• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

hepinize hayırlı uğurlu olsunnn :) bende eylül ayında istenicem , isteme-söz birarada olcak , temmuz, ağustos,eylül ayı gelin aday adaylarının henuz topic iği yok galiba :1:

seninde şimdiden hayırlı olsun canım.. :82: demek o aylarda da gelin olucan haaa..sohbet bölümünde 2012 gelinleri kısmı var bakarsan orda çok var daha tarihi belli olmamış ama seneye kesin evlenecekler oraya katılabilirsin tatlım..harıl harıl hazırlık yapıolar :34:

Son düzenleme:
tesekkur ederim canım orayada bakayım :) ben kısmetse 2013 gelini olucam gibi duruyo şimdilik önumde isteme ve söz merasimi var o yuzden o kısma odaklandık dugunu dusunmeme var diye o konuda rahatım biraz :))

Günaydınn kızlarrrr :16:
Bugün nişan bohçalarımız süsleniyoo :46: :69:
Pazar günüde gelip gitcek aynı gün halletcez sevdiğimin işinden dolayı
:61:

böyle şeylerin kesin bir kuralı vakti zamanı mı var canım?
içinden ne zaman gelirse o zaman dersin... oylesi en guzeli, nişandan sonra solemem lazım deyip yapmacık bişekilde gorev gibi soylersen cok ıtıcı olursun... içinden geldigi gibi davran bence, bnm yengem dugune kadar teyze dedi ananeme ama ole icten derdiki anne demiş gibi sevinirdi buyukannem, sonra ıcınden geldıgı zaman taa nikahtan sonra anne dedi, hiç de demeyebilirdi, önemli olan samimi olman :34:

Kızlaaaar pazar günü isteme olck.Temmuz sonunda da nişanım var.Kayınvalideme istemeden sonra mı anne dicm yoksa nişandan sonra mı?

ben nişandan sonra anne demeye başladım ama ismini kullanarak diorum...yavaş yavaş alışıyorum galiba annede diyorum arada ama tamamen ağzımdan öyle çıkıyo içimden gelerek yanii..sende istemeden sonra pek hitapta bulunma yoksa hep öle alışırsın zaten nişanla arası çokta değilmiş...nişandan sonrada sende ismiyle söyleyerek anne diyebilirsin

Merhaba Desertcim. En sonunda bende nişanlılar kervanına katıldım:1: gerçi 2,5 ay sona düğünüm olsada:34: Alışveriş faslı çok yorucuydu, uzak yerden geldikleri için herşeyi bir güne sığdırdık. Senin elbisene benzer, siyah beyaz bir elbise giydim. Hani üst kısmı beyaz olanlardan, etek boyudu azcık dizlerimin altında:66: ses çıkarmadılar:1: Herkes çok beğendi, nişanlım bir kez daha hayran kaldı bana:60: yoğun, yorucu ve güzeldi.
Darısı bekarların başına:69:

Merhaba Desertcim. En sonunda bende nişanlılar kervanına katıldım:1: gerçi 2,5 ay sona düğünüm olsada:34: Alışveriş faslı çok yorucuydu, uzak yerden geldikleri için herşeyi bir güne sığdırdık. Senin elbisene benzer, siyah beyaz bir elbise giydim. Hani üst kısmı beyaz olanlardan, etek boyudu azcık dizlerimin altında:66: ses çıkarmadılar:1: Herkes çok beğendi, nişanlım bir kez daha hayran kaldı bana:60: yoğun, yorucu ve güzeldi.

ah ah darısı başıma inşalha
ne güzel 2,5 aylık nişanlı kalıcaksın bende çok isterim kısa nişanlı kalmayı

ah ah darısı başıma inşalha
ne güzel 2,5 aylık nişanlı kalıcaksın bende çok isterim kısa nişanlı kalmayı

Sağol canım, darısı sana olsun, hadi hayırlısı:29:
Nişan süresinin kısa olmasından yanaydık, o yüzden bu tarihe getirdik herşeyi. Malum nişan süresi uayınca, taraflar yıpratıyor birbirlerini. Birde bizim çok şükür maddi sorunumuz yok, yaşımız gelmiş geçmiş:1: beklemeyelim dedik.
Ama şartlar beklememiz gerektirseydi, mecbur bekleyecektik, yapacak bişey yok:34:

Sağol canım, darısı sana olsun, hadi hayırlısı:29:
Nişan süresinin kısa olmasından yanaydık, o yüzden bu tarihe getirdik herşeyi. Malum nişan süresi uayınca, taraflar yıpratıyor birbirlerini. Birde bizim çok şükür maddi sorunumuz yok, yaşımız gelmiş geçmiş:1: beklemeyelim dedik.
Ama şartlar beklememiz gerektirseydi, mecbur bekleyecektik, yapacak bişey yok:34:

kaç yaşındasınız canım
maddi sıkıntı yoksa tabi 2,5 ayda evlenirsiniz
salonu buldunuzmu bari bu kısa süreçte
nişanı kısa tutmak istediğiniz için şimdiye kadar nişanlanmadınız dimi
bizde öle istiyoz işte ama benim baskılarımla olsun bikaç ay daha uzasın demelrimle sanırım 6-7 ay nişanlı kalıcaz

kaç yaşındasınız canım
maddi sıkıntı yoksa tabi 2,5 ayda evlenirsiniz
salonu buldunuzmu bari bu kısa süreçte
nişanı kısa tutmak istediğiniz için şimdiye kadar nişanlanmadınız dimi
bizde öle istiyoz işte ama benim baskılarımla olsun bikaç ay daha uzasın demelrimle sanırım 6-7 ay nişanlı kalıcaz

Canım dış görünüşümüz göstermesede, ikimizde 33 yaşındayız:1: 1 senedir tanışıyoruz, son 8 aydır ilişkimiz ciddileşti. Aileler felan en baştan beri biliyorlardı. Birde şehir dışında yaşadığı için, hepsini bir araya getirdik. İkimizinde ilk evliliği. İkimizde farklı şehirlerde birbirimizi bekliyormuşuz. Kader bizi geçte olsa karşılaştırdı. Oda beni görene kadar evliliğe pek sıcak bakmıyormuştu, bende:34:
Düğün salonunu yaklaşık 1 ay öncesinden tuttular. Yemekli bir yermiş. Daha kızı istemeden tutuldu:1: yoksa bulamayacağımızı biliyorduk. Bizde burada cafe gibi bir yeri tuttuk. Burada da ufak bir düğün yapacağız:34:

6-7 ay çok uzun bir süreç değil, bence gayet ideal canım. Hiç canın sıkılmasın:29:

Canım dış görünüşümüz göstermesede, ikimizde 33 yaşındayız:1: 1 senedir tanışıyoruz, son 8 aydır ilişkimiz ciddileşti. Aileler felan en baştan beri biliyorlardı. Birde şehir dışında yaşadığı için, hepsini bir araya getirdik. İkimizinde ilk evliliği. İkimizde farklı şehirlerde birbirimizi bekliyormuşuz. Kader bizi geçte olsa karşılaştırdı. Oda beni görene kadar evliliğe pek sıcak bakmıyormuştu, bende:34:
Düğün salonunu yaklaşık 1 ay öncesinden tuttular. Yemekli bir yermiş. Daha kızı istemeden tutuldu:1: yoksa bulamayacağımızı biliyorduk. Bizde burada cafe gibi bir yeri tuttuk. Burada da ufak bir düğün yapacağız:34:

6-7 ay çok uzun bir süreç değil, bence gayet ideal canım. Hiç canın sıkılmasın:29:

nasip işte canım gerçekten allah yazmış sizi birbirinize çok mutlu olun inşallah
demek istemeye gelmeden önce salon tutuldu canım yaa beni de daha gelmediler istemeye buaralar salonlar çok yoğun acaba bizde tutsakmı yaa erkenmi olur seneye yaza düşünüyoruz mayıs haziran falan
kurbanda da istemeye gelcekler allah izin verirse
gerçi eç olmaz yaa kasımda hemen tutsa hazirana falan yer vardır herade

nasip işte canım gerçekten allah yazmış sizi birbirinize çok mutlu olun inşallah
demek istemeye gelmeden önce salon tutuldu canım yaa beni de daha gelmediler istemeye buaralar salonlar çok yoğun acaba bizde tutsakmı yaa erkenmi olur seneye yaza düşünüyoruz mayıs haziran falan
kurbanda da istemeye gelcekler allah izin verirse
gerçi eç olmaz yaa kasımda hemen tutsa hazirana falan yer vardır herade

Sağol canım, hani derler ya kısmetin ne zaman ne nasıl geleceği hiç belli olmazmış. Bizimkiside öyle olmuştu. Rabbim sonuna kadar mutlu etsin cümlemizi. Sizide tez zamanda, hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah canım:29:
Size daha vakit varmış, salonu nişandan sonra tutabilirsiniz, çok rağbet görülen yerler çok erkenden tutuluyormuş, ona göre bakıp, tutarsınız bence. Hadi hayırlısı bakalım:69:

ne heyecanı olucak düğün heyecanı
az kaldı ya uyan uyan:1::1:

4 ay var :21: seninde inşallah nişanına o kdr zmn var.. ve bende heyecan yok eylül olsun öle galiba heyecan gelir şimdi relax ım ablecimmm :15: oturuoz öle bakalımm herşeyi son aylara bıraktık o zmnda galiba heyecanlanacak vaktim olmaz :26:

oyy kuzummmm hoşgeldinnnn aramızaa..darısı ableye olsun inşallahhhhhhhh.. fotonu görebilseydikk :37: atlattın çok şükür düğününde yakın bu heyecan bitmeden diğerine başlıosunnn :18: bu arada yaşın 33 müş çok şaşırdım kafamda 21 22 yaşlarında bi rozelinda yaratmıştım :9:

Son düzenleme:
4 ay var :21: seninde inşallah nişanına o kdr zmn var.. ve bende heyecan yok eylül olsun öle galiba heyecan gelir şimdi relax ım ablecimmm :15: oturuoz öle bakalımm herşeyi son aylara bıraktık o zmnda galiba heyecanlanacak vaktim olmaz :26:

oyy kuzummmm hoşgeldinnnn aramızaa..darısı ableye olsun inşallahhhhhhhh.. fotonu görebilseydikk :37: atlattın çok şükür düğününde yakın bu heyecan bitmeden diğerine başlıosunnn :18: bu arada yaşın 33 müş çok şaşırdım kafamda 21 22 yaşlarında bi rozelinda yaratmıştım :9:

Çok teşekkürler canım. Elbisemi bir ara koyarım. Abiye tarzı değil ama şık bir elbise. Demek beni küçük sanıyordun, zaten dış görünüşümde pek yaşımı göstermez:1: önemi yok:1: Evet biz sıramızı saldık, darısı ableye de:69:

Back