• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

ayy ayy ayy ne demek kuzum biz bugünler için burdayız birbirimize deneyimlerimizi söyleyerek yardımcı olalımm diye..demek sevdiceğin pazara kadar yanındaa ayy ne kadar güzell :16: tadını çıkarın :8:

Heyecan doruktaaaaaaaaaaa yarınnn akşamm nişaaaannn :66:
amanınnnnnn sonunda geldi nişanın çok heyecanlı :18: inşallah çok güzel geçer pazartesi günü herşeyi anlat beklicem 4 gözle :34:

desert düğün tarihin belli oldumu

evet ablecim belli oldu...salonları tuttuk..29 ekim kına 30 ekim düğün :97: Allah nasip ederse inşallah

teşekkür ederim ablecim darısı en kısa zamanda sana olsun inşallahhh belki seninde o zmn isteme nişan telaşlaarın olur :123:

eveettt. sonunda yer yüzüne indim :) aşkımı evine yolcu ettim dün akşam. havaalanında sohbete daldık uçağı kaçırıoduk :52: artık perşembe günü yeniden ingiltereye.. sonra eylüle nişana kadar gün saymaca :) şimdilik atlattık darısı tüm hazırlananların başına :40:

eveettt. sonunda yer yüzüne indim :) aşkımı evine yolcu ettim dün akşam. havaalanında sohbete daldık uçağı kaçırıoduk :52: artık perşembe günü yeniden ingiltereye.. sonra eylüle nişana kadar gün saymaca :) şimdilik atlattık darısı tüm hazırlananların başına :40:

karamelim bitti demek rüya :50: neyse canım daha çok görüceksiniz birbirinzi :98: stresin geçti gitti darısı nişanının başına :16:

karamelim bitti demek rüya :50: neyse canım daha çok görüceksiniz birbirinzi :98: stresin geçti gitti darısı nişanının başına :16:

bitti şimdilik ama inşallah zaman çabuk geçicek 2,5 ay sonra telaş başlar yine. nişan hayallerinde sıra :) mekan kıyafet bi sürü düşünecek şey var :):69:

günaydın kızlar nasılsınız ?
ben arada girip sizlerin yazdıklarını okuyordum ama yazmaya fırsatım olmadı
ve sonunda bizde nişanımızı yaptık
başlarda babamla sorunlar yaşadık ama nihayet oldu çok şükür nişanlıyım artık bende

başlarda babamla sorunlar yaşadık ama nihayet oldu çok şükür nişanlıyım artık bende

Hayırlı olsun canım, bizimde bu hafta sonu. İnşallah sıkıntısız, sorunsuz atlatırız:29:

gözünaydın canım hoşgeldin nişanlılar kervanına :9: Allah tamamına erdirsin inşallah :16:
Hayırlı olsun canım, bizimde bu hafta sonu. İnşallah sıkıntısız, sorunsuz atlatırız:29:

azıcık kaldı rozelinda inşallah çok güzel geçer var mı heyecan :23:

saolun kızlar çok şükür katıldım nişanlılar kervanına :))
ama esas bundan sonrası hazırlıklar ne alemde sizin biz düğünü kısa bi süre içinde düşünüyoruz ama yetişicekmi bakalım ??

inşallah yetişir canımmm tasalanma sen bizimde hiç bi hazırlığımız yok beklemedeyiz son 2 ay galiba yoğunlaşır hazırlıklar..bak rozelinda eylülde evleniyo ben ekimde bizimde kısa zamanımız var ama Allah büyük yardımcımız olur inşallah :16:

Son düzenleme:
azıcık kaldı rozelinda inşallah çok güzel geçer var mı heyecan :23:[/QUOTE]

Henüz yok canım, sanki daha varmış gibi geliyor:1: yada bir başkasının nişanı, kendime konduramıyorum daha:1:
Teşekkür ederim, inşallah canım, sağol..

Son düzenleyen: Moderatör:
hepinize hayırlı uğurlu olsunnn :) bende eylül ayında istenicem , isteme-söz birarada olcak , temmuz, ağustos,eylül ayı gelin aday adaylarının henuz topic iği yok galiba :1:

Back