim:) Yaş olarak değil ama evililik olarak çok tazeyiz yani:)
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu burda çok kötü fırtına çıktı.zaten belliydi havanın güzel olmasından fırtına öncesi sessizlik vardı:)
güzel kızlar sizlerle konuşmak çok güzl.ben şimdi çıkıyorum ara ara girer yazışırız yine çok öpüyorum sizi:)
kadınlar her yaşta tazedir boşver...ALLAH mesut etsin..ben 25 yaşında evlendim 7 yıllık evliğim ama keşke 35 yaşında evlenseydim kahretsin yaaaa..
ben geldim nasilsiniz arkadaslar bir kacamak yapayim dedim var mi guzel haberler bugun
Safizinden haber bekliyoruz, testi pozitif çıkmış,ama biraz geç bakmış teste, kan testi yaptıracak emin olmak için.. Sen nasılsın hayatım?
Bu arada kızlar ya benim bağlantım kötü bugün ya kk da birşey var, sayfaları çok zor açıyorum, çoğu zaman açamıyorum da, sizde de öylemi?
insallah pozitif cikar arkadasin testi.biliyorsun bende de gecen ay idrarda iki cizgi cikti ama adet oldum ayni gun insallah kimse boyle birsey yasamasin yaa daha uzucu oluyor.ben de iyiyim canim iste pazar gunu esim evde oylr bi bakayim dedim.goguslerim cok aciyor bu ay yaa 13.gunumden beri aci var adet oncesi hep olur bende bu sefer biraz erken acimaya basladi.yanii kahretsin ki yine adet olacam sanirim.
bende bir sorun yok hayatim baglantinde bir sorun olabilir ben rahat giriyorum her yere
canım birde kan testi yaptırsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?