Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Neyse düzenin şaşmamis ona şükür ne diyelim..
Keske o gunler olsaumis iliski belki ihtimal olurdu en azindan.
Insallah yeni denemende tutar kuzu. Bende denemelere basladim insallah benimde bu denememde tutar.
Testlerde pik olmadi benimde daha. Bende de bir umutsuzluk hakim. Valla pek bir seye dikkat de etmiyorum bu ay..
Ayıptır söylemesi bugun yapiskan bir akıntım oldu sarı gibi. Niye olur ki biliyor musun sen canim

Aynen cnm gecikmem olmasında o daha kötü cok şükür yanı olmaması gerekiyormuş buayda diyorum ben hayırlısı
Hiççç umudunu yitirme buay bnce cogu kişi geç yumrtluyor bende öyle oldum sen gün aşırı devam et hiç bırakma yapışksn akıntı başladıysa yakındır kuzum benimde öyle oluyor o akıntı spremler için gerekli işte ovuladyon dedigmiz olay bu bu akıntıyla yüzüyorlarbol bol ilişki istiyor rahim anlayacagın buay sende uazayan akıntı gelene dek pik görene kdar bol ilişki mesela bende en yoğun gelen uzayan akıntıda yumurtam çatlamış oluyor 4. takipte tam netleştirdim artık Nisan ayını 14 15 16 17 üst üstte deniycem ilka defa buay bakalım biely degişcekmi sende bu sekılde dene buay istersen sonuçta aralıklı yapsakta olmsyınca olmuyor birde üst üste gidelim bakalım ters teper belki

Benim aslinda daha erken yumurtlama icin ama birkac gun akıntı artışı olunca ben teste basladim. Simdi de birakamiyorum haliyle test yapmayı. Ama dedigin gibi 1 var 1 yok sekilde iliski ile gidicem bu ay aksilik olmadikca bakalim nasio ordan sonrasi. Ama kendime de etmiycem bu düşünme kötülüğünü yaa.. cidden kendime üzülüyorum ya inan ki.. yani bende bu dünyaya bir kere geldim ve o kadar bu konuya odakliyim ki kendi hayatimi 2.degil 12.plana attim adeta. Bana da yazik... biraz beyin rahatligi lazim bize.

Kızlar bu ay Femara kullandım ilacın 4. Günü sol yumurtalığım ağrıdı birkaç saat sürdü sonra ağrı rahmime geçti. Şu anda da karın bölgemde hafif ağrı oluyo hareket ettiğimde. Daha önce 2 kez klomen, 1 kez letrozole kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bu ilacı kullanıp böyle sorunlar yaşayan oldu mu? Bugün doktor kontrolüm var gerçi ama kist mi oluştu acaba diye korkuyorum

Kızlarrr selamlar benim dün çatlamadan sonra 9.günümdü akşam prodoctor erken gebelik testi yaptım ilk on dk bişey göremedim sonrasında coook silik bir çizgi vardı neyse bu sabah tekrar yaptım testi bugün 10.gün ve ilk 10 dk içinde silik çizgi belirdi ama çok da sevinemiyorum biliyorsunuz testlere güven olmuyor daha önce pek yanıltmadı ama sizce güvenirliği nedir prodoctor un ? Bu arada 2 gündür kasık ağrım var hafif ve göğüs hassasiyeti var

İnş olumlu bir gelişme olmustur bende bu ay femara kullandım öyle belirgin bir ağrım olmadı bugun kaçıngı gün kontrolüne gideceksiniz

Burda da takılayım biraz :))
17 martta kürtaj oldum daha adet olmadım olunca baslayacam :)))

Ay inşallah hamilesindir de gerek kalmaz prosedürlere olmaz diye düşünme hiç, ne sürpriz hamilelikler oluyor hep duyuyoruz

Burda da takılayım biraz :))
17 martta kürtaj oldum daha adet olmadım olunca baslayacam :)))
selam canım hoşgeldin,

doktor bir süre beklemen gerektiğine ilişkin bir şey söylemedi mi? bana kürtajdan sonra 3 ay beklemeyi önermişti ondan merak ettim

Regl oldum bu sabah aşkım maalesef Yarın sürece başlıyoruz randevum var. Gelsin iğneler, mor göbüşler
Ay kuzuum hayırlısı olsun herşeyin en azından zamanında reglin başladı da gelecek aya kalmadı işler. İğne mor göbüş değil de bebişine yaklaşıyorsun diye düşün ay çok heyecanlııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…