- 8 Ocak 2025
- 87
- 19
- 3
- 27
Yataktan dönünce anı kramplar giriyordu ben böyle hissettim sağ taraftaBenim bugün 15. Gün 12 sinde iki testte silik gölge gördüm 13 ünde negatif gördüm bıraktım ama karnımın sol tarafında bir baskı hissediyorım
Daha öncesinde test yapmışmıydınız ?Benim sağ tarafım ağırıyordu bir ağırlık giriyordu. Bugün gecikmenin 13. Günü ve pozitif gördüm
Evet pazartesi kan vermiştim negatifti. 30 ile öğrendim bugünDaha öncesinde test yapmışmıydınız ?
Benimde kas atmalarım oluyor ama var mı yok mı bilmiyprumYataktan dönünce anı kramplar giriyordu ben böyle hissettim sağ tarafta
İnşallah benimde sizin ki gibidir bayramdan sonra kontrolüm var belli olurEvet pazartesi kan vermiştim negatifti. 30 ile öğrendim bugün
Canim güzel degerlerin. İnsülin yok. Sekerin de iyi cikmis. Sadece pcos vardi dimi sende. O belirgin iste. Diger degerlerin güzelBöyle çıktı
Az önce awox marka testle yaptım ve negatif demekki sabahki yalancı pozitiftiBence yarın sabah ilk idrarla yap canım daha net belli olur
Yap bakalım inşallah pozitif olur bizede haber verAynen canım zaten güvenmiyorum akşam birde awox markasıyla yapacam bakalım onda çıkacak mı bişey
Aynen cnm yap temizlilkte temizlik yapmanın gebe kalmakla yada hamile olmakla bir ilişkisi yok zaten ben 8 ayıma kadsr ayakta 12 saat çalıştım gebe kaldıktan sonra ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor sadece oda cok ağır zorlayıcı işlerde yoksa günlük rutine devam ediyorsun aman boşver duyma kimseyi ya ne halleri varsa görsünlerHala sepetimde duruyor bahsettigin boyama aktivite kitaplari ve tualleri. Amigurumiye dönüş yaptim bi ara onu da biraktim tekrar. Bu aralar da temizlikle kafayi bozdum. Her gün evin bir yerini yapa yapa ilerliyorum. Biraz da bu ay saldim zaten. Esim dün kiziyor is yapiyorsun yine hic dikkat etmiyosun diye. Dedim bosver yaaa. Bu ay da boyle olsun. Yapcam isimi gücümü ne olacaksa olacak artik nasip dedim o da gülüyor banazaten simdi bayramda bosbogazlar şimdi sorarlar...stres yuklencem yeterince simdi hic degilse kafami dagitayim dedim.
Bu insülin neye göre hangi doktorda yapılyor kızlar bende ysptırmak istyorum cok kilo aldım harekezsizlıkten veremiyorum da bnla ilgisi varmı doktorumda her gittigimde yürüyüş ve kilo ver diyorBen de yaptırdım ama sonuç göstermedim daha insülin direncim var mı bilmiyorum
Hayırlısı olsun cnm aynen bu test demmeki cogu kişide yanlış cıkartıyorAz önce awox marka testle yaptım ve negatif demekki sabahki yalancı pozitifti
Canim yaz temizligi diye girisince saga sola uzaniyorum cokca agir kaldiriyorum falan ondan aslinda ondan dikkat ediyorum ama bu ay dedim yeter yaa.. napim artik. Epeydir detay is yapmiyordum bi giristim 1 haftadır falan ugrasiyorum vallahi. Kalani da yarin bitiririz esimle artik genel sil süpür toz al kaldi. En iyisi sensin ev ufak diyordun, ben temizle temizle bitiremiyorum yaa.. gecen haftasonu 1 gün balkona ayirdik daha camlarini da silmedik düşün ona ragmen 1 gün gitti balkonaAynen cnm yap temizlilkte temizlik yapmanın gebe kalmakla yada hamile olmakla bir ilişkisi yok zaten ben 8 ayıma kadsr ayakta 12 saat çalıştım gebe kaldıktan sonra ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor sadece oda cok ağır zorlayıcı işlerde yoksa günlük rutine devam ediyorsun aman boşver duyma kimseyi ya ne halleri varsa görsünler
Canim en iyisi aç karnina gitmek. Kadin doguma gitmek istemezsen en güzeli dahiliyeye gitmek hepsine bakiyorlar orda da. 3 aylik seker insülin ve normal glikoz. Muhtemelen olabilir insülin canim. Bende ayni sikayetteyim yazdiklarinla.Bu insülin neye göre hangi doktorda yapılyor kızlar bende ysptırmak istyorum cok kilo aldım harekezsizlıkten veremiyorum da bnla ilgisi varmı doktorumda her gittigimde yürüyüş ve kilo ver diyor
Selamlar insülin direncine dahiliye bölümü bakıyor ama kadın doğum dr bile bakıyor bana ikiside bakmıstı.Bu insülin neye göre hangi doktorda yapılyor kızlar bende ysptırmak istyorum cok kilo aldım harekezsizlıkten veremiyorum da bnla ilgisi varmı doktorumda her gittigimde yürüyüş ve kilo ver diyor
dün 5. Günümdü bugün gittim kontrole çok şükür sıkıntı yok kist falan oluşmamış. Hatta sağ yumurtalığımda 16.5 mm yumurtam var solda gelişen yoktu o kadar ağrıya rağmen. Bugün boyutu biraz küçük olduğu için doktor iğneyi yarın yap dedi. Bende yarın yapıcam iğnemiİnş olumlu bir gelişme olmustur bende bu ay femara kullandım öyle belirgin bir ağrım olmadı bugun kaçıngı gün kontrolüne gideceksiniz
Ya çok sevindim çok güzel hayırlı haberler inşallahdün 5. Günümdü bugün gittim kontrole çok şükür sıkıntı yok kist falan oluşmamış. Hatta sağ yumurtalığımda 16.5 mm yumurtam var solda gelişen yoktu o kadar ağrıya rağmen. Bugün boyutu biraz küçük olduğu için doktor iğneyi yarın yap dedi. Bende yarın yapıcam iğnemi
Pcos benim hormonlardan anlaşılıyor mu peki? Ultrasonda pcos görüntüsü var doktor bana da gösterdi hatta üzüm salkımı gibiydi. Ama aydan aya değişiyor sanırım önceki doktor solda daha yoğun demişti bu seferki sağda daha yoğun görüntü var dediCanim güzel degerlerin. İnsülin yok. Sekerin de iyi cikmis. Sadece pcos vardi dimi sende. O belirgin iste. Diger degerlerin güzel
Canım idrardan dolayı erken gebelik testlerinin o kısmı gölgeleniyor. Senin de öyle olmuş maalesefAz önce awox marka testle yaptım ve negatif demekki sabahki yalancı pozitifti
Ben kadın doğuma gittim canım. Reglimin 3. Günü hormon testi vermek istiyorum dedim. Pcosumu ultrasonda gördü. O sebeple ayrıca insülin bakmış olabilir daha önce bakılmamıştı çünkü benimBu insülin neye göre hangi doktorda yapılyor kızlar bende ysptırmak istyorum cok kilo aldım harekezsizlıkten veremiyorum da bnla ilgisi varmı doktorumda her gittigimde yürüyüş ve kilo ver diyor
Evet canım pik olmuş. Yarın da yap bakalım çatlama ne zaman olacak. Mutlaka değerlendirKızlar sizce bu pik mi. Aylardır t çizgisini daha koyu görmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?