• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme nisan,mayıs,haziranda istenecekler buyrun topiğe :)

günaydın herkese bugün nişşanlımlar oturmaya geliyooo :18: bisürü işim var yandımm bitmez bugün işlerimmm... :50:

Selam Desert'cim nasılsın?
Yenimahalle tarafında bir cafe varmış, düğün için oraya bakacağız sonra. İnşallah çok küçük değildir canım ya:18:

slm canımmm..telaşlıyım :37: kayınvalidemler geliyo..düğünle ilgili konuşcaklar galiba :26:

cafemi?? inşallah büyüktür güzel olur cafe ya kınada :97: dilediğin gibi olur inşallah :16:

slm canımmm..telaşlıyım :37: kayınvalidemler geliyo..düğünle ilgili konuşcaklar galiba :26:

cafemi?? inşallah büyüktür güzel olur cafe ya kınada :97: dilediğin gibi olur inşallah :16:

Sağol canım. Hadi bakalım, inşallah güzel geçer herşey.
Sana kolay gelsin, görüşürüz:80:

evet hem tanışmaya hem istemeye gelicekler. gün ortasında ve iki üç saat anca sürecek . abiye ağar kaçar gibi gelio ama bilmiorum işte :59:

Nişan için basit kaçardı ama isteme ve tanışma için gayet uygun bence canımm oLur yanii..
Bnde istemede lacivert koLsuz dizLerde düz bi eLbise giydim =)

Nişan için basit kaçardı ama isteme ve tanışma için gayet uygun bence canımm oLur yanii..
Bnde istemede lacivert koLsuz dizLerde düz bi eLbise giydim =)

nişan için çok daha şımarık bişi olcam eminim :) ama söz ve ayrı şehirler söz konusu bizde hatta ayrı ülkeler. bu ailelerin ilk tanışması olacak. o yüzden daha sakin bişi giymeyi tercih ettim. bakalım bu olcak gibi çok teşekkür ederim :)

beni de temmuzda geliyorlar istemeye. hala inanamıyorum. sanki başka birinden bahsediyormuşum gibi geliyor:) yazın sıcağında ne giyicem ben de çok kararsızım pff
bide uzaktan gelinecek söz ve isteme bir arada aslında bana saçma geliyor istemenin ne manası var o zaman di mi sadece formalite işte.

ay ne heyecanlı yaa nişandan sonra kaç kere geldiler böle ilk mi? allah kolaylık versin...
evet canım nişanlandıktan sonra ilk...biz onlara gitmiştik ama onlar bize yeni gelecek..t.ederim ablecimm..

yaa nişanlımı getirmiolarmış sadece kayanam ve kayınbabam gelicekmiş :50: ve daha gelmediler babamda gelmedi :26: ne rahatız ailecek :9:
gözün aydın :) bende yarın kavuşucam inşallah..

nasıl da özletiolar kendilerini keratalar :1:
hemde nası ahh ahh bide getirselerdi benimkinide :97:
KoLay geLsin bebişimmm =)))
Yarın anLatırsın artık neLer oLduugunuu :66:
t.ederim bebeim...anlatırım tabi gelsinlerde bii anam saaat kaç oldu :30: :9: neyse sadece kayınbabamla kaynanam geliceği için çok önemli değil geç gelselerde olur :19:
beni de temmuzda geliyorlar istemeye. hala inanamıyorum. sanki başka birinden bahsediyormuşum gibi geliyor:) yazın sıcağında ne giyicem ben de çok kararsızım pff
bide uzaktan gelinecek söz ve isteme bir arada aslında bana saçma geliyor istemenin ne manası var o zaman di mi sadece formalite işte.

olsun canım uzakta onlar mecbur git gel olmasın diye bi arada olacak...nişan ayrı yapılır zaten söz asıl formalite olmuş olur senin için... :29: Allah yardımcın olsun..herşey gönlünce olur inşallah :16:

Son düzenleme:
aynen ölee formaliteden olucak söz deee şu yüzük olayı muamma bizim. söz için ne yaptınız siz ayrı yüzük m aldınız?? yoksa söz nişan düğün hepsi bir mi oluyo? ama öyleyse seneye kadar eskiycek yüzüğümm :(

aynen ölee formaliteden olucak söz deee şu yüzük olayı muamma bizim. söz için ne yaptınız siz ayrı yüzük m aldınız?? yoksa söz nişan düğün hepsi bir mi oluyo? ama öyleyse seneye kadar eskiycek yüzüğümm :(

eskicekmi :9: genelde söz nişan yüzüğünü aynı alıyolar masraf olmasın diye...sen istemiosan aynı söz yüzüğünü başka bişi aldırırsın eskimez seneye kadar o da :44:

Back