- Konu Sahibi pembemasal
-
Bu arada, bilmem duydunuz mu ama, hamilelik 5 aya iniyomuş, bilim adamlarının mucizevi buluşuymuş!!
Valla yakın zamanda bu gelişme Tr ye gelmez heralde, yani bence! ama bizler halihazırda razıyız değil mi 9 ay 10 güne :)
güzel dileğin için teşekkur ederım canım ama ben stres yapmadıgımı dusunuyorum ama a eşim benım ıcın oyle dusunmuyor cok streslısın dıyo ama elımden bu kadarı gelıyo yapacak bıse yok. evet ben baska doktora gorunucem galıba yoksa ıcım rahat etmıyecek cunku komşum aynı bu olayı yasadıgı ıcın bende korkuyorum eskı doktoru anlamadı dıs gebelık oldugunu baska doktora gıttı dırek kurtaja aldılar
tatlım kusura bakma ben yanlış okumuşum , şartlanmışım heralde ben daha çok panik olmuşum
tmm orayı atlayalım
başka doktora gitmen de fayda var, için rahat eder
çok şahit oluyoruz farklı doktorların farklı teşhislerde bulunduğuna, o yüzden en garantisi bu
amin canım inşallahhh... aramzıa hoşgeldin bu aradaslm kızlar bende aranıza yeni katılıyorumm.kistten laparoskopi olmuştum adetim olsun denemelere başlayacaz.çok heycanlanıyorum şimdiden Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı bebişlere kavuştursun inş.
umutla başladığım nisan ayının ilk günü bana umutsuzluk olarak geri döndü malesef bu gün adet oldum canlarım ve çok ağladım....umarım gözyaşlarım sizin umutlarınızı yeşertir umarım herbirinizin dünya güzeli bebekleri bir an önce gelir ama şimdilik aranızdan ayrılıyorum...belki umudumu tekrar topladığımda dönerimmmsevgili dostlar
hepinize bol şans
sevgi ile kalın.....
kızlar ben de durumumu açıklayıp bişey danışmak istiyorım, bir sürü sorum olabilir :26:
aralık ayından itibaren korunmuyoruz, korunmadığımız ilk ay yani ocakta hamile kaldım, ama 6. hafta da bebek düştü, kimyasal gebelikmiş
o zaman doktora gittim ve alttan kontrol yaptı, içerisi bomboştu, yani kist filan olsa görürdü di mi ? hiç adet düzensizliği de yaşamadım , doğum kontrol hapı da hiç kullanmadım, yani kist gibi bişey olsa muhakkak bi belirti olurdu di mi
ama eşim için gitmedik doktora, daha yeni denemeye başladık sayılır çünkü
diğer sorum da şu
yine de incir kürü uygulayabilri miyim? hemen şu an başlasam bi yan etkisi var mı? hani şu an hamile kalmayı da ümit ediyoruz ya, bu duruma yan etki eder mi?
Merhabalar arkadaşlar, Nisan topiğine geçmişsiniz, ben de hemen geldim, takip ettim sizlerii :))
Banu, çok teşekkür ederim, beni de eklemişsin Nisan listesinee, inşallah 20 nisan ve ertesinde o listede yanımda o göbekli mutlu ifadeli şeyden olurr :)
Yeni bir ay, yeni umutlar.. daha önce de bahsetmiştim, bu 4. deneme ayımız olucak ama ilk 2 ayda yumurtlama tarihi hesaplamıy bile doğru düzgün becerememişim..
Herneyse.. ben bu ayı, bilinçli bi şekilde, elimden gelebilecek ne varsa uygulayarak, gerisini de tabi ki Allahın takdirine bırakarak, geçirmek istiyorum!!
Benim gibi nisan ayından umutlu olan sevgili arkadaşlarım, eksiklerim varsa ekler misiniz tecrübelerinizden bana..
Benim yumutlama tarihim 4-6 Nisan, Banu sağolsun hesaplamıştı, 2-8 Nisan riskli dönemin ama sen garanti olsun 1-10 unu değerlendir demişti, benim ilk yapmam gereken bu durumdaa, 1-12 nisan aralığını (2 günü de ben ekledim, nedense!) gün aşırı değerlendirmek (yanaklarım kızarıyo yazarken de :S), sonraa 2 saat öncesi eşime şekersiz ert bi kahve hazırlamak (sanırım türk kahvesi de olur) sonraa, yumurtlama testi almak, yapmak**, yarım saat kalkmamak, sonraa her gün 707 tane El-Varis okumak.. şimdilik aklıma gelenler bunlar..
Allahım Mart ayında 28 lere ulaşan hamile arkadaşlarımızın arasına katılmayı bizlere de nasip et..
** Yumurtlama testi kullanımıyla ilgili bilgisi olan var mıı :S
merhaba bayanlar bende aranıza yenı katıldım allah hepımıze hayırlı bebekler nasip eder ınsallah tek umudum bu..
arkadaslar sızden bı konuda akıl ıstıyorum..
1.5 senelık evlıyım 1 senedır cocuk ıstıyoruz 3-4 aydır tedavı goruyorum doktorum yumurtalıklarımın yumurtlama yapmadıgını soyledı. klomen verdı adet olunca kullandım kontrole gıttım ılac ıse yaramıs ama yınede klomene devam dedı. 26 ocakda adet olmusdum ılacıda o zaman kullanmaya baslamısdım . ama ocaktan sonra daha adet olmadım doktora gıttım hamılemıyım dıe test felan yaptı deılsın dedı adet olmam ıcın ılacta vermedı kendılıgınden olmasını beklıcez dedı ama o gunden sonra 1 ay gectı hala olmadım o kadar stresde yapmıyorum ben neden adet olmuyorum acaba dış gebelık vardıda doktorum anlamadımı özel hastanede tedavı goruyorum. doktorumu deıstırmeyı dusunuyorum sızde deıstırmelıyım yoksa bu doktora devammı etmelıyım.
slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorumm.kistten laparoskopi olmuştum adetim olsun denemelere başlayacaz.çok heycanlanıyorum şimdiden Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı bebişlere kavuştursun inş.
umutla başladığım nisan ayının ilk günü bana umutsuzluk olarak geri döndü malesef bu gün adet oldum canlarım ve çok ağladım....umarım gözyaşlarım sizin umutlarınızı yeşertir umarım herbirinizin dünya güzeli bebekleri bir an önce gelir ama şimdilik aranızdan ayrılıyorum...belki umudumu tekrar topladığımda dönerimmmsevgili dostlar
hepinize bol şans
sevgi ile kalın.....
slm kızlar bende aranıza yeni katılıyorumm.kistten laparoskopi olmuştum adetim olsun denemelere başlayacaz.çok heycanlanıyorum şimdiden Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı bebişlere kavuştursun inş.
BAnu selamyeni yer hayırlı olsun sanırım benim için olmayacak işaretler geldi gibi
salı gunu dr gidiorum ameliyat sonrası genel kontrole smear vs. yaptırmam gerekiyor...Ayrıca dr ile konuşcaklarım var
Selam kuzummmm..İnşallah yanılıyorsundur tatlım.. :) Ne konuşacaksın?
hepinize bol şans
sevgi ile kalın.....
kızlar incir kürü nasıl ve ne zaman yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim
Allah tekrarını göstermesin tatlım, inşallah bir dahaki hamileliğin sorunsuz ilerler.. Sorularına cevap vermeye çalışayım bildiğim kadarıyla.. Öncelikle hamile kalabildiğine göre bir sorun yok, hemen doktorlara koşma, eşin içinde.. şimdilik yolunda gözüküyor herşey.. Ve evet kist olsa alttan ultrasonla muayenede gözüküyor tatlım, olsaydı söylerdi sana, demek ki rahmin temiz.. Hiç bunları kafana takmadan denemeye devam et.. Soğan kürü, hormon dengelerini, adet düzensizliklerini ve kistleri düzeltmeye yönelik, istersen kullanabilirsin, ben geçen ay adetten sonra 15 gün yaptım.. İncir kürü de , eğer prolaktin hormonu yüksekliği sorunun yoksa rahatça kullanabileceğin bir kür.. Ki hemen hamile kaldığına göre sende öyle bir sorun yok demektir, çünkü prolaktin yüksekliği hamişliği zorlaştırıyor.. Tez zamanda gelir bebişin inşallah:)
ah canım benimm, hiçç üzülmee, dahaa çoookk şansımız var, tek değildi ki
kocan yanında sağlığın sıhatin yerinde, hiç üzülme
size bişey olmasın, bebişler elbet gelir
ben de bugün not almıştım canım, yazayım sana, hayrını gör inşallah
yarım litre kaynamakta olan suya 8-9 tane kuru incir ikiye bölerek atıyosun, incirlerde beyaz pudraları yıkıyosun ve içme suyu kullan
bu şekilde kaynattıktan sonra ılıt, günde iki öğün, yemekten 15dk önce
25 gün bu şekilde, 7 gün ara, 25 gün tekrar
taze içmen gerekiyo, o gün yaptığını o gün bitireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?