- Konu Sahibi pembemasal
selam kızlar nasılsınız?.ben iyiyiyim rüyada gibiyim her uyandığımda eşime soruyorum ben hamişim dimi diye:),yarın ki kan tahlilini heyecanla bekliyorum.ben soğan kürü yapmadım ama eşime keçi boynuzu kürünü yaptım.15 gün boyunca içirdim.bir de ilişkiden 2 saat önce sekersiz bir kahve içirdim.inşallah bu kürler bu ay sizede yarar bir bir hamişler çıkar ortaya:))
kan tahlilinde de mutlu sonucu görürsün inşalah canım
Hayırlı olsun canım inşallah en tehlıkelı dönemı atlatırsın 7.haftaya kadar cok dıkkatlı ol kalp atıslarını duyana kadar..bende kendımı sende yasadım aynı oyleydım uyudum uyandım cıft cızgıye baktım hayal degıldı dımı dıye ama o gunkı hayatımın en kotu gunuydu kalp atıslarını alamadıgımdan dolayı kurtaj olmak zorunda kaldım RABBİM kımseye yasatmasın sen cok dıkkat et kucagına almak nasıb olur ınsallah moralını bozmak ıstemem ama hayatın bır gercegıde bu keske banada anlatsalardı daha bılınclı olsaydım dıyorum ammmmaaaa bu dunyada rızkı varsa dogacak yoksa ne yapsan nafıle((
ay kıyamam, sağlıklısını da verir inşallah allahım , üzülme
sağol güzelim benim.pozitif arkadaşım:).....inşallah bu pozitifliğinle çok yakında hamiş kalacaksın.çünkü ben bu ay öyleydim hiç kafama takmamıştım testi çift çizgi görünce bile şok olmuştum hiç beklemiyordum sürpriz gibi bişi oldu.ama öyle kolay kolay rüyalar görmem ama bu ay hep bebiş vardı kucağımda ama benim değildi başkalarının bebişine bakıyordum.bir de rahmetli babaannemi seneler sonra rüyamda gördüm bana boncuk bileklik veriyordu.sonra bu rüyayı anneme anlattım bebişmi var yoksa diyordu(bu arada daha kimseye haber vermedim bir siz bir de eşim biliyor.çatlıyorum kan testinden sonra söylicem annemlere de:))sonra çok uzaatım lafı bende anneme dedim ne bebişi bebiş mebiş yok biz düşünmüyoz dedim bir sene.çünkü eğer düşünüyorum desem bizimkilere her ay akılları bende olacaktı.şimdi sürpriz olacak inşallah.ayyyyyyy çok konuştum kusura bakma banuş.öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun.
kafaya takmamak kolay mı tatlım yaa, şimdiden bi sonraki yumurtlama dönemim aklımda :26:
keşke çıksa gitse aklımdan, bi baksam aa hamile oluvermişim
yok geçen hafta kan testi yaptım hamiş değilim...mantar enfeksiyonu gecirdim omu etkiledi
anlamadım ama inşlllah bu ay olur...
tatlım onun etkisi olduğunu sanmıyorum, arkadaşım evlendipğinde ilk birlikteliklerinden itibaren hiç korunmamış ve ilk ay içerisinde mantar olmuş, doktora gitmiş, ilaç verecekmiş doktor ama hamile olmadığından emin olalım bi test yaptır demiş, hamile çıkmış
mantar hiç etkilememiş
ama ilaç kullandıysan bunun için etkilemiş olabilir :26:
Safizinden haber bekliyoruz, testi pozitif çıkmış,ama biraz geç bakmış teste, kan testi yaptıracak emin olmak için.. Sen nasılsın hayatım?
Bu arada kızlar ya benim bağlantım kötü bugün ya kk da birşey var, sayfaları çok zor açıyorum, çoğu zaman açamıyorum da, sizde de öylemi?
benim bağlantıda sıkıntı yok canım