- Konu Sahibi desert06rose
- #1.821
akşamda beni istediler çok heycanlandım yaa yarın gelecekler gene![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende benim gibi taze gelinsin demek hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin canım...
canımm Allah kolaylık versin. benim bi yıl var ben bile modellerden gözümü alamıyorum.Gerçekten çok saçma sapan yerler var dikiş yerleri belli gelinlikle sanki kumaşı tutturulmuş gibi duruyo felan. İnşallah içine sinen yer seni memnun eder. Kusursuz hatasız atlatır gidersin
![]()
Kızlarrr bugün nişanım var![]()
hayırlı olsun canım şimdiden..gönlüne göre olsun herşeyyakşamda beni istediler çok heycanlandım yaa yarın gelecekler gene![]()
Kızlar herkese çok tşk ederim darısı tüm isteyenlerin başına benimki isteme ve ve yüzük takılması aynı gün oldu ekstra bir nişan yapmıyacağım 2 taraf içinde sıkıntı olmasın diye ben istanbuldayım nişanlımın ailesi tokatta onun için 2kere git gel olmasın nişan yapmayı düşünmüyorum bundan sonrası artık dügün faslı olur kısmet olursa nikah kına istanbulda yapıcam kısmet olursa bir dügünde tokatta polis evi ayarlıyabilirsem eğer orda yapmayı planlıyorum nişanlım polis kısmet olursa sınavları verebilirsem bende olucam... Dügün kısmetse birdahakı yaza belkı yazada kalmaz daha erkende evlenebılırz kısmet olursa şark olayımız var bu yıl cok dua etmıstım gıtmeyelım dıye kaldık allahın ıznıyle ama bırdhakı sene bakalım gönderirlerse dügünü biraz erkene alıcaz ama göndermezlerse eger hazıran gıbı felan olur inşallah sizde durumlar nasıl bırazda sız anlatın...
merhabalar kızlar benim tanısma 15 nisanda oldu ve 1 mayısta da sözümüz oldu ve aşkitomun doğum günü ayrıca bir mayıskısmetse seneye mayıstada dugun dusunuyoruz..
kızlarrrrrrrr ben geldiiimmmmmmmm.![]()
canım nişanım güzeldi çok şükür.
herşey yolunca gitti.25 haziranda oldu nişanım.
nişan akşamı 12 kişi eğlenceye gittik.
ertesi günde nişanlım gitti(
ayyyy nişanlıyken uzaklık daha zormuş çok özlüyorum anlatamam.
sen naptın.düğüntarihin netleşmiş hayırlı olsun.
evin ne durumda.
çeyiz aldın mı
bizim büyük ihtimalle mayıs sonu kına haziran başı düğün canım.
ama ekimde memlekette düğün var.
oraya gidicez.
aileside ordaya nişanlımın.
tarihi netleştrcekler o zaman.
ekimde salon tutulcak işte![]()
Kızlar yeni gelenler mesja yazamadıklarım varsa hepinize hayırlı olsun şimdiden rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın bozmak isteyenlerede fırsat vermesin hoşçakalın:)
Desertt canımmmm naptın ne ettin düğüneee az kaLdı dimi hatırLadıgım kadarıyLaa merak ediiorumm geLinLiğini kına eLbiseni fLn haberdar et bizi canımm
canımmmmm bu haftaaasonu düğünümmm varr ve çokkk stresliyiiimmm..hAayırlısıyla atlatsaydıkk biii..:18: ağlamak istiyorum :26: sadece biran önce geçsin istiyorummm..herşeyim tamam çok şülür davetiyeer dağıtıldıı..çeyizler gidecek bitekk..gelinliğimin fotosu yokta kınalığımın fotosunu göstereyimm bennn...inşallah herşey yolunda gider gönlüme göre olurr dua ett canımmmm
Eki Görüntüle 278164
Bitanemm benim yaa neLer konuşuoduk ne heycanLar ne stresLer ne üzüntüLer..Şimdi nereLere geLdik..duyguLandım ya vaLLa..
Elbisenin rengi süperr fiziğinde güzeL ztn çok yakışmış..GeLinLiğinde öyLedir eminimmm...İnşş herşey diLediğin gibi geçer...İnşşş çooooook mutLu oLursun tatLım...Düğünden snra geL hee unutma biziBu arada Bnmde saLon tutuLdu 5 Mayıs'ta düğünüm var
![]()