Bende femara kullandım olmadı tedavi sonlandı o ay içinde kullandım kürü hamile kaldım darısı sizeEvet canım onu duymuştum bakalım regli bekliyorum bi regli olayım ona göre bakıcaz artık doktorum zaten yumurta gelişimi için ilaç kullandırıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende femara kullandım olmadı tedavi sonlandı o ay içinde kullandım kürü hamile kaldım darısı sizeEvet canım onu duymuştum bakalım regli bekliyorum bi regli olayım ona göre bakıcaz artık doktorum zaten yumurta gelişimi için ilaç kullandırıyor![]()
Geçmiş olsun acaba alttan muayane yaptı mı bende yarın gideceğim ve çok korkuyorumEvet canım reglim pcos kaynaklı insülin direnci kaynaklı gecikti
O korku bende de var yarın yapicam ama reglime 2 gün var ya vardır ya da yok belli olacakHayır canım negatif görücem diye korkuyorum![]()
Geçen ay tek folikülü büyüttük opu yapıldı ama içi boş çıktı. Benim için büyük yıkım oldu. Arefe günü yapılmıştı. Anneme geldim hala gitmedim kafa dinliyorum. Hiç umudum kalmadı bıraktım artık.Canim selamçok tatlısın.. napayim iste degerlendirdik test günü bekliyorum. Insallah pozitifi görebilirim bu ay. Sen naptin nasilsin ne durumdasın
![]()
Yap bi tane daha senin bizden mutlu olmaya ne hakkın var![]()
Yaaa gerçekten üzüldümGeçen ay tek folikülü büyüttük opu yapıldı ama içi boş çıktı. Benim için büyük yıkım oldu. Arefe günü yapılmıştı. Anneme geldim hala gitmedim kafa dinliyorum. Hiç umudum kalmadı bıraktım artık.
canımmmm çok teşekkür ederim <394bassuk hayırlı olsun grubuuuun
inşallah hepinize uğur getirsin
@kittenlyy seni de gördüm grupta takipteyim kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum![]()
ekledim ama 10.06 mı emin miyiz o kısımdan, teyit etmek istedimMerhaba sat 06.04 bat 10.06 eklerseniz sevinirim hayırlı olsun inşallah![]()
Aaaa kahkaha attım çok yaşayın emi. Gebelik düşünüyor musunuz. Yoksa acaba hamilelik varmi diye mi geldinizGünümün geçmesini bekleyemem çünkü günüm yok hahahadoğuralı 8 ay oldu daha adet görmedim
Hem düşünüyorum hemde var mı diye merak içindeyimAaaa kahkaha attım çok yaşayın emi. Gebelik düşünüyor musunuz. Yoksa acaba hamilelik varmi diye mi geldiniz![]()
Awox bende hiç kuruma çizgisi çıkarmadı bugüne kadar. Bence sizde hamilelik var, olabilir :)Eki Görüntüle 3571930
Awox erken gebelik testi kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu ben yaptığımda hafif bi çizgi görmüştüm ama kuruyunca böyle çıktı
Ay napıcaz biz böyleO korku bende de var yarın yapicam ama reglime 2 gün var ya vardır ya da yok belli olacak![]()
Ayyy ağzından bal damlıyor canım ama bende hiç belirti yok ara sıra adet olacakmış gibi kasık ağrısı var sadeceAlbi test kaset testler arasında en iyisi yoksa silik bile çıkarmıyor üstü yazılı olandan yapmıştım iki defa cok iyi varsada yoksada kesin net cıkar artık istedigniz saate yapabilirsiniz hayırlısıyla inşallah gelmiştir bebişiniz![]()
Aaaa kahkaha attım çok yaşayın emi. Gebelik düşünüyor musunuz. Yoksa acaba hamilelik varmi diye mi geldinizGünümün geçmesini bekleyemem çünkü günüm yok hahahadoğuralı 8 ay oldu daha adet görmedim
En iyisini yapıyorsunuz şimdiki aklım olsa oğlumun hemen yaşına 2. Yi isterdimHem düşünüyorum hemde var mı diye merak içindeyim
Zaten belirti diye bişey yokki bildginiz adet belirtileri neyse onu yaşıyoruz ben yogun adet kasık sancısı yaşadım Mesela sadece belirti dedigimiz seyler ilerleyen haftada HCG yükseldikçe oluyorAyyy ağzından bal damlıyor canım ama bende hiç belirti yok ara sıra adet olacakmış gibi kasık ağrısı var sadece![]()
Ne bileyim göğsümde en ufak bir hassaslık bile yok. Akıntı geliyor sadece gidip bakıyorum geldi diyorum adet yok. Şuan adet olacak gibi ağrım bile yok meselaZaten belirti diye bişey yokki bildginiz adet belirtileri neyse onu yaşıyoruz ben yogun adet kasık sancısı yaşadım Mesela sadece belirti dedigimiz seyler ilerleyen haftada HCG yükseldikçe oluyor
Ay çok belli bugün kan verme şansınız var mıArkadaşlar birşey söylicem, benim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz??nolur test benle dalga geçmesin nolur...