Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Hayır hormon vermedim. Şu an gerek yok dedi doktorum. Bir sıkıntı yok ama birkaç kilo versen iyi olur dedi. Bakalım ben de inositolden umutluyum. İnşallah döngüyü kısaltır ve düzene sokar

İçim biraz buruldu sabah ama heyecanlıyım inşallah hemencecik tutar. Tutarsa bir ay sonra burda sevinç çığlıkları paylaşıyor olacağım

selam canım hoşgeldin,

doktor bir süre beklemen gerektiğine ilişkin bir şey söylemedi mi? bana kürtajdan sonra 3 ay beklemeyi önermişti ondan merak ettim
Dün profesöre göründüm canım rahmin temizlenmiş hazır şu an adetini gör psikolojik olarak rahatsın denemelere başlayabilirsin dedi

Amin canım inşallah. Gün aşırı değerlendirme yaparsan illa ki denk gelir yumurtlamaya.

Ben birkaç kere denemiştim silik çıkarmamıştı bende ama yine de takip edin koyulaşmayı. Bebiş vardır inşallah

Kızlar bu sabah yaptığım test çektim ama net çıkarmıyor foto da sizde görebiliyormusunuz

Eklentiler

• IMG_0500.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0491.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 60
Aşırı seviyelerden nasıl düştü peki? Doktor hangi değere iyi dedi bi de reglken mi bakılıyor amh

Regl ile atılabiliyor mu acaba kist gibi

Senin inositolle yumurtlama günün öne geldi mi
Geçen ay 22. Gün yumurtlama oldu ondan önceki ay 27. Gün olmuştu. İnositolden dolayı mı öne geldi bilmiyorum çünkü düzensiz oluyor. Bu ay da öne gelirse inositol etki etti diye düşüneceğim. Ama bence bi hormon testi ver sonuçta bebek istemediğimiz zamanlar da bile baktırıyorduk rutin kontorl gibi düşün

oh, reglimi oldum çok şükür. kürtaj sonrası 3. adetimi de tamamlayıp rahatlicam artık inş, sonrası allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…