• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

aynen ölee formaliteden olucak söz deee şu yüzük olayı muamma bizim. söz için ne yaptınız siz ayrı yüzük m aldınız?? yoksa söz nişan düğün hepsi bir mi oluyo? ama öyleyse seneye kadar eskiycek yüzüğümm :(

bizimde aramızda ülkeler şehirler var canım o yüzden ben söz ve nişan bir olsun sizde masraf etmeyin dedim hatta bohça bile gerekmio yeterki olsun dedim :61: ama müstakbel kayınvalidem çok özeniomuş ilk çocuk die. hepsini yaşamak istedi. bizim öyle komik olcak ki. çarşamba günü isteme ve söz. eylül nişan kasım nikah bahara düğün :)) dolu dolu yaşayıcam kaynanamı :32:

söz için biz yüzük konuşmamıştık sevgilimle ama madem ayrı oldu yüzük takılsın demiş kayınvalidem. ikimizin yüzüklerini de almış. nişanda da alyanslarımızı alıcaz.. söz için düz ince anne alyansı dediğimiz yüzükler var. onları alabilirsiniz. yada sana tek taş sevgiline düz alyans olabilir..

bence yüzük takın :1:

anladım canım hayırlı uğurlu olsun..erkenmiş düğününde yer bakın sonra istediğiniz zaman zor bulunuyo :26::26:

Kızlar büyük gün 3 Temmuzz.. İsteme + Nişan :62::62::62:

canım hayırlı olsunn yaa ne güzel şimdi alışveriş düğün telaşı felan :) hayırlı olsun inşallah çoook güzel olur nişanın :) buraya yazmayı unutma hazırlık aşamanı ben gibi sırada nişan olanlara yardımcı olursun ;)

bu arada gelinlik nişanlık seçtin miii

canım hayırlı olsunn yaa ne güzel şimdi alışveriş düğün telaşı felan :) hayırlı olsun inşallah çoook güzel olur nişanın :) buraya yazmayı unutma hazırlık aşamanı ben gibi sırada nişan olanlara yardımcı olursun ;)

bu arada gelinlik nişanlık seçtin miii

tabiki yazarım :69: gelinlik seçtim sayılrı en azından model var kafamda. dantel kol sade bir gelinlik düşünüyorum. nişan kıyafetine karar veremedim yanlız :52:

desert neden getirmediler ki damadı:41:

gerçekten he.. madem damat gelmio siz annemlerle buyrun oturun bende bi koşu müstakbel eşimi görüp geliyim demek vardı :D

getirdiler canımm..gelmicem heralde diodu benimkii.sonra kapıyı açınca önce kayınbabam sonra kaynanam ve bide baktımki benimki :16: getirmişler.o gün güzel geçti ablamı işten almaya gittik nişanlım kardeşi benim akrdeşim..sonra oda da oturduk hepberaber babamlar konuşuoalrdı içerde..30 ekim düğün günü biraz sorun oldu yemekli olacak die o günü bulabildik demişlerdi şimdi yemeklide olmucakmış ama yine o gün olacağını sölemişler..halbuki yemeksizse daha erkene de bi yerde mutlaka bulurlardı düğün salonu :50: neyse herşeyde bi nasip vardır bakalım nasibim neymiş görücez :44: bu arada dün kına salonumuda tuttuk 29 ekime :82: hayırlı olur inşallah bizim için :69: Rabbim gönlümüze göre versin herşeyi

getirdiler canımm..gelmicem heralde diodu benimkii.sonra kapıyı açınca önce kayınbabam sonra kaynanam ve bide baktımki benimki :16: getirmişler.o gün güzel geçti ablamı işten almaya gittik nişanlım kardeşi benim akrdeşim..sonra oda da oturduk hepberaber babamlar konuşuoalrdı içerde..30 ekim düğün günü biraz sorun oldu yemekli olacak die o günü bulabildik demişlerdi şimdi yemeklide olmucakmış ama yine o gün olacağını sölemişler..halbuki yemeksizse daha erkene de bi yerde mutlaka bulurlardı düğün salonu :50: neyse herşeyde bi nasip vardır bakalım nasibim neymiş görücez :44: bu arada dün kına salonumuda tuttuk 29 ekime :82: hayırlı olur inşallah bizim için :69: Rabbim gönlümüze göre versin herşeyi

Hayırlı olsun canımcım.. 29 Ekim de her nerdeysem senin için göbek atıciiimmm :32::21:
her işte bi hayır vardır. bazen yemeksiz olması daha ii oluo . çok acaip yemek yenilen düğünlere şahit oldum. :26:

Hayırlı olsun canımcım.. 29 Ekim de her nerdeysem senin için göbek atıciiimmm :32::21:
her işte bi hayır vardır. bazen yemeksiz olması daha ii oluo . çok acaip yemek yenilen düğünlere şahit oldum. :26:

kuzum çok teşekkür ederim :70: evet her işte bi hayır vardır..düğünlerde malesef herşşey istediğimiz gibi olmuyo..daha kimbilir neler çıkıcak Rabbim anlayışlı sabırlı olmamızı nasip etsin..bunlar geçici şeyler herşeyde hayalimizdeki gibi olacak diye bişey yok ömür boyu mutlu huzurlu olalım Rabbimden daha ne isterim ki :16: biz aynı yastığa baş koymanın hayalini kurduk hep başka bişi istemedik..inşallah o günleri görücez Allah izin verirse :16:

Canımmm çok sevindimmmm bak o kdr strese girdin ama kına saLonun biLe tutuLdu..hersey gönLüne göre oLsun inşşş =)

Desertcim hayırlısı olsun canım. Daha öncede konuşmuştuk bunu, malesef hiç bir şey tam istediğimiz gibi olmuyor, öyle valla. Hayırlısı tatlım:34:
Bu arada kına gecen için bana bahsettiğin düğün salonu mu tuttunuz:40:

Canımmm çok sevindimmmm bak o kdr strese girdin ama kına saLonun biLe tutuLdu..hersey gönLüne göre oLsun inşşş =)

amin canım cümlemizin inşallah...evet tatlım bakalım hayırlısı olsun inşallah herşey dilediğimiz gibi olsun...
Desertcim hayırlısı olsun canım. Daha öncede konuşmuştuk bunu, malesef hiç bir şey tam istediğimiz gibi olmuyor, öyle valla. Hayırlısı tatlım:34:
Bu arada kına gecen için bana bahsettiğin düğün salonu mu tuttunuz:40:

teşekkür ederim kuzummm...evet canım malesef istediğimzi gibi olmuyo inşallah huzurumuz mutluluğumuz eksik olmaz..konuituğumuz düğün salonunu tuttuk..1500 tl ye tamda gönlüme göre oldu daim olsun inşallah :16: siz tuttunuzmu cafe diodunuz ??

Hadi hayırlı canım:29: Biz haftaya bakacağız, abimin gelmesini bekliyorum. Babam hayatta değil benim, abimde şehir dışında yaşıyor. Haftaya nişan için gelecek. O zaman onunla bakacağız. Ona görede kararımızı vereceğiz.:40:

Back