- Konu Sahibi desert06rose
- #1.681
Nerde giymeyi düşünüyorsun canım, eğerki sözde felan düşünüyorsan,günlük elbise gibi, bence çok sade:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde giymeyi düşünüyorsun canım, eğerki sözde felan düşünüyorsan,günlük elbise gibi, bence çok sade:18:
evet hem tanışmaya hem istemeye gelicekler. gün ortasında ve iki üç saat anca sürecek . abiye ağar kaçar gibi gelio ama bilmiorum işte
günaydın herkese bugün nişşanlımlar oturmaya geliyooo :18: bisürü işim var yandımm bitmez bugün işlerimmm...
Akşamamı gelecekler, yoksa öğleden sonramı peki..İşleri ona göre yetiştirmelisin de
slm canımmm..telaşlıyım kayınvalidemler geliyo..düğünle ilgili konuşcaklar galiba :26:
cafemi?? inşallah büyüktür güzel olur cafe ya kınada :97: dilediğin gibi olur inşallah
evet hem tanışmaya hem istemeye gelicekler. gün ortasında ve iki üç saat anca sürecek . abiye ağar kaçar gibi gelio ama bilmiorum işte
t.ederim canımmm..aşkımıda özlemiştim iyi oldu görüşürs tatlım :79:
Nişan için basit kaçardı ama isteme ve tanışma için gayet uygun bence canımm oLur yanii..
Bnde istemede lacivert koLsuz dizLerde düz bi eLbise giydim =)
t.ederim canımmm..aşkımıda özlemiştim iyi oldu görüşürs tatlım :79:
günaydın herkese bugün nişşanlımlar oturmaya geliyooo :18: bisürü işim var yandımm bitmez bugün işlerimmm...
evet canım nişanlandıktan sonra ilk...biz onlara gitmiştik ama onlar bize yeni gelecek..t.ederim ablecimm..ay ne heyecanlı yaa nişandan sonra kaç kere geldiler böle ilk mi? allah kolaylık versin...
hemde nası ahh ahh bide getirselerdi benimkinide :97:gözün aydın :) bende yarın kavuşucam inşallah..
nasıl da özletiolar kendilerini keratalar
t.ederim bebeim...anlatırım tabi gelsinlerde bii anam saaat kaç oldu neyse sadece kayınbabamla kaynanam geliceği için çok önemli değil geç gelselerde olurKoLay geLsin bebişimmm =)))
Yarın anLatırsın artık neLer oLduugunuu
beni de temmuzda geliyorlar istemeye. hala inanamıyorum. sanki başka birinden bahsediyormuşum gibi geliyor:) yazın sıcağında ne giyicem ben de çok kararsızım pff
bide uzaktan gelinecek söz ve isteme bir arada aslında bana saçma geliyor istemenin ne manası var o zaman di mi sadece formalite işte.
aynen ölee formaliteden olucak söz deee şu yüzük olayı muamma bizim. söz için ne yaptınız siz ayrı yüzük m aldınız?? yoksa söz nişan düğün hepsi bir mi oluyo? ama öyleyse seneye kadar eskiycek yüzüğümm