Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ay çok belli bugün kan verme şansınız var mı
Belli dimi?? 😢 hala umutlanmaya korkuyorum. Kan yarın sabah verebilirim. Bir testim daha kaldı, onu da yarın ilk idrarla yapayım diyorum. Hiç içimde umut yok biliyormusun...
Adete 3-4 gün kaldı. Awox test. Birde ilk idrar değil, az önce yapasım tuttu öylesine...

Yaaa gerçekten üzüldüm 😐😐 peki doktorun ne söyledi. Yeniden denemeni tavsiye etmedi mi ? Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.. hepimiz kendince elinden geleni yapiyoruz.. Allahım zorumuzu kolaylastirsin inşallah 🙏
Kendini toparla annende oldugun iyi olmus herkesten herseyden uzak kalmak bazen en en iyisi. Modunu düşürme takviyeler al, yumurta kaliteni artiracak bir sürü takviye var. Balık yagi fln mutlaka al. Bence umudunu yitirme. Biz bitti demeden vazgecmeden hic birsey bitmez 🙏
Saol canım inşallah pozitif görürsün bu ay. Doktor 2 ay bekleyelim dedi. Bugün regl oldum hastane yakın gidip tahlil verdim yine de hormonlara bakayım dedim. Ablam burda illa Şişli memoriale git diyor. Bakalım kararsızlık diz boyu.

kızlar selam, bişey sormak istiyorum. 24 mart yumurtlama günümdü, bugün regl olmam lazım ama gelen giden yok, sancı vs hiçbir belirti de yok. bu ay enfeksiyon tedavisi gördüm gynomax xl fitil, flagyl ve monodoks antibiyotik kullandım geçen çarşamba kullanmayı bıraktım. sizce bunlar gecikme yapar mı?

IMG_6969.webp
IMG_6948.webp

Miratech marka erken gebelik olanı gece yaptım sabahta certain kaset testi yaptım hep silik gözüküyo kan vermeye de gidemedim çok yağmur yağıyo diye 😭

Zaten belirti diye bişey yokki bildginiz adet belirtileri neyse onu yaşıyoruz ben yogun adet kasık sancısı yaşadım Mesela sadece belirti dedigimiz seyler ilerleyen haftada HCG yükseldikçe oluyor
Bende de adet belirtileri azaldı arada bi sol kasigima sancı giriyo aha geliyor diyorum yok 😀 2 günüm var bakalım zamanda geçmiyor. Sağ tüpüm kapalı olduğu için asla orda ne bi sancı ne bı ağrı var. Çok üzülüyorum sağ tüpümün kapalı olmasına. Doktorlar da tek tüp yeterli diyor baska bir şey demiyor oda tüp bebekle mümkünmüs

Kızlar bu teste bakar mısınız oynama yapamıyorum ben. Yapabilen var mı? Sanki kıl gibi çizgi görüyorum 😐

Eklentiler

• IMG_20250407_135401_211.webp
    IMG_20250407_135401_211.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20250407_135357_512.webp
    IMG_20250407_135357_512.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20250407_135308_912.webp
    IMG_20250407_135308_912.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20250407_135304_388.webp
    IMG_20250407_135304_388.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 47
Saol canım inşallah pozitif görürsün bu ay. Doktor 2 ay bekleyelim dedi. Bugün regl oldum hastane yakın gidip tahlil verdim yine de hormonlara bakayım dedim. Ablam burda illa Şişli memoriale git diyor. Bakalım kararsızlık diz boyu.
Aminn aminn insallah pozitifi görebilirim bu ay 🙏🥲
Iyi yapmissin kan vererek bir bakarsin yeniden degerlerine. Yeniden denemek icin bir engelin yok. Maddi olarak zorlamayacaksa ablanin tavsiyesini de deneyimleyebilirsin. Hepimiz bir umut birseyler deniyoruz. Ilaclar vitaminler hastaneler.. en onemlisi de psikolojik olarak kendimize yaptigimiz baskı ve savaşlar... malesef ki cok zor dönemlerden geciyoruz 😔 insallah Allahım isteyen herkesi bebek müjdesi ile sevindirsin 🙏

Pcos varmış onun dışında adet olmadığım için rahim duvarım kalınlaşmış hormon testi verdim çarşamba sonuö çıkacak ona göre ilaç verecek çok şükür daha kötü bir şey bekliyordım
Geçmiş olsun canım bende polikistik över hastasıyım 4 yıl olmadı sonra iyi bir doktor ile çok şükür oldu hatta bir ilaç verdi çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı sadece Yemene icmene dikkat edeceksin bitkisel çözüm arayacaksın yumurta takip yaptirabilirsin doktoruna şuan çocuğum 4 yaşadı 2.icin başladık bakalım olursa bir umut tedavisiz deneyeceğiz olmazssa tedaviyle artık bakalim

Geçmiş olsun canım bende polikistik över hastasıyım 4 yıl olmadı sonra iyi bir doktor ile çok şükür oldu hatta bir ilaç verdi çatlatma iğnesine bile gerek kalmadı sadece Yemene icmene dikkat edeceksin bitkisel çözüm arayacaksın yumurta takip yaptirabilirsin doktoruna şuan çocuğum 4 yaşadı 2.icin başladık bakalım olursa bir umut tedavisiz deneyeceğiz olmazssa tedaviyle artık bakalim
Bu konu hakkinda hiçbir şry bilmiyorum ne diyeceğimi de bilmiyorım daha tam kavrayamadım sağ olunm

Back
X