• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

günaydın dünya güzeli arkadaşlarım :16: yeni günde,yeni ayda yepyeni güzel haberler diliyorum hepinize....
nisan ayı hepimize uğurlu gelsin inşallahhh...

Ben hamileyiiiiim!!!

canım benim inşallah öyledir:16:
ama 5 saat sonra baktım demişsin, 10 dk dan sonra testler güvenirliğini kaybediyo, üstelik beklenen adet gününe de varmış epey, bu kadar çabuk çıkması biraz zor gibi
ama inşallah biz yanılıyoruzdur ve hamilesindir
lütfen yanlış anlama, senin için söylüyorum canım, birazcık daha sabret, bi emin ol
hevesin kursağında kalmasın

[

sagol feremcım güzel dıleklerınız ıcın evet allaha şükür bır cocucgum var allah herkese nasıp etsın bızde sperm düşüklüğü vardı 2.5 senede falan hamıle kalabıldım 3 asılama gecırdık buarada onlar tutmadı oyüzden bıraz kasıyorum yanı hamıle kalabılcemmı dıye ocaktan berı denemelere basladık hayırlısı

ah canımm allah gönlüne göre versin,olsun yine de gerilme, birine sahip olabilmişsiniz öyle yada böyle, ikinci de olur elbet, stres de önemli bi faktör biliyosun, onun varlığı seni rahatlatır :34:

yok ferem daha var 5 nisana kadar gelmezse bilinki artık kardeşiniz iki canlııı:) inşallah allah isteyen herkese versin..

aman gelmesin gelmesinnn, bunca zaman geldi 9 aycık bi rahat bıraksın biziiiiiii :47: sonra yine gelebilir yani, kapımız kırmızıya da açık, bizi yalnız bırakmasın zaten :34:

Ben hamileyiiiiim!!!

Kuzum, tebrikler.. İnşallah kan testinde de çıkar, için rahatlar.. Diğer arkadaşların dediği gibi, belli bir saatten sonra idrar testi sonuçları yanıltıcı olabiliyor, ama bütün kalbimle doğru olmasını umuyorum.. Hadi bakalım inşallah nisanın ilk hamiş haberi senden gelsin..:nazar: Hemen yaptır yarın kan testini:)

NİSAN LİSTESİ...

:nazar::nazar:

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Elossa
eceli54
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09

ozer : 1 Nisan
sevilco : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
yasamım : 7 Nisan
lata : 8 Nisan
elabebk : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
ebru_1907 : 30 Nisan

İyi tamam affettim seni gerçi bu seferde ortalara attın beni de neyse bunada şukur hıc yoktan ıyıdır:)))) bu arada vatana mıllete hayırlı olsun yeni sayfamız nısan yagmurları gıbı hemencıcık gecsın heppımız hamıle kalalım İNŞAALLAH:)))

İyi tamam affettim seni gerçi bu seferde ortalara attın beni de neyse bunada şukur hıc yoktan ıyıdır:)))) bu arada vatana mıllete hayırlı olsun yeni sayfamız nısan yagmurları gıbı hemencıcık gecsın heppımız hamıle kalalım İNŞAALLAH:)))

:))) öldürcen sen beni:) sen hala bana tarihini söylemedin ki bu arada?? ayın kaçında adet olman lazım? 9 martta olduysan en son, yine 7 nisan gibi mi olacaksın kuzum?

Günaydın sevgili kızlar, herkese mutlu bir pazar diliyorum. Hiç bıkmadan yineliyorum. Allah hepimize bebekler versin, hem de isteyene çifter çifter inşallah ;)))

Ben de geldim sevgili dostlar :16:

Kirmizilarin kesilmesiyle, ilk soku atlatip yeniden kendimize geldigimiz, heveslenip, calismaya baslamak icin hazirlandigimiz bir doneme daha hos geldiniz :) Hepimiz icin insallah calismalarimizin meyvesini alacagimiz ay olur nisan. Artik ballar, tarcinlar, incir kurleri, yarim saat uzanmalar bildigimiz ne varsa deneyecegiz. Cok hayirli bir ay olsun insallah!

NİSAN LİSTESİ...

angel575
hayat1983
poisa
adaeylem
meleksimam
Elossa
eceli54
Mavi_Masal
irmegan
bebişim09

ozer : 1 Nisan
sevilco : 1 Nisan
melihayigit : 1 Nisan
dilekkk88 : 1 Nisan
dundun : 2 Nisan
ruveyda12 : 2 Nisan
mukut31 : 3 Nisan
tulins : 4 Nisan
berceste : 5 Nisan
glchn : 5 Nisan
pedro : 5 Nisan
ay_nur : 6 Nisan
seastire : 6 Nisan
tuze : 6 Nisan
safizin : 7 Nisan İnşallah hamiş..:)
yasamım : 7 Nisan
lata : 8 Nisan
elabebk : 8 Nisan
RomaRoma : 9 Nisan
ferem : 11 Nisan
edaerdugan : 12 Nisan
canom : 13 Nisan
kokoci : 13 Nisan
ness66 : 14 Nisan
vitamin87 : 14 Nisan
siyahkugu : 15 Nisan
belus : 16 Nisan
gül-sen : 18 Nisan
ebneha : 18 Nisan
_figen_ : 18 Nisan
ofpufya : 19 Nisan
34moni53 : 19 Nisan
lalinda : 20 Nisan
nazende : 20 Nisan
huzurlumutlu : 22 Nisan
kelam : 22 Nisan
_DoLuNaY : 22 Nisan
9ay : 23 Nisan
Banu_K : 25 Nisan
fatimaaaa : 27 Nisan
pembemasal : 29 Nisan
ozgezeren : 30 Nisan
ebru_1907 : 30 Nisan

hepimiza bol sans arkadaslar!

Ben de geldim sevgili dostlar :16:

Kirmizilarin kesilmesiyle, ilk soku atlatip yeniden kendimize geldigimiz, heveslenip, calismaya baslamak icin hazirlandigimiz bir doneme daha hos geldiniz :) Hepimiz icin insallah calismalarimizin meyvesini alacagimiz ay olur nisan. Artik ballar, tarcinlar, incir kurleri, yarim saat uzanmalar bildigimiz ne varsa deneyecegiz. Cok hayirli bir ay olsun insallah!

Hoşgeldin canımmmm:16::16:

Ahahahah çok iyi özetlemişsin durumu ama bayıldım:) Artık kürler denemeler bebişe dönüşür inşallah:)

selam kızlar nasılsınız?.ben iyiyiyim rüyada gibiyim her uyandığımda eşime soruyorum ben hamişim dimi diye:),yarın ki kan tahlilini heyecanla bekliyorum.ben soğan kürü yapmadım ama eşime keçi boynuzu kürünü yaptım.15 gün boyunca içirdim.bir de ilişkiden 2 saat önce sekersiz bir kahve içirdim.inşallah bu kürler bu ay sizede yarar bir bir hamişler çıkar ortaya:))

Hayırlı olsun canım inşallah en tehlıkelı dönemı atlatırsın 7.haftaya kadar cok dıkkatlı ol kalp atıslarını duyana kadar..bende kendımı sende yasadım aynı oyleydım uyudum uyandım cıft cızgıye baktım hayal degıldı dımı dıye ama o gunkı hayatımın en kotu gunuydu kalp atıslarını alamadıgımdan dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım RABBİM kımseye yasatmasın sen cok dıkkat et kucagına almak nasıb olur ınsallah moralını bozmak ıstemem ama hayatın bır gercegıde bu keske banada anlatsalardı daha bılınclı olsaydım dıyorum ammmmaaaa bu dunyada rızkı varsa dogacak yoksa ne yapsan nafıle:(((

Hayırlı olsun canım inşallah en tehlıkelı dönemı atlatırsın 7.haftaya kadar cok dıkkatlı ol kalp atıslarını duyana kadar..bende kendımı sende yasadım aynı oyleydım uyudum uyandım cıft cızgıye baktım hayal degıldı dımı dıye ama o gunkı hayatımın en kotu gunuydu kalp atıslarını alamadıgımdan dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım RABBİM kımseye yasatmasın sen cok dıkkat et kucagına almak nasıb olur ınsallah moralını bozmak ıstemem ama hayatın bır gercegıde bu keske banada anlatsalardı daha bılınclı olsaydım dıyorum ammmmaaaa bu dunyada rızkı varsa dogacak yoksa ne yapsan nafıle:(((

haklısın canım.çok geçmiş olsun.zaten bende rabbimden hep hayırlısını istedim sağlıklı sıhhatli bir şekilde olsun diye.dediğn gibi eşimde bende kendimizi çok kaptırıyoruz galiba.anlatttıkların iyi oldu biraz kendimize geliriz en azından.hayırlısı olsun inşallah.Allahım kimseye yaşatmasın o olayları.inşallah sende bebişini kucağına alırsın bir an evvel.

selam kızlar nasılsınız?.ben iyiyiyim rüyada gibiyim her uyandığımda eşime soruyorum ben hamişim dimi diye:),yarın ki kan tahlilini heyecanla bekliyorum.ben soğan kürü yapmadım ama eşime keçi boynuzu kürünü yaptım.15 gün boyunca içirdim.bir de ilişkiden 2 saat önce sekersiz bir kahve içirdim.inşallah bu kürler bu ay sizede yarar bir bir hamişler çıkar ortaya:))

İnşallah hayatım.. Sen de bol bol dinlen artık tatlım, kendine dikkat etmen lazım artık:31: Allah sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin bitanem..:nazar:

İnşallah hayatım.. Sen de bol bol dinlen artık tatlım, kendine dikkat etmen lazım artık:31: Allah sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi nasip etsin bitanem..:nazar:

sağol güzelim benim.pozitif arkadaşım:).....inşallah bu pozitifliğinle çok yakında hamiş kalacaksın.çünkü ben bu ay öyleydim hiç kafama takmamıştım testi çift çizgi görünce bile şok olmuştum hiç beklemiyordum sürpriz gibi bişi oldu.ama öyle kolay kolay rüyalar görmem ama bu ay hep bebiş vardı kucağımda ama benim değildi başkalarının bebişine bakıyordum.bir de rahmetli babaannemi seneler sonra rüyamda gördüm bana boncuk bileklik veriyordu.sonra bu rüyayı anneme anlattım bebişmi var yoksa diyordu(bu arada daha kimseye haber vermedim bir siz bir de eşim biliyor.çatlıyorum kan testinden sonra söylicem annemlere de:))sonra çok uzaatım lafı bende anneme dedim ne bebişi bebiş mebiş yok biz düşünmüyoz dedim bir sene.çünkü eğer düşünüyorum desem bizimkilere her ay akılları bende olacaktı.şimdi sürpriz olacak inşallah.ayyyyyyy çok konuştum kusura bakma banuş.öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun.

canım hayırlı olsun bebeğin inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın merak ettim kahve ne işe yarıyor :26:

belki konu dışı olacak ama benim bi kızım var
bide oğlum olsun istiyorum
gecen ay denedim olmadı
bu ay bakalım reglimde çok düzensiz
halen daha olmadım 35. gün
inşlah düzene girer...

Back