Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Aynen cnm yap temizlilkte temizlik yapmanın gebe kalmakla yada hamile olmakla bir ilişkisi yok zaten ben 8 ayıma kadsr ayakta 12 saat çalıştım gebe kaldıktan sonra ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor sadece oda cok ağır zorlayıcı işlerde yoksa günlük rutine devam ediyorsun aman boşver duyma kimseyi ya ne halleri varsa görsünler

Ben de yaptırdım ama sonuç göstermedim daha insülin direncim var mı bilmiyorum
Bu insülin neye göre hangi doktorda yapılyor kızlar bende ysptırmak istyorum cok kilo aldım harekezsizlıkten veremiyorum da bnla ilgisi varmı doktorumda her gittigimde yürüyüş ve kilo ver diyor

Canim yaz temizligi diye girisince saga sola uzaniyorum cokca agir kaldiriyorum falan ondan aslinda ondan dikkat ediyorum ama bu ay dedim yeter yaa.. napim artik. Epeydir detay is yapmiyordum bi giristim 1 haftadır falan ugrasiyorum vallahi. Kalani da yarin bitiririz esimle artik genel sil süpür toz al kaldi. En iyisi sensin ev ufak diyordun, ben temizle temizle bitiremiyorum yaa.. gecen haftasonu 1 gün balkona ayirdik daha camlarini da silmedik düşün ona ragmen 1 gün gitti balkona bana da temizlik perileri arada cok feci gelir tam o evredeyim su ara
Ay zaten duymuyorum ama iste simdi yüz yüze gelince kesssin sorarlar iyice. Kilomda var aaaa hamile misinnnn diyen slklar kesin cikar. Bebek degil göbek diycem onlara
Bu insülin neye göre hangi doktorda yapılyor kızlar bende ysptırmak istyorum cok kilo aldım harekezsizlıkten veremiyorum da bnla ilgisi varmı doktorumda her gittigimde yürüyüş ve kilo ver diyor
Canim en iyisi aç karnina gitmek. Kadin doguma gitmek istemezsen en güzeli dahiliyeye gitmek hepsine bakiyorlar orda da. 3 aylik seker insülin ve normal glikoz. Muhtemelen olabilir insülin canim. Bende ayni sikayetteyim yazdiklarinla.

Selamlar insülin direncine dahiliye bölümü bakıyor ama kadın doğum dr bile bakıyor bana ikiside bakmıstı.

İnş olumlu bir gelişme olmustur bende bu ay femara kullandım öyle belirgin bir ağrım olmadı bugun kaçıngı gün kontrolüne gideceksiniz
dün 5. Günümdü bugün gittim kontrole çok şükür sıkıntı yok kist falan oluşmamış. Hatta sağ yumurtalığımda 16.5 mm yumurtam var solda gelişen yoktu o kadar ağrıya rağmen. Bugün boyutu biraz küçük olduğu için doktor iğneyi yarın yap dedi. Bende yarın yapıcam iğnemi

Kızlar sizce bu pik mi. Aylardır t çizgisini daha koyu görmedim hiç

Eklentiler

• IMG_1005.webp
    121,8 KB · Görüntüleme: 21
Ya çok sevindim çok güzel hayırlı haberler inşallah bende 7. Gün kontrole gittim sağda 13mm yumurta var dedi kendinin çatlamasını bekleyelim 20-24 günler arasında gelin progestorana bakalım dedi salı günü baktı yumurtlama olmus dedi bakalım

Canim güzel degerlerin. İnsülin yok. Sekerin de iyi cikmis. Sadece pcos vardi dimi sende. O belirgin iste. Diger degerlerin güzel
Pcos benim hormonlardan anlaşılıyor mu peki? Ultrasonda pcos görüntüsü var doktor bana da gösterdi hatta üzüm salkımı gibiydi. Ama aydan aya değişiyor sanırım önceki doktor solda daha yoğun demişti bu seferki sağda daha yoğun görüntü var dedi

Ben kadın doğuma gittim canım. Reglimin 3. Günü hormon testi vermek istiyorum dedim. Pcosumu ultrasonda gördü. O sebeple ayrıca insülin bakmış olabilir daha önce bakılmamıştı çünkü benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…