Biraz yapmayın bence strese giriyorsunuz hiç yoktanregl gecikmesini beklemek gerekiyor ama sabredemiyorum işte sürekli belirti arıyorum falan artık teste tövbe edicem galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz yapmayın bence strese giriyorsunuz hiç yoktanregl gecikmesini beklemek gerekiyor ama sabredemiyorum işte sürekli belirti arıyorum falan artık teste tövbe edicem galiba
Benimde aynı canım. Vücudum benimle dalga geçiyor resmenBenim 4 gün gecikince çıkardı canım ama artık herşeyim değişti hiç bir şey bilmiyorum sanki.
İnşallah pozitif çıkar canım test markası neydi değiştir başka testle yap yada kan verBenimde aynı canım. Vücudum benimle dalga geçiyor resmen24-25 gün döngüm normalde hadi 2 gün daha sapsın ama bugün 30. Günüm hala leke bile yok beyaz akıntı dışında. Test negatif delircem
regl gecikmesini beklemek gerekiyor ama sabredemiyorum işte sürekli belirti arıyorum falan artık teste tövbe edicem galiba
Biraz yapmayın bence strese giriyorsunuz hiç yoktan
Öyle gerçekten nasip artıkBence de bikac gun kesinlikle yapmayacagim hem stres hem para kaybi test almaktan cigerim soldu
14 gün sonra. Catlamayi ne zaman gordunuzKızlar çatlamadan kaç gün sonra adet oluyoruz
Soğan suyu faydalı regli bitiminden sonra başlanıyo biliyorum ama tam net değilim forumda vardı konuyla ilgili anca sağlıklı beslenme ve bol yürüyüş pcosa iyi gelen şeyler arasında hareketsizlik sebeplerden birisiKızlar merhaba ben artık resmi olarak pcosluyumbana etraftan soğan suyu önerdiler bilgisi olan var mı
Göremedim14 gün sonra. Catlamayi ne zaman gordunuz
Bu durumda benim adetim 13 ünde14 gün sonra. Catlamayi ne zaman gordunuz
İnşallah pozitif çıkar canım test markası neydi değiştir başka testle yap yada kan ver
Nasıl yani kanda negatif mi cıktı?Eki Görüntüle 3572497
Kızlar gittim kan verdim negatif güvenimi kaybettirdi bana testler sırasıyla certain miratech awox laboquick ve innovita nerdeyse çoğu silik
Evet 0.100Nasıl yani kanda negatif mi cıktı?
Adetin gecikti mi?Evet 0.100
8 ay önce doğum yapmış hala adet olmamış bebek istiyorum diyorduAdetin gecikti mi?
Allah bize de nasip etsin ne diyim8 ay önce doğum yapmış hala adet olmamış bebek istiyorum diyordu
Arkadasim bu saydigin seyler bende de var desem. Suyun tadi bile degisik geliyor. Göğüslerim dolgunlasti. Ama iste heves edemiyorum. Bundan yaklasik 9 10 ay kadar once yine yaşamıştım suyun tadi acıydı meyve suyu icerdim acı. Hersey tatsiz geliyordu. Ama pesine regl olmustum. Agzimda metaliksi bir tat var gibiydi. Ama simdi yine var metal tadi degilde tatsizlik acı mi desem degisik.Kızlar ya Kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum ama 2 gündür eşim bana değişik kokuyor. Bugünde tat konusunda tuhafım acimsi geliyor yediklerim. Göğüslerim şiş.Hamile olsam da ondan olsa bu şeyler istiyor gönlüm![]()
Bu awox un güvenilir oldugunu ortaya kim atti acabaEki Görüntüle 3572497
Kızlar gittim kan verdim negatif güvenimi kaybettirdi bana testler sırasıyla certain miratech awox laboquick ve innovita nerdeyse çoğu silik