- Konu Sahibi Zumruduanka96
Hep böyle olsun inşallah mervişimHem de nasıl bernoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep böyle olsun inşallah mervişimHem de nasıl bernoşum
Hoşgeldin canımmBöyle şeylere girmeye hep çekinirdim ama belli mi olur belki bir dua yerine geçer
sat 9 şubat bat 10 mart
hoşbulduk <3 hepimiz için nasipli kısmetli bi topik olsun inşallahHoşgeldin canımm
Bende ilk vajinal muayeneye giderken öyle olmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı Allah'tanBen hsg çekilmeye giderken yolda korkudn bayılacaktım resmen üniversite hastanesinde anestezisiz çekildim normal de adetlerim daha cok sancı yapardı hfif yanma oluypr ilaç verilince o kadar
Çekinme kuzummm gel gelBöyle şeylere girmeye hep çekinirdim ama belli mi olur belki bir dua yerine geçer
sat 9 şubat bat 10 mart
Kuzum ben tam 31 aydır istiyorum bebek ama daha hiç hamile kalamadım ve bizde de hiçbir sorun yok eşimin değerleri çok iyi benim hsg de sorun yok hormonlarda sorun yok yumurtalarım büyüyor kaliteli oluyor çatlıyor. Hatta progesteronum bir kez 11 çıktı sonra 29 çıktı en son 23 çıktı yani orda da bir sorun yok. Bu pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım yaparken doktor bile dedi ki olmaması için hiçbir neden yok her şey mükemmel, yumurtalar büyüdü sperm gayet iyi rahim duvarı kalınlığı da çok iyi gerisi nasip artık yani kendinde sorun aramak için çabalama gerçekten sebepsiz de olabiliyorKuzum haftaya regl olursam eğer 7 ay olmuş olacak
Aminn isteyen herkese nasip etsin inşallah Teşekkür ederim canımKuzum inşallah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla nasip etsin
Hiç düşünüp stres yapma dayanılmayacak birşey değil kısacık sürüyor sonra geçip gidiyor
İnşallah bernoşumHep böyle olsun inşallah mervişim
İnşallah canım benim hepimiz hamile çıkalım burdanhoşbulduk <3 hepimiz için nasipli kısmetli bi topik olsun inşallah
Kuzum stres bende hep var nasıl sakinlerim bilmiyorum ama uykuda problem yok fsh olsaydı iyiydi gerçekten ama yok umarım o da iyidir kadın doğumda genel olarak değerlerime iyi demiş zaten inşallah bu kez sağlıklı olurTamam kuzumm bu arada uykusuzluk stres de hemen yükseliyor bilgin olsun. Hamiş kalmaya engel bi değer değil bu arada rahat ol. Sadece hamiş kalınca beneğe zararı olabiliyormuş o yüzden kalır kalmaz hemen bakıyorlar yüksekse ilaç veriyorlar
28 şubat bende aşılama yaptım 14 mart adetim dua edin banada. Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etEvetttt hanımlar sahalara geri dönüş yapıyorum Eylül Ekim Kasım aralık ayından sonra biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan
İSiM SAT BAT @blackkdahlia 8 Şubat 5 Mart @1begonya 6 Şubat 7 Mart Merveeee57 18 Şubat 19 Mart @eflatundunya 12 Şubat 09 Mart @Sipser 10 Şubat 10 Mart Umutvari 15 Şubat 13 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart @ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart @zesamu93 27 Şubat 23 Mart B bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart benaroz 5 Mart 30 Mart @letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan
Dünürler sevilmez derlerdii doğruyymuşşş, benii beniiiMerveeee57 seni de seviyorum
İnşallah gönlünce olur sonuç canım, Rabbim sağlıkla nasip etsin28 şubat bende aşılama yaptım 14 mart adetim dua edin banada. Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip et
Yalannnn senide seviyorum mDünürler sevilmez derlerdii doğruyymuşşş, benii beniii
Gel gelll aşkım belirti ararsak parmağımız ağırsa hamileyiz bizAy bende geleyiim burayaa Zumruduanka96 sat 6 şubat bat bilmiyorum grip oldum bugüm bide üst yirmilik dişlerim ağrıyor belirtimi bunlar
Öyle vallaGel gelll aşkım belirti ararsak parmağımız ağırsa hamileyiz biz
Ama az kaldııı durr durrrÖyle valla
O kadar haklısın ki aslında ben kendim sağlıkçıyım. Az çok bilgi sahibiyim aslında hormonlarla ilgili. O yüzden de ilk düşündüğümüz zamandan itibaren hep ovülasyon testiyle başladım ama hep çok stresliydim. Şimdi de olmayınca anksiyete oluştu sürekli bi sorun var diye düşünüp duruyorum. Psikoloğa da gidiyorum ama ne yazık ki stres bi türlü düşmüyorKuzum ben tam 31 aydır istiyorum bebek ama daha hiç hamile kalamadım ve bizde de hiçbir sorun yok eşimin değerleri çok iyi benim hsg de sorun yok hormonlarda sorun yok yumurtalarım büyüyor kaliteli oluyor çatlıyor. Hatta progesteronum bir kez 11 çıktı sonra 29 çıktı en son 23 çıktı yani orda da bir sorun yok. Bu pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım yaparken doktor bile dedi ki olmaması için hiçbir neden yok her şey mükemmel, yumurtalar büyüdü sperm gayet iyi rahim duvarı kalınlığı da çok iyi gerisi nasip artık yani kendinde sorun aramak için çabalama gerçekten sebepsiz de olabiliyor
İnşallah kuzum benimmmmm rabbim yardım etsin bizeeeeKuzum stres bende hep var nasıl sakinlerim bilmiyorum ama uykuda problem yok fsh olsaydı iyiydi gerçekten ama yok umarım o da iyidir kadın doğumda genel olarak değerlerime iyi demiş zaten inşallah bu kez sağlıklı olur