Ta-daaa... Karamel geldiiii :)
size uzuun uzunn anlatmam gerek dünü.. çok acaipti
şimdi öncelikle misafirler geldi kapıda karşıladım en son aşkm girdi çicekle :) çiçeğimi teslim aldım.sevdiğim çiçeği bilir ben gül sevmem. ondan buketim farklıydı
:) sonra selamlaştık ve ben odaya onlar salona. kız arkadaşım ve abimin eşi yardımcı oldu mutfağa genelde. bana da kahveye kadar çıkma sen dediler
içecek servis ettiler. bekliorum sohbet koyulaşıo içerde kahkahalar felan .. meraktan çatlıorumm
sonra kızlar mutfakta ben odada.. k.pederimden bi ses.. işte oğlumuz borayla kızımız yaseminin.... hemen peşinden babam: e hayırlı olsuunnnn :) boranın el öpüşü.. kayın validem : esatcım bi kızı görseydik :44:
çikolata dağıttım sonra iyi dilekleri kabul ettik falan
sonra yemek servisi oldu yemekte sohbet daha koyulaştı. k.pederin aceleciliği bi yandan iyi oldu herkes gerginliği attı daha sıcak bi yemek oldu..
peşinden kahve faslı. kahveleri dağıttım boranınki tuzluydu
yengem bana vicdansız gelin dedi..
bora içti tabi ama odada bi tuz varmı yokmu muhabbeti oldu. bora yok çok lezzetli olmuş sanırım tuz koymayı unutmuş dedi
dayım kıyamadı ama içme oğlum içme
atmıştır o dedi
yeniden tatlı yaptım ikimiz içtik
sonra sohbet vs baklava servis edildi. sohbet uzadıkça uzadı. peşinden karpuz servis ettik. 5 gibi havaalanına uğurladık onları bora istanbulda kaldı :) akşam dayım bizi yemeğe götürdü ve dünü bitirdik. çok keyifliydiiii
Eki Görüntüle 210988
Eki Görüntüle 210989
sonra ben geçtim el öptüm yüzüğüm takıldı fotoğraf faslı oldu epey . herkes şaşkın yarım saat olmadan istendi bitti. yemek yencekti önce . hiçbiri olmadı.