- 1 Ekim 2024
- 21
- 10
- 3
- 28
benim de dün pik bugün çatlama hadi inşallah diyelim olsun bu kez gülsün yüzümüzEvet canım dün pik bugün çatlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de dün pik bugün çatlama hadi inşallah diyelim olsun bu kez gülsün yüzümüzEvet canım dün pik bugün çatlama
Evet canım dün pik bugün çatlama
Canim gecikme sebebin belki de pcos o zaman. Yumurtan gec catladiysa demek. Beta da istemis mi doktorun ? Cikmistir bazilari testlerinin nasil cikmis degerlerin ?Kızlar ben muayaneden çıktım polikistikmişim bana öneriniz var mı
Canım benim testle oynar mısın?Zaten belirti diye bişey yokki bildginiz adet belirtileri neyse onu yaşıyoruz ben yogun adet kasık sancısı yaşadım Mesela sadece belirti dedigimiz seyler ilerleyen haftada HCG yükseldikçe oluyor
Evet pvos beta istedi ama bebek olsaydı görürdü çarşamba günü gel takviye yazacağım dedi çok şükür ben daha kötü şeyler düşünerek gittim doktorumda çok iyiydi pcoslular normal yollarla gebe kalamıyor mu acabaCanim gecikme sebebin belki de pcos o zaman. Yumurtan gec catladiysa demek. Beta da istemis mi doktorun ? Cikmistir bazilari testlerinin nasil cikmis degerlerin ?
Inositol icerikli vitamin almani öneririm yumurta kaliteni artirmak icin birde multivitamin balık yagi falan. Bunlar onemli. Reglin normalde duzensiz miydi
Tabiki kalabiliyor. Bu konuda kesinlikle aksini düşünme. Pcos gebelige engel degil. Yalnizca bazi kisilerde yumurta gelisme veya catlama sorunu oluyor o kisilerin vitaminlerle ve ilaclarla desteklemesi gerekiyor. Bazi dr.lar pcosun oldugunu duyunca zor cocuk olur diyorlar ben kürtaj oldugumda dr bana pcosun gebelige engel olmadığını ogrendin degil mi demisti.. merak etme dogru takviyelerle olacaktir. Bide dr belki asilama falan der bence yaptir. Yumurta desteklemek icin klomen femara vs kullandiriyor ya bence kullan ve sansini dene. Sonuclarin da guzel cikar umarimEvet pvos beta istedi ama bebek olsaydı görürdü çarşamba günü gel takviye yazacağım dedi çok şükür ben daha kötü şeyler düşünerek gittim doktorumda çok iyiydi pcoslular normal yollarla gebe kalamıyor mu acaba
Merhaba, regli olunca bende klomene baslicam bu ay ilk kez inşallah hayırlı sonuc alirim sat 1 mart reglim gecikti gelse de baslasam ilaca :)Nisan ayının herkese güzel şans ve bebikler getirmesini diliyorum ya. Çoğu kişi birbirini tanıyor az çok, ben de ufak bir kendimden bahsetmek hikayemi anlatmak istiyorum,
1 kızım var 3.5 yaşında, 2. çocuğa niyetliyiz. geçen senenin mayıs ayından beri niyetliyiz. kasım ayında gebe olduğumu öğrendim ancak 8+4'te kalp atışı durmuş, 6 ocakta kürtaj oldum. doktor 3 ay bekledikten sonra tekrar hamile kalmamın uygun olacağını söyledi, ben de 3. adetimi bekliyorum bugün yarın olacam. olduktan sonra nisan ayı itibariyle de artık devam ederizhepimizin gönlünden geçtiği gibi olsun
![]()
Ben bugün yaptım testi yeniden reglime de iki gün kaldı böyle çıktı var mı yok mu kafam karıştıHaber et bizede güzel haberle gel inşallah![]()
Teşekkür ederim takviye edici ilaç vericem dedi gebelil için bir yıl geçmeli dedi hem benim içinde iyi olur gerçekten bebek çok istiyorum ama her ay adet olmamak ama ağrı çekmek yada ne olduğunu bilmeden yaşamak daha zor oluyordu hiç moralim bozulmadı tam tersine defalarca şükrettim çünkü ben bu ay hiç normal olmayan ağrılar akıntılar şişkinlikler çektim dilerim herkes en istediği zamanda kavuşur bebişineTabiki kalabiliyor. Bu konuda kesinlikle aksini düşünme. Pcos gebelige engel degil. Yalnizca bazi kisilerde yumurta gelisme veya catlama sorunu oluyor o kisilerin vitaminlerle ve ilaclarla desteklemesi gerekiyor. Bazi dr.lar pcosun oldugunu duyunca zor cocuk olur diyorlar ben kürtaj oldugumda dr bana pcosun gebelige engel olmadığını ogrendin degil mi demisti.. merak etme dogru takviyelerle olacaktir. Bide dr belki asilama falan der bence yaptir. Yumurta desteklemek icin klomen femara vs kullandiriyor ya bence kullan ve sansini dene. Sonuclarin da guzel cikar umarim
Normalde hep alttan muayne yapar ama bu kez üstten baktı ama korkulcak birley yok ben cok kez alttan muayne oldum hatta regli oldugumda yine alttan muaayne olucam sağlık bu canım bebiş olsun herşeye değerGeçmiş olsun acaba alttan muayane yaptı mı bende yarın gideceğim ve çok korkuyorum
İlaç verdimi canım ben sana en başından hormon baktır demiştim merak etmee bir cok insan pcosla hamile kalıyor bende de var ama biraz sabır etmeliyiz birazda stresten uzaklaşıp sağlıklı beslenmeliyiz biraz uğraştırıyor sadece peki alttan mı baktı?Pcos varmış onun dışında adet olmadığım için rahim duvarım kalınlaşmış hormon testi verdim çarşamba sonuö çıkacak ona göre ilaç verecek çok şükür daha kötü bir şey bekliyordım
Benimde durum aynı canım adetimde geciktiBen bugün yaptım testi yeniden reglime de iki gün kaldı böyle çıktı var mı yok mu kafam karıştı![]()
Ayni durumdayim 2 gun var negatif cikti benim direktBen bugün yaptım testi yeniden reglime de iki gün kaldı böyle çıktı var mı yok mu kafam karıştı![]()
Evet alttan baktı ben bir önceki doktordan korktuğum içinmiş tüm şeyim gittiğim doktor o kadar güzel sakinleştirdi ki bir mnceki doktor ben ah demeden bana sen vajinismussun demişti bu doktor hiç öyke yapmadı bana hormon için adetli gwl demişlerdi o yüzden hiç baktıramamıştım ama bu doktor test yaptıİlaç verdimi canım ben sana en başından hormon baktır demiştim merak etmee bir cok insan pcosla hamile kalıyor bende de var ama biraz sabır etmeliyiz birazda stresten uzaklaşıp sağlıklı beslenmeliyiz biraz uğraştırıyor sadece peki alttan mı baktı?
Bende de adet belirtileri azaldı arada bi sol kasigima sancı giriyo aha geliyor diyorum yokZaten belirti diye bişey yokki bildginiz adet belirtileri neyse onu yaşıyoruz ben yogun adet kasık sancısı yaşadım Mesela sadece belirti dedigimiz seyler ilerleyen haftada HCG yükseldikçe oluyor
Benim 4 gün gecikince çıkardı canım ama artık herşeyim değişti hiç bir şey bilmiyorum sanki.Kızlar testi yaptım ve yine negatifkaç gün gecikti olsa çıkardı dimi?
Benimde uygulamaya göre 7 nisandı. Ama geç yumurtladigimi gördüm testte o yüzden 9 10 u gibi bekliyorumKızlar merhaba sat 14 marttı bat 6nisandı hala gelen giden yok test yaptım o da yok sizce kan versem mi beklesem mi?
regl gecikmesini beklemek gerekiyor ama sabredemiyorum işte sürekli belirti arıyorum falan artık teste tövbe edicem galibaAyni durumdayim 2 gun var negatif cikti benim direkt