Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Benim 4 gün gecikince çıkardı canım ama artık herşeyim değişti hiç bir şey bilmiyorum sanki.
Benimde aynı canım. Vücudum benimle dalga geçiyor resmen 😔 24-25 gün döngüm normalde hadi 2 gün daha sapsın ama bugün 30. Günüm hala leke bile yok beyaz akıntı dışında. Test negatif delircem

Eklentiler

• IMG_20250407_161213_782.webp
    IMG_20250407_161213_782.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20250407_161201_230.webp
    IMG_20250407_161201_230.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 31
Benimde aynı canım. Vücudum benimle dalga geçiyor resmen 😔 24-25 gün döngüm normalde hadi 2 gün daha sapsın ama bugün 30. Günüm hala leke bile yok beyaz akıntı dışında. Test negatif delircem
İnşallah pozitif çıkar canım test markası neydi değiştir başka testle yap yada kan ver

Kızlar ya Kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum ama 2 gündür eşim bana değişik kokuyor. Bugünde tat konusunda tuhafım acimsi geliyor yediklerim. Göğüslerim şiş.Hamile olsam da ondan olsa bu şeyler istiyor gönlüm 🥹

IMG_6999.webp

Kızlar gittim kan verdim negatif güvenimi kaybettirdi bana testler sırasıyla certain miratech awox laboquick ve innovita nerdeyse çoğu silik

Kızlar merhaba ben artık resmi olarak pcosluyum 😁 bana etraftan soğan suyu önerdiler bilgisi olan var mı
Soğan suyu faydalı regli bitiminden sonra başlanıyo biliyorum ama tam net değilim forumda vardı konuyla ilgili anca sağlıklı beslenme ve bol yürüyüş pcosa iyi gelen şeyler arasında hareketsizlik sebeplerden birisi

Kızlar ya Kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum ama 2 gündür eşim bana değişik kokuyor. Bugünde tat konusunda tuhafım acimsi geliyor yediklerim. Göğüslerim şiş.Hamile olsam da ondan olsa bu şeyler istiyor gönlüm 🥹
Arkadasim bu saydigin seyler bende de var desem. Suyun tadi bile degisik geliyor. Göğüslerim dolgunlasti. Ama iste heves edemiyorum. Bundan yaklasik 9 10 ay kadar once yine yaşamıştım suyun tadi acıydı meyve suyu icerdim acı. Hersey tatsiz geliyordu. Ama pesine regl olmustum. Agzimda metaliksi bir tat var gibiydi. Ama simdi yine var metal tadi degilde tatsizlik acı mi desem degisik.
Eki Görüntüle 3572497
Kızlar gittim kan verdim negatif güvenimi kaybettirdi bana testler sırasıyla certain miratech awox laboquick ve innovita nerdeyse çoğu silik
Bu awox un güvenilir oldugunu ortaya kim atti acaba 🙄 hangi baslikta görsem hep yalanci pozitif veriyor.. en belirgin pozitifte awoxta.. sasirtici. Gercekten bu testlerin tek tek fotosunu cekip sikayetvara yuklemek lazim. Insanlarin duygularıyla oynuyorlar resmen

Back
X