Belli dimi??Ay çok belli bugün kan verme şansınız var mı

Adete 3-4 gün kaldı. Awox test. Birde ilk idrar değil, az önce yapasım tuttu öylesine...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli dimi??Ay çok belli bugün kan verme şansınız var mı
Saol canım inşallah pozitif görürsün bu ay. Doktor 2 ay bekleyelim dedi. Bugün regl oldum hastane yakın gidip tahlil verdim yine de hormonlara bakayım dedim. Ablam burda illa Şişli memoriale git diyor. Bakalım kararsızlık diz boyu.Yaaa gerçekten üzüldümpeki doktorun ne söyledi. Yeniden denemeni tavsiye etmedi mi ? Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.. hepimiz kendince elinden geleni yapiyoruz.. Allahım zorumuzu kolaylastirsin inşallah
Kendini toparla annende oldugun iyi olmus herkesten herseyden uzak kalmak bazen en en iyisi. Modunu düşürme takviyeler al, yumurta kaliteni artiracak bir sürü takviye var. Balık yagi fln mutlaka al. Bence umudunu yitirme. Biz bitti demeden vazgecmeden hic birsey bitmez![]()
Çıkardı bence canımKızlar testi yaptım ve yine negatifkaç gün gecikti olsa çıkardı dimi?
Valla umudum kalmadı artık tükendim yaÇıkardı bence canımyine de regl gelene kadar umut var
Bende de adet belirtileri azaldı arada bi sol kasigima sancı giriyo aha geliyor diyorum yokZaten belirti diye bişey yokki bildginiz adet belirtileri neyse onu yaşıyoruz ben yogun adet kasık sancısı yaşadım Mesela sadece belirti dedigimiz seyler ilerleyen haftada HCG yükseldikçe oluyor
Benim de sat 17 Mart bat 21 nisan canım 9. Deneme bu ay94bassuk bewni de ekler misin sat 17.03 bat 21.04 yumurtlama 06.04 hala umutla buralara yazıyorum aylardır olmuyor bakalım uğur getirsin tüm istiyenlere
Aminn aminn insallah pozitifi görebilirim bu aySaol canım inşallah pozitif görürsün bu ay. Doktor 2 ay bekleyelim dedi. Bugün regl oldum hastane yakın gidip tahlil verdim yine de hormonlara bakayım dedim. Ablam burda illa Şişli memoriale git diyor. Bakalım kararsızlık diz boyu.
Doktorun ne dedi canım?Kızlar ben muayaneden çıktım polikistikmişim bana öneriniz var mı
Doktorun ne dedi canım?
Pcos varmış onun dışında adet olmadığım için rahim duvarım kalınlaşmış hormon testi verdim çarşamba sonuö çıkacak ona göre ilaç verecek çok şükür daha kötü bir şey bekliyordımDoktorun ne dedi canım?
Doktorun dediklerini yap canım strese girmePcos varmış onun dışında adet olmadığım için rahim duvarım kalınlaşmış hormon testi verdim çarşamba sonuö çıkacak ona göre ilaç verecek çok şükür daha kötü bir şey bekliyordım
Geçmiş olsun canım bende polikistik över hastasıyım 4 yıl olmadı sonra iyi bir doktor ile çok şükür oldu hatta bir ilaç verdi çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı sadece Yemene icmene dikkat edeceksin bitkisel çözüm arayacaksın yumurta takip yaptirabilirsin doktoruna şuan çocuğum 4 yaşadı 2.icin başladık bakalım olursa bir umut tedavisiz deneyeceğiz olmazssa tedaviyle artık bakalimPcos varmış onun dışında adet olmadığım için rahim duvarım kalınlaşmış hormon testi verdim çarşamba sonuö çıkacak ona göre ilaç verecek çok şükür daha kötü bir şey bekliyordım
aaa aynıymış günlerimiz bizim de 10. deneme oldu bu ay umudum kalmadıkça direniyorum. umarım güzel haberler alırız. Yumurtlama takip etmiymiydinizBenim de sat 17 Mart bat 21 nisan canım 9. Deneme bu ay
Bu konu hakkinda hiçbir şry bilmiyorum ne diyeceğimi de bilmiyorım daha tam kavrayamadım sağ olunmGeçmiş olsun canım bende polikistik över hastasıyım 4 yıl olmadı sonra iyi bir doktor ile çok şükür oldu hatta bir ilaç verdi çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı sadece Yemene icmene dikkat edeceksin bitkisel çözüm arayacaksın yumurta takip yaptirabilirsin doktoruna şuan çocuğum 4 yaşadı 2.icin başladık bakalım olursa bir umut tedavisiz deneyeceğiz olmazssa tedaviyle artık bakalim
Evet canım dün pik bugün çatlamaaaa aynıymış günlerimiz bizim de 10. deneme oldu bu ay umudum kalmadıkça direniyorum. umarım güzel haberler alırız. Yumurtlama takip etmiymiydiniz