Aynen kuzum yapma bırak üstüne gidince bişey olmyor zaten önceliği kendine ver bukadar herseyi kafaya takmak sadece bizleri yıpratıyor işleri dahada zorlaştırıyoruz sürekli evdeysen sende büyükler için bBenim aslinda daha erken yumurtlama icin ama birkac gun akıntı artışı olunca ben teste basladim. Simdi de birakamiyorum haliyle test yapmayı. Ama dedigin gibi 1 var 1 yok sekilde iliski ile gidicem bu ay aksilik olmadikca bakalim nasio ordan sonrasi. Ama kendime de etmiycem bu düşünme kötülüğünü yaa.. cidden kendime üzülüyorum ya inan ki.. yani bende bu dünyaya bir kere geldim ve o kadar bu konuya odakliyim ki kendi hayatimi 2.degil 12.plana attim adeta. Bana da yazik... biraz beyin rahatligi lazim bize.
Bu test yalancı cıkartyor bence başka testle deneyin emin olmak için henüz cok erken 12. günde tekrar kaset test deneyin bence inşallah hamilesinizdirKızlarrr selamlar benim dün çatlamadan sonra 9.günümdü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk bişey göremedim sonrasında coook silik bir çizgi vardı neyse bu sabah tekrar yaptım testi bugün 10.gün ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi ama çok da sevinemiyorum biliyorsunuz testlere güven olmuyor daha önce pek yanıltmadı ama sizce güvenirliği nedir prodoctor un ? Bu arada 2 gündür kasık ağrım var hafif ve göğüs hassasiyeti var
Aynen canım zaten güvenmiyorum akşam birde awox markasıyla yapacam bakalım onda çıkacak mı bişeyBu test yalancı cıkartyor bence başka testle deneyin emin olmak için henüz cok erken 12. günde tekrar kaset test deneyin bence inşallah hamilesinizdir
Atarım buraya canım testi çıkarsa çıkmazsa sa zaten negatif diye yazarımBenim de prodoctor iki testte böyle çıkardı daysdoctorda negatif gördüm lütfen benimle de paylaşır mısınız
Bence yarın sabah ilk idrarla yap canım daha net belli olurAtarım canım şuan dersteyim zaten akşam da yapacam ak kara belli olur varsa çıkması lazımmarkası prodoctor
Korunmayı bıraktıktan sonra vücudun alışma sürecinde döngüler uzayabilirmiş. Benim de 35-40 gün arası sürüyor ama sebebi pcos. İnositol kullanıyorum belki o kısaltırYarın bat günüm kaset test kocaman negatif. Kuruma bile yok.
Döngül cok uzun 32-33 gün cidden bunu kısaltmanın yolu yokmu ya eskiden 28-29 gündü son 5-6 aydır böyle uzadı
Günaşırı degerlendirmeye calisiyorum valla canim insallah denk getiririz.Amin canım inşallah. Gün aşırı değerlendirme yaparsan illa ki denk gelir yumurtlamaya.
Valla canim nasil düştü bende pek bilmiyorum. Ama bence takviyelerin faydasi oluyor. Yumurta gelisimine katki saglayan vitaminler takviyeler kaliteli yumurta olusturup onlarin atilmasina yumurtaliklardaki pcos yükünün azalmasina sebep oluyor sanki. Yani benim kendi tecrübem bu yönde..birde haliyle beslenme falanda etkiliyor. Tamam ben diyet yapmiyorum ama mesela yumurta vs tuketmeye calisiyorum hergün. Avokado falan cok tuketiyordum bu aralar mola verdim. Hepsi katki veriyor gibi geliyor. Reglken bakildi benim hep. Regl dışında bakiliyor mu bilmiyorum canim.Aşırı seviyelerden nasıl düştü peki? Doktor hangi değere iyi dedi bi de reglken mi bakılıyor amh
Senin testosteron kaç çıkmıştı canım? Diğer değerlerin de iyiydi diye hatırlıyorumValla canim nasil düştü bende pek bilmiyorum. Ama bence takviyelerin faydasi oluyor. Yumurta gelisimine katki saglayan vitaminler takviyeler kaliteli yumurta olusturup onlarin atilmasina yumurtaliklardaki pcos yükünün azalmasina sebep oluyor sanki. Yani benim kendi tecrübem bu yönde..birde haliyle beslenme falanda etkiliyor. Tamam ben diyet yapmiyorum ama mesela yumurta vs tuketmeye calisiyorum hergün. Avokado falan cok tuketiyordum bu aralar mola verdim. Hepsi katki veriyor gibi geliyor. Reglken bakildi benim hep. Regl dışında bakiliyor mu bilmiyorum canim.
Hala sepetimde duruyor bahsettigin boyama aktivite kitaplari ve tualleri. Amigurumiye dönüş yaptim bi ara onu da biraktim tekrar. Bu aralar da temizlikle kafayi bozdum. Her gün evin bir yerini yapa yapa ilerliyorum. Biraz da bu ay saldim zaten. Esim dün kiziyor is yapiyorsun yine hic dikkat etmiyosun diye. Dedim bosver yaaa. Bu ay da boyle olsun. Yapcam isimi gücümü ne olacaksa olacak artik nasip dedim o da gülüyor banaAynen kuzum yapma bırak üstüne gidince bişey olmyor zaten önceliği kendine ver bukadar herseyi kafaya takmak sadece bizleri yıpratıyor işleri dahada zorlaştırıyoruz sürekli evdeysen sende büyükler için b
Cok güzel boyama kitapları var onlardan al sende cok güzel kafa dagıtıyor gecen arkadaşımda gördüm bende alcam boş vakitlerimde onla ugraşayım diye
Canim 55 mi 60 mi ne çıkmıştı yaa. Evet kuzu şükür degerlerim güzel çıktı. Sadece insülin direnci dedi iste. Ilac verdi ona da baslamaya korkuyorum bende yan etki yapiyor diye.Senin testosteron kaç çıkmıştı canım? Diğer değerlerin de iyiydi diye hatırlıyorum
Ben de yaptırdım ama sonuç göstermedim daha insülin direncim var mı bilmiyorumCanim 55 mi 60 mi ne çıkmıştı yaa. Evet kuzu şükür degerlerim güzel çıktı. Sadece insülin direnci dedi iste. Ilac verdi ona da baslamaya korkuyorum bende yan etki yapiyor diye.
Nasil cikti degerlerin peki senin canim ?Ben de yaptırdım ama sonuç göstermedim daha insülin direncim var mı bilmiyorum
Böyle çıktıNasil cikti degerlerin peki senin canim ?
Benim sağ tarafım ağırıyordu bir ağırlık giriyordu. Bugün gecikmenin 13. Günü ve pozitif gördümKızlar bir şey soracağım benim sol alt karnım ağırıyor baskı yapıyor adet gecikmesinden de olabilir de acaba gebe kalmış olabilir miyim
Benim bugün 15. Gün 12 sinde iki testte silik gölge gördüm 13 ünde negatif gördüm bıraktım ama karnımın sol tarafında bir baskı hissediyorımBenim sağ tarafım ağırıyordu bir ağırlık giriyordu. Bugün gecikmenin 13. Günü ve pozitif gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?