• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

Çok teşekkürler canım. Elbisemi bir ara koyarım. Abiye tarzı değil ama şık bir elbise. Demek beni küçük sanıyordun, zaten dış görünüşümde pek yaşımı göstermez:1: önemi yok:1: Evet biz sıramızı saldık, darısı ableye de:69:

elbiseni koyarsan bakarım canımm..evet valla küçük sanıodum :9: dediğine göre minyonsun heralde...yaa darısı çoookk isteyen ableye o da katılır aramıza inşallahhh
beğendim :) gerçekten hani renkler öyle güzel ki bindallı ahengi var resmen. benim tarzım değil pek ama eminim güzel yakışacaktır :16:

evet bindallıya benzer tipide var tam kına için böle bişi bulsam alırım heralde kafamdaki abiye bu tarz işte :44: ama bulunacağını sanmıyorum :26: diktirmeyede bunun gibi güzel bişi çıkarcaklarını sanmam

bu arada nasılsın karamell nası gidiyo hayatın??

Son düzenleme:
evet bindallıya benzer tipide var tam kına için böle bişi bulsam alırım heralde kafamdaki abiye bu tarz işte :44: ama bulunacağını sanmıyorum :26: diktirmeyede bunun gibi güzel bişi çıkarcaklarını sanmam

bu arada nasılsın karamell nası gidiyo hayatın??
[/QUOTE]

özel dikime bende çok güvenemiyorum ille denenmiş tavsiyeli bi yer olması şart. :26: ben iyiyim bu aralar kum döküyorum böbreklerimle sıkı fıkıyız :7: onun dışında nişan için elbisemi buldum gibi. özel dikim için insani bi fiyat bulursam başlicam diktirmeye :78: bulamazsam da artıkhazır alıcam kadıköy yada fatihten :74:

özel dikime bende çok güvenemiyorum ille denenmiş tavsiyeli bi yer olması şart. :26: ben iyiyim bu aralar kum döküyorum böbreklerimle sıkı fıkıyız :7: onun dışında nişan için elbisemi buldum gibi. özel dikim için insani bi fiyat bulursam başlicam diktirmeye :78: bulamazsam da artıkhazır alıcam kadıköy yada fatihten :74:

geçmiş olsun canım böbrek zor ya...nişan ne zamandı karamel?? bende diktirmeyi düşünüyodum önceden araştırmalarıma göre diktirmek baya cesaret istiyo umduğun gibi çıkmama sorunu var bende önce hazırlara bakıcam bulamazsam kafama göre bişi öle diktirmeyi düşünüyorum artık...istanbulda da baya vardır çeşit çeşit..bulursun hazır bi şekilde.
bayıldım valla kına yakılırkende bu olucak üstünde dimi
ama aynısını nası bulcan ki kuzum terziyede güven olmaz aynısınnı yapamaz falan

bende bayıldım bulabileceğimi pek sanmıyorum ableciimm evet bunun gibi bişi blursam bindallıya gerek yok..ben zaten pek bindallı giymeyi düşünen biri değilim..kayınvalidem imrenir giy derse belki o zmn giyerim..terziye kesinlikle güven olmaz biliyorum böle bişide çıkaramazlar eminim banada böle bakmak düşer :9:

geçmiş olsun canım böbrek zor ya...nişan ne zamandı karamel?? bende diktirmeyi düşünüyodum önceden araştırmalarıma göre diktirmek baya cesaret istiyo umduğun gibi çıkmama sorunu var bende önce hazırlara bakıcam bulamazsam kafama göre bişi öle diktirmeyi düşünüyorum artık...istanbulda da baya vardır çeşit çeşit..bulursun hazır bi şekilde.

vet geçecek inşallah sadece kum diye kalmaz taşa dönmez belki :) nişan eylül 10 yada 24 :21: aklımdaki model süper ama 1000 lira istediler. gördünmü bilmem ama güzel bi elbise. özel dikimden vazgeçebilirim :44:

vet geçecek inşallah sadece kum diye kalmaz taşa dönmez belki :) nişan eylül 10 yada 24 :21: aklımdaki model süper ama 1000 lira istediler. gördünmü bilmem ama güzel bi elbise. özel dikimden vazgeçebilirim :44:

ooo nişan kıyafeti için 1000 lira iimiş :37: aklındaki modelin süper oluşuy fiyatından belli :9: görmedim cnm elbiseni..az kalmış nişanada ramazan geçtikten sonra geliverir hemen...

bilmiyorum canım daha düşünmedim ...bi denicem bana hangi modeller gidiyo o abiyeye karar vericem...eylülde alırım gibi abiyeyi gelinliği daha erken sadece fikir edinmek için bakınıcam mutlaka

bilmiyorum canım daha düşünmedim ...bi denicem bana hangi modeller gidiyo o abiyeye karar vericem...eylülde alırım gibi abiyeyi gelinliği daha erken sadece fikir edinmek için bakınıcam mutlaka

o abişyeyi nası bulcan netten falan sipariş mi vercen canım
eşyalrı falan da eylülde düzersiniz galiba
sen neler aldın beyaz eşya aldınmı hiç cnm

Kızlar ben geldim...İsteme ve sözüm oldu hayırlısı ile darısı diğer arkadaşların başına inşallah:) Çok güzel bir o kadar da heyecanlı bişeymiş...Demir ailesine gelin oldum sayılır...Rabbim herkese nasip etsin sizlerle paylaşmak istedim...

Kızlar ben geldim...İsteme ve sözüm oldu hayırlısı ile darısı diğer arkadaşların başına inşallah:) Çok güzel bir o kadar da heyecanlı bişeymiş...Demir ailesine gelin oldum sayılır...Rabbim herkese nasip etsin sizlerle paylaşmak istedim...

Hayırlı olsun canım... Evlilik yolunda ilk adımı attın sende.. artık sıra nişanda.. İnşallah yüzünüz hep gülsün ve herşey yolunda ilerlesin :21:

evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyenler, az kaldı benide isticekler diyenler nerdesiniz?? neler yapıyosunuz??? :9:

stres yaşıyorum ben :( istanbuldan gelecekler ankaraya ve geldiklerinde kalacak yerleri yok nerede kalacaklar ben erkek kardeşimle ayrı kalıyoruz babamlardan ama benim evimde 6 kişiyi konuk edebilir. 10 kişi geleceklermiş ne yapcam bilmiyorum heyecanım boğazıma dizildi resmen

stres yaşıyorum ben :( istanbuldan gelecekler ankaraya ve geldiklerinde kalacak yerleri yok nerede kalacaklar ben erkek kardeşimle ayrı kalıyoruz babamlardan ama benim evimde 6 kişiyi konuk edebilir. 10 kişi geleceklermiş ne yapcam bilmiyorum heyecanım boğazıma dizildi resmen

canım öncelikle hayırlı olsun. benim müstakbel ailem de izmirden geldi ama günübirlik. öğlen geldiler. hafta içiydi üstelik. akşamda yolcu ettik. neden kalmaya geliyorlar ? yani gelenekleri vs mi yoksa gelmişken hem söz hem nişan mı yapılacak?

anne baba ile özel bi sorun yoksa onların evinde ağırlayabilirsin sanırım ? bilemedim ki ben şimdi çok karışık bi durum pek canlandıramadım :26:

Merhaba Desertcim. En sonunda bende nişanlılar kervanına katıldım:1: gerçi 2,5 ay sona düğünüm olsada:34: Alışveriş faslı çok yorucuydu, uzak yerden geldikleri için herşeyi bir güne sığdırdık. Senin elbisene benzer, siyah beyaz bir elbise giydim. Hani üst kısmı beyaz olanlardan, etek boyudu azcık dizlerimin altında:66: ses çıkarmadılar:1: Herkes çok beğendi, nişanlım bir kez daha hayran kaldı bana:60: yoğun, yorucu ve güzeldi.
Darısı bekarların başına:69:

tebrik ederim hayırlı olsun..........

o abişyeyi nası bulcan netten falan sipariş mi vercen canım
eşyalrı falan da eylülde düzersiniz galiba
sen neler aldın beyaz eşya aldınmı hiç cnm
yok canım netten abiyemi alınır..gezerek dolaşarak bulucam yada diktircem bakalım nasip..beyaz eşyalardan benim alacağım yok öle..bizde öledir kız fırın mikrodalga alır..onları alıcam konuşulmadı henüz eşya paylaşımı ama belli yani kızın alacakları..evi dizerken toptan alıcaz inşallah çünkü evde yerimiz yok koyacak :50:
Yarın akşam Sevindik ailesinin gelinleri olmak için bir adım atıyoruz:)İsteme ve sözüm var yrn akşam:)
amannnınn ne heyecandır geçmiş bile kaçırdım gelsende anlatsan canım nasıl geçtiğini :26: Rabbim utandırmasın mutlu etsin daima :16:
gözünaydın canım atlatmışsın hayırlı olsun..nişan olucak mı??düğün tarihi belli mi? amma soru sordum susayım en iisi :9:
dur canım heyecan yapma bulunur elbet kalıcakları yer..sen telaşlanma yer yatağı yap olmazsa nolacak sanki misafir katlanacak yerin yoksa..yada otelde kalsınlar bi yer bulunur illaki :44: sen bunlarla canını sıkma güzel geçsin diye dua et sadece :34:
Ne zamandır yazamıodum buraya.. nasıLsınız kızLarr nası gıdıoo =)

ayy canımm sorma bende yazamıodummm.. işimiz bitti ya boşladık topiği :9: iiz canım nası gitsin ii gidiyo..3 buçuk ayım kaldı :18: oturuoz öle..eylül gibi evim yerleşicek gelinlikti kına elbisesiydi derken herşeyi o zmna bıraktıkk :26: Allah yardımcımız olsun :96: senin nasıl gidiyo

Son düzenleme:
Back