Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunda gördüm bende. Bende ovü testi yaptım. Lh hiç görünmüyor adet olacağım için sonra kuruyunca çıktı ortaya o yüzden sizde bence gününüzün geçmesini bekleyinEki Görüntüle 3571931
İlk 10 dk da böyle silikti
Günümün geçmesini bekleyemem çünkü günüm yok hahahaBunda gördüm bende. Bende ovü testi yaptım. Lh hiç görünmüyor adet olacağım için sonra kuruyunca çıktı ortaya o yüzden sizde bence gününüzün geçmesini bekleyin
Albi test kaset testler arasında en iyisi yoksa silik bile çıkarmıyor üstü yazılı olandan yapmıştım iki defa cok iyi varsada yoksada kesin net cıkar artık istedigniz saate yapabilirsiniz hayırlısıyla inşallah gelmiştir bebişinizKızlar merhaba adetin 3-4 gün gecikti. Albi test aldım bilen var mı? Yalancı pozitif çıkarıyor mu?
Cizgi netleştiyse bence vardır olmasaydı cizgi böyle gölge gibi kalırdı benceEki Görüntüle 3571931
İlk 10 dk da böyle silikti
Awox bende hiç kuruma çizgisi çıkarmadı ertesi gün bile baksam tel çizgiydi hepEki Görüntüle 3571930
Awox erken gebelik testi kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu ben yaptığımda hafif bi çizgi görmüştüm ama kuruyunca böyle çıktı
Bende öyle düşünüyorum ya eğer kuruma çizgisi olsaydı böyle olmazdı herhaldeCizgi netleştiyse bence vardır olmasaydı cizgi böyle gölge gibi kalırdı bence
Ay hadi inşallah diyelim o zaman rabbim tüm isteyenlere nasip etsinAwox bende hiç kuruma çizgisi çıkarmadı ertesi gün bile baksam tel çizgiydi hep
Maşallah korunmadınızmı yada isteyerekmi olduGünümün geçmesini bekleyemem çünkü günüm yok hahahadoğuralı 8 ay oldu daha adet görmedim
Hiç korunmadık biz süt ancak bu aya kadar koruyabildi herhalde pcos var bende 2. Yi istiyoduk kardeş kardeş büyüsünler diyeMaşallah korunmadınızmı yada isteyerekmi oldu![]()
Bencede yarın tekrar yapın yine cıksrsa kan verirsinizBende öyle düşünüyorum ya eğer kuruma çizgisi olsaydı böyle olmazdı herhalde
Evet canım reglim pcos kaynaklı insülin direnci kaynaklı geciktiHayırlısıyla en kısa sürede kucağınıza alın inşallah adetiniz gecikmişti sizinde sanırım ona bit şey dedi mi
Testim kalmadı ya direkt kan versem daha iyi olacak gibi çünkü 4 testtim de silik çıktıBencede yarın tekrar yapın yine cıksrsa kan verirsiniz
Pcos olanlar ilk hamileliğimde incir havuç kürü ile hamile kaldım duyurulur İbrahim saraçoğlu bi araştırın kendimi zorla ikinciye yumurtlattım çatladı çok şükürEvet canım reglim pcos kaynaklı insülin direnci kaynaklı gecikti
Hayırlı olsun varsa inşallah ama bna cok erken geldi vallhi cesaretinize hayran kaldımHiç korunmadık biz süt ancak bu aya kadar koruyabildi herhalde pcos var bende 2. Yi istiyoduk kardeş kardeş büyüsünler diye
Bencede kan verip direk netleştirin artıkTestim kalmadı ya direkt kan versem daha iyi olacak gibi çünkü 4 testtim de silik çıktı
Teşekkür ederim ilk bebem uslu şükür ondan bu cesaretim hayatımda heyecan arıyorumHayırlı olsun varsa inşallah ama bna cok erken geldi vallhi cesaretinize hayran kaldımsağlıkla gelsin inşallah
Sen bakma şimdi uslu olduklarına benim oğlum dogru düzgün ağlamazdı bile bebeklik en kolay zamnlarııTeşekkür ederim ilk bebem uslu şükür ondan bu cesaretim hayatımda heyecan arıyorum![]()
Evet canım onu duymuştum bakalım regli bekliyorum bi regli olayım ona göre bakıcaz artık doktorum zaten yumurta gelişimi için ilaç kullandırıyorPcos olanlar ilk hamileliğimde incir havuç kürü ile hamile kaldım duyurulur İbrahim saraçoğlu bi araştırın kendimi zorla ikinciye yumurtlattım çatladı çok şükür
Yap bi tane daha senin bizden mutlu olmaya ne hakkın varSen bakma şimdi uslu olduklarına benim oğlum dogru düzgün ağlamazdı bile bebeklik en kolay zamnlarııayaklandılar mı başlıyor asıl macera gerci rahatada cok alışmadan zorlukla devam etmek daha iyi sanırım ben 7 yıl ara verdim hala cok kararsızım olsunmu olmasınmı diye aklım gidip geliyor
ama beni encok korkutan dogumm
![]()