Hayır hormon vermedim. Şu an gerek yok dedi doktorum. Bir sıkıntı yok ama birkaç kilo versen iyi olur dedi. Bakalım ben de inositolden umutluyum. İnşallah döngüyü kısaltır ve düzene sokarHormon testi verdin mi ? Ben de geçen ay 41. Gün olmuştum çok kötüydü. Ovulasyonu anlıyorum meme ucu başladığı gün çatlamam oluyor ondan 14 gün sonra regl başlıyor birkaç aydır hiç şaşmadı.
Senin inositolle yumurtlama günün öne geldi miBenim de 35-41 arası değişiyor inşallah inositolle biraz öne gelir. Döngüler uzun sürünce daha az deneme şansı oluyor
İçim biraz buruldu sabah ama heyecanlıyım inşallah hemencecik tutar. Tutarsa bir ay sonra burda sevinç çığlıkları paylaşıyor olacağımAy kuzuum hayırlısı olsun herşeyinen azından zamanında reglin başladı da gelecek aya kalmadı işler. İğne mor görüş değil de bebişine yaklaşıyorsun diye düşün ay çok heyecanlııı
Heyecanla bekliyoruz haberleriniİçim biraz buruldu sabah ama heyecanlıyım inşallah hemencecik tutar. Tutarsa bir ay sonra burda sevinç çığlıkları paylaşıyor olacağım
Dün profesöre göründüm canım rahmin temizlenmiş hazır şu an adetini gör psikolojik olarak rahatsın denemelere başlayabilirsin dediselam canım hoşgeldin,
doktor bir süre beklemen gerektiğine ilişkin bir şey söylemedi mi? bana kürtajdan sonra 3 ay beklemeyi önermişti ondan merak ettim
Amin canım inşallah. Gün aşırı değerlendirme yaparsan illa ki denk gelir yumurtlamaya.Gerçekten böyle seyler olunca insanin aklı iyice karışıyor .. bende nerdeyse 1 hafta olacak.test yapiyorum bir gun koyu bir gün açık testler. Insallah pik gorebilirim..
Hadi hayirlisi canim benimm. Insallah aminnn en yakin zamanda gelsin bebislerimiz önce karnimiza sonra kucagimizaaa. Aminn
Ben birkaç kere denemiştim silik çıkarmamıştı bende ama yine de takip edin koyulaşmayı. Bebiş vardır inşallahKızlarrr selamlar benim dün çatlamadan sonra 9.günümdü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk bişey göremedim sonrasında coook silik bir çizgi vardı neyse bu sabah tekrar yaptım testi bugün 10.gün ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi ama çok da sevinemiyorum biliyorsunuz testlere güven olmuyor daha önce pek yanıltmadı ama sizce güvenirliği nedir prodoctor un ? Bu arada 2 gündür kasık ağrım var hafif ve göğüs hassasiyeti var
İnşallah canım inşallahBen birkaç kere denemiştim silik çıkarmamıştı bende ama yine de takip edin koyulaşmayı. Bebiş vardır inşallah
Markası ne acaba benimde iki testim böyle çıktı ama sonra yaptığım testler negatif oldu o yüzden net bir şey söyleyememKızlar bu sabah yaptığım test çektim ama net çıkarmıyor foto da sizde görebiliyormusunuz
Aşırı seviyelerden nasıl düştü peki? Doktor hangi değere iyi dedi bi de reglken mi bakılıyor amhOyle zaten her ay bir miktar düşüş oluyor mantiken. Ama pcosta bu cok belli olmuyor. Benim son tahlilimde dr güzel gelmis hafif pcos seninki dedi mesela. Aşırı yüksek seviyelerden düştü. Pcosta olsa amh degeri düşüş yaşıyor.
Ben görebiliyorum çok silik çizgi var. İnşallah bebiş vardırKızlar bu sabah yaptığım test çektim ama net çıkarmıyor foto da sizde görebiliyormusunuz
Regl ile atılabiliyor mu acaba kist gibiPolip kendiliğinden oluşan bir şey vucudumuzdaki et benleri gibi düşünebilirsin polibin belli başlı bir oluşma sebebi yok rahim içinde bir cok kadında görğlebiliyor ufak operasyonlarla alınabiliyor ama doktorum cok ufak oldugunu söyledi bana işte tekrar bakamadık
Geçen ay 22. Gün yumurtlama oldu ondan önceki ay 27. Gün olmuştu. İnositolden dolayı mı öne geldi bilmiyorum çünkü düzensiz oluyor. Bu ay da öne gelirse inositol etki etti diye düşüneceğim. Ama bence bi hormon testi ver sonuçta bebek istemediğimiz zamanlar da bile baktırıyorduk rutin kontorl gibi düşünSenin inositolle yumurtlama günün öne geldi mi
Hangi marka bu canım ? Bi de kapağını çıkartıp atar mısın böyle ışık yansıyorKızlar bu sabah yaptığım test çektim ama net çıkarmıyor foto da sizde görebiliyormusunuz
Atarım canım şuan dersteyim zaten akşam da yapacam ak kara belli olur varsa çıkması lazımHangi marka bu canım ? Bi de kapağını çıkartıp atar mısın böyle ışık yansıyor
İnşallah canım çok saolBen görebiliyorum çok silik çizgi var. İnşallah bebiş vardır
Benim de prodoctor iki testte böyle çıkardı daysdoctorda negatif gördüm lütfen benimle de paylaşır mısınızAtarım canım şuan dersteyim zaten akşam da yapacam ak kara belli olur varsa çıkması lazımmarkası prodoctor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?