• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🍀 Nisan ve mayıs ayı gebelik planlayanlar 🍀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zumruduanka96

Zorlu bir yolculuk ama sona çok az kaldı 🍀👼
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7.507
Puanlar
148
Evetttt hanımlar sahalara geri dönüş yapıyorum Eylül Ekim Kasım aralık ayından sonra biraz ara verdim ama gördümki sizsiz olmuyor hemen yeni bir topik gelsin dedim 🥰 o zaman katılmak isteyen herkes özelden sat bat yazmasını bekliyorum biliyorum yine bir sürü hamile çıkacak aramızdan 🙏🙏🥰
💫İSiM💫✨SAT✨✨BAT✨
@CerkesMaria🤰🧿
@1begonya6 Şubat7 Mart
@Merveeee5718 Şubat19 Mart
@eflatundunya12 Şubat09 Mart
@Umutvari15 Şubat13 Mart
@tcherss17 Şubat14 Mart
@brcubrcu010114 Şubat14 Mart
@kelebek_vadisi9 Şubat15 Mart
@bestemilka 15 Şubat 22 Mart
@ArasaNillGerek23 Şubat23 Mart
@zesamu9327 Şubat23 Mart
@bernaad29 Şubat28 Mart
@CinnamonQueen29 Şubat29 Mart
@benaroz5 Mart30 Mart
@ogretmennnhaniiimm125 Şubat31 Mart
@Orangegreysky3 Mart31 Mart
@letitbee2 Mart1 Nisan
@Imeraferaa7 Mart2 Nisan
@Basakbasak15 Mart5 Nisan
@blackkdahlia8 Mart5 Nisan
@Sipser8 Mart6 Nisan
@zeytinagaci18 Mart6 Nisan
@sevayd12 Mart8 Nisan

Son düzenleme:
Zümrüdü ankamm 😍😍 ay neşem yerine geldi resmenn 😍😍

İlk beni ekle o zaman sat 18 şubat bat 19 mart 😍

Ayyy zümrüdümmm vallahi seni gördüm yazmadan geçemezdim 😍😍 nasıl özlemişimmmm 🥹 seni buralarda görmek çok ama çok güzel bu ay senin ayın olsun inşallahhhh dualarımdasın 💜💜💜💜🪷

Ayyy zümrüdümmm vallahi seni gördüm yazmadan geçemezdim 😍😍 nasıl özlemişimmmm 🥹 seni buralarda görmek çok ama çok güzel bu ay senin ayın olsun inşallahhhh dualarımdasın 💜💜💜💜🪷
Canımmmmmm benimmmm bende çok özledim seni 🥰🥰🥰inşallah bakalım artık sıra bize gelmiş olsun 🥹🥹🥹Allah razı olsun duaların için hamişim benimmmm🥹🥹🥹🥰🥰

@Zumruduanka96 Canım hayırlı olsunn topiğinn gördüm hemen geldimm, uğurlu gelsin inşallah🙏🏻😍 beni de yazar mısın?
Sat 5 Mart Bat 30 Mart 🥰

Ooo ooo ooooo mekanın sahibi geri geldiii 😍
Yine bol hamişli bir topic olacak hemencik yerimi alayım zümrüdümm 🤩 @Zumruduanka96

Sat: 2 Mart
Bat: 28 Mart

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X