Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canim selam 🤗 çok tatlısın.. napayim iste degerlendirdik test günü bekliyorum. Insallah pozitifi görebilirim bu ay. Sen naptin nasilsin ne durumdasın 💗
Geçen ay tek folikülü büyüttük opu yapıldı ama içi boş çıktı. Benim için büyük yıkım oldu. Arefe günü yapılmıştı. Anneme geldim hala gitmedim kafa dinliyorum. Hiç umudum kalmadı bıraktım artık.

Yap bi tane daha senin bizden mutlu olmaya ne hakkın var 🤣
😂😂😂Deniyoruz 4 defadır daha tutturamadık bakalım kısmet tutmayıncada işime geliyor bazen de içten içe sevinir gibi oluyorum hiç üzüntü yaşamadım anlamdım oğluma hamile kalana kadar kendimi bezdirmiştim heray birton test ve ağlamaklı geçerdi şimdi hiç böyle bişey istesemde yaşayamıyorum ilginç bir şekilde karmaşık duygular içindeyim bu aralar kendimi bile çekecek takâtim yok😂

Geçen ay tek folikülü büyüttük opu yapıldı ama içi boş çıktı. Benim için büyük yıkım oldu. Arefe günü yapılmıştı. Anneme geldim hala gitmedim kafa dinliyorum. Hiç umudum kalmadı bıraktım artık.
Yaaa gerçekten üzüldüm 😐😐 peki doktorun ne söyledi. Yeniden denemeni tavsiye etmedi mi ? Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.. hepimiz kendince elinden geleni yapiyoruz.. Allahım zorumuzu kolaylastirsin inşallah 🙏
Kendini toparla annende oldugun iyi olmus herkesten herseyden uzak kalmak bazen en en iyisi. Modunu düşürme takviyeler al, yumurta kaliteni artiracak bir sürü takviye var. Balık yagi fln mutlaka al. Bence umudunu yitirme. Biz bitti demeden vazgecmeden hic birsey bitmez 🙏

94bassuk 94bassuk hayırlı olsun grubuuuun ❤️❤️ inşallah hepinize uğur getirsin 🥰

@kittenlyy seni de gördüm grupta takipteyim kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum 🌹
canımmmm çok teşekkür ederim <3

Merhaba sat 06.04 bat 10.06 eklerseniz sevinirim hayırlı olsun inşallah 🥰
ekledim ama 10.06 mı emin miyiz o kısımdan, teyit etmek istedim :D

kızlar sayfa sayfa takip edip etiket yapmayanları da kaçırmamaya çalışıyorum ama gözümden kaçan olduysa affola. güncelledim listeleri.

Bende geldim 😁
Reglde ikinci günümdeyim.
Nisan bat 06.04.2025 di

Mayıs ayı için burdayım
Beklenen bat
05.05.2025

Albi test kaset testler arasında en iyisi yoksa silik bile çıkarmıyor üstü yazılı olandan yapmıştım iki defa cok iyi varsada yoksada kesin net cıkar artık istedigniz saate yapabilirsiniz hayırlısıyla inşallah gelmiştir bebişiniz🙏🏻🥰
Ayyy ağzından bal damlıyor canım ama bende hiç belirti yok ara sıra adet olacakmış gibi kasık ağrısı var sadece 😐

Günümün geçmesini bekleyemem çünkü günüm yok hahaha 🤣 doğuralı 8 ay oldu daha adet görmedim
Aaaa kahkaha attım çok yaşayın emi. Gebelik düşünüyor musunuz. Yoksa acaba hamilelik varmi diye mi geldiniz 🤭
Hem düşünüyorum hemde var mı diye merak içindeyim
En iyisini yapıyorsunuz şimdiki aklım olsa oğlumun hemen yaşına 2. Yi isterdim

Ayyy ağzından bal damlıyor canım ama bende hiç belirti yok ara sıra adet olacakmış gibi kasık ağrısı var sadece 😐
Zaten belirti diye bişey yokki bildginiz adet belirtileri neyse onu yaşıyoruz ben yogun adet kasık sancısı yaşadım Mesela sadece belirti dedigimiz seyler ilerleyen haftada HCG yükseldikçe oluyor

Zaten belirti diye bişey yokki bildginiz adet belirtileri neyse onu yaşıyoruz ben yogun adet kasık sancısı yaşadım Mesela sadece belirti dedigimiz seyler ilerleyen haftada HCG yükseldikçe oluyor
Ne bileyim göğsümde en ufak bir hassaslık bile yok. Akıntı geliyor sadece gidip bakıyorum geldi diyorum adet yok. Şuan adet olacak gibi ağrım bile yok mesela

Arkadaşlar birşey söylicem, benim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz?? 😭😭😭 nolur test benle dalga geçmesin nolur...

Eklentiler

• 20250407_121738.webp
    20250407_121738.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 58
Back
X