Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kız İstemenisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)
bakın beğendiğiniz olursa irtibata geçin kızlar modeller çoğunlukla sıfırdır sadece 2-3 tanesi 1 kez giyilmiştir. dükkanımı yeni kapattım fiyatları uygundur.dilerseniz resimleri büyük olarakda ekleyebilirim.
bizde haziran gibi düşünüyoruz ama nasıl olacak bilmiyorum ben sinopta o izmitte ailem malatya da onun ailesi istanbulda ben izin alsam 1 hafta onun aileside gelse malatyaya tanışma eee bunlar isteyecek nişan takacak durmadan izin alamam ki aday memurum asaletimi almadım daha pofff bilmiyorum ki ya
kızlar bizimde aileler gecen yıl temmuzda tanıştı.Ailem pek yavastan alıyor benim ne yazıkki.Bu subatta isteme olsun dedik olmadı mayısta yıne deneyeceğim şansımı bu sefer ailemi ikna etmem gerek.Çünkü erk ark.ve aile çok sıkıldılar.Bizde isteme sırasında söz olcak sonra 2 düğün olcak.şehirler birbirinden çok uzak ben denizlideyım ailem malatyada erk ark ailesi manisada.Uzak şehirlerde bu işler çok zor gerçekten((
kızlar yardım edin pazar günü beni istemeye geliyolar ne yapıcam bilmiyorum ne giycem pasta börek ne yapıcam off ya nasıl oluyo bu işler önce kahvemi veriliyo heyecandan ölücem((
kızlar 23 nisanda sözlendim... elim ayağım birbirine karıştı..... arka planda size yardım edecek en az 1-2 yakın arkadaşınız olsun... en büyük önerim bu..
Dün sözümüz oldu çok şükürrr :))) İsteme söz bir arada oldu ve çok güzeldii Allahım her bekleyene isteyene sevene nasip etsin Allah, çok güzel duygular kızlarrrr çokkkk o kadar mutluyum ki :)