Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Aynen kuzum yapma bırak üstüne gidince bişey olmyor zaten önceliği kendine ver bukadar herseyi kafaya takmak sadece bizleri yıpratıyor işleri dahada zorlaştırıyoruz sürekli evdeysen sende büyükler için b
Cok güzel boyama kitapları var onlardan al sende cok güzel kafa dagıtıyor gecen arkadaşımda gördüm bende alcam boş vakitlerimde onla ugraşayım diye

Bu test yalancı cıkartyor bence başka testle deneyin emin olmak için henüz cok erken 12. günde tekrar kaset test deneyin bence inşallah hamilesinizdir

Bu test yalancı cıkartyor bence başka testle deneyin emin olmak için henüz cok erken 12. günde tekrar kaset test deneyin bence inşallah hamilesinizdir
Aynen canım zaten güvenmiyorum akşam birde awox markasıyla yapacam bakalım onda çıkacak mı bişey

Yarın bat günüm kaset test kocaman negatif. Kuruma bile yok.
Döngül cok uzun 32-33 gün cidden bunu kısaltmanın yolu yokmu ya eskiden 28-29 gündü son 5-6 aydır böyle uzadı

Yarın bat günüm kaset test kocaman negatif. Kuruma bile yok.
Döngül cok uzun 32-33 gün cidden bunu kısaltmanın yolu yokmu ya eskiden 28-29 gündü son 5-6 aydır böyle uzadı
Korunmayı bıraktıktan sonra vücudun alışma sürecinde döngüler uzayabilirmiş. Benim de 35-40 gün arası sürüyor ama sebebi pcos. İnositol kullanıyorum belki o kısaltır

Kızlar bir şey soracağım benim sol alt karnım ağırıyor baskı yapıyor adet gecikmesinden de olabilir de acaba gebe kalmış olabilir miyim

Aşırı seviyelerden nasıl düştü peki? Doktor hangi değere iyi dedi bi de reglken mi bakılıyor amh
Valla canim nasil düştü bende pek bilmiyorum. Ama bence takviyelerin faydasi oluyor. Yumurta gelisimine katki saglayan vitaminler takviyeler kaliteli yumurta olusturup onlarin atilmasina yumurtaliklardaki pcos yükünün azalmasina sebep oluyor sanki. Yani benim kendi tecrübem bu yönde..birde haliyle beslenme falanda etkiliyor. Tamam ben diyet yapmiyorum ama mesela yumurta vs tuketmeye calisiyorum hergün. Avokado falan cok tuketiyordum bu aralar mola verdim. Hepsi katki veriyor gibi geliyor. Reglken bakildi benim hep. Regl dışında bakiliyor mu bilmiyorum canim.

Senin testosteron kaç çıkmıştı canım? Diğer değerlerin de iyiydi diye hatırlıyorum

Hala sepetimde duruyor bahsettigin boyama aktivite kitaplari ve tualleri. Amigurumiye dönüş yaptim bi ara onu da biraktim tekrar. Bu aralar da temizlikle kafayi bozdum. Her gün evin bir yerini yapa yapa ilerliyorum. Biraz da bu ay saldim zaten. Esim dün kiziyor is yapiyorsun yine hic dikkat etmiyosun diye. Dedim bosver yaaa. Bu ay da boyle olsun. Yapcam isimi gücümü ne olacaksa olacak artik nasip dedim o da gülüyor bana zaten simdi bayramda bosbogazlar şimdi sorarlar...stres yuklencem yeterince simdi hic degilse kafami dagitayim dedim.

kızlar bayramda çok bakamayacağım, listeye eklememi isteyenler bayramdan sonra eklerim olur mu, şimdiden hepinize iyi bayramlar

Senin testosteron kaç çıkmıştı canım? Diğer değerlerin de iyiydi diye hatırlıyorum
Canim 55 mi 60 mi ne çıkmıştı yaa. Evet kuzu şükür degerlerim güzel çıktı. Sadece insülin direnci dedi iste. Ilac verdi ona da baslamaya korkuyorum bende yan etki yapiyor diye.

Canim 55 mi 60 mi ne çıkmıştı yaa. Evet kuzu şükür degerlerim güzel çıktı. Sadece insülin direnci dedi iste. Ilac verdi ona da baslamaya korkuyorum bende yan etki yapiyor diye.
Ben de yaptırdım ama sonuç göstermedim daha insülin direncim var mı bilmiyorum

Benim sağ tarafım ağırıyordu bir ağırlık giriyordu. Bugün gecikmenin 13. Günü ve pozitif gördüm
Benim bugün 15. Gün 12 sinde iki testte silik gölge gördüm 13 ünde negatif gördüm bıraktım ama karnımın sol tarafında bir baskı hissediyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…