Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Eki Görüntüle 3567189 merhaba kızlar ovü testine göre yumurtlama yakın mı dün daha silikti çizgi ve sadece bu gece değerlendirme şansımız var kıpkırmızı olduğunda mi çatlamis oluyordu
Canım en yüksek olduğu zaman değer catlıyor diyolar. Ama suan bu testte pikten hemen öncesi gibi duruyor değerlendirmek gerekir ben artık yumurtlama dönemi zaten 3-4 gün hergün değerlendirmeyi planlıyorum

Bende öyle canım bu aralar o kadar çok ilaç takviye kullanıyorum ki artık midem dur dedi biraz ara verdim glifora takviyeye ramazan da çok zorladı. 2 gün daha sabredip sonra devam edeceğim
Glioforun yan etkisi cok fazla malesef canım ancak vucut bir süre sonra alışıyor yan etkiler gidiyor tabi sabır etmek gerekiyor özellikle mide bulantısı ve bağıraakları mahfediyor bende ramazan ayında içmedim hiç 1 kaç gündür başladım tekrar tam yan etkiler geçmiştiki bıraktım salak cgibi ilacı şimdi tekrar başa döndüm

17 mart çatlaman olduysa 31 martta regl olursun canım. Sen takviye kullanıyor musun pcos için ?
Evet canım eğer tahminlerim yanılmazsa 31 martta regli olucam bakalım görücez olmazsam test yaparım testte negatif gelirse eğer de gidicem hemen kistmi oldu vs bi bakalım pcos için hiç bir takviye kullanmıyorum dr vermedi sadece yumurtalar gelişsin diye klomen kullandım 1 ay sonra zaten regli oldum de gidemedim malesef aslında regli olunca gelmemi istemişti ancak dr yurtdışında oldugu için kaçırdım sonrada 2. Regli olmadım bekliyorum halen birde bende dr polip gördü aslında regli oldugumda polibe bakacaktı cok büyük değil yani gebeliğe engel boyutta olmadıgını söyledi zaten polip genelde gebelik oluştultan sonra düşüğe sebep olabilceğimi söylemişti fakat ben hiç gebe kalmadım daha birde sadece insülin direnci için glifor kullanıyorum onuda düzenli kullanmıyorum

Yeni başlık yeni topik hayırlı olsun gönlümüzden geçen tüm dileklerimiz gerçekleşsin hep güzel haberler duyduğumuz bir yer olsun burası tabi benim tedavi olmam lazım hazirandan sonraya bıraktık her şeyi ama bellide olmaz belki birimizden birinin ettiği dua kabul olur

Bende aynı olacağım büyük ihtimalle ama hiç olmazsa faydası çok

Polip niye olurmuş canım?

Benim önceki amh testimden düşük cikti bu defa mesela pcos olmasina ragmen.. amh da degisken bir deger kuzum garip sekilde
O da ilginç gerçekten eğer rezervi gösteriyorsa bi artış bi azalış nasıl oluyor? Mantıken her ay biraz azalması lazım değil mi sonuçta her ay yumurta kaybı oluyor

O da ilginç gerçekten eğer rezervi gösteriyorsa bi artış bi azalış nasıl oluyor? Mantıken her ay biraz azalması lazım değil mi sonuçta her ay yumurta kaybı oluyor
Oyle zaten her ay bir miktar düşüş oluyor mantiken. Ama pcosta bu cok belli olmuyor. Benim son tahlilimde dr güzel gelmis hafif pcos seninki dedi mesela. Aşırı yüksek seviyelerden düştü. Pcosta olsa amh degeri düşüş yaşıyor.

Polip niye olurmuş canım?
Polip kendiliğinden oluşan bir şey vucudumuzdaki et benleri gibi düşünebilirsin polibin belli başlı bir oluşma sebebi yok rahim içinde bir cok kadında görğlebiliyor ufak operasyonlarla alınabiliyor ama doktorum cok ufak oldugunu söyledi bana işte tekrar bakamadık

19 mm görmedi mi test ? Bu gercek mi cok sasirdim su an..
Canim nasil gidiyor denemeye basladin mi bu ay
Evet kuzu ya ben de çok şaşırdım bir de 1 yıldan fazla kullanıyorum bu markayı ilk kez böyle bir şey geldi başıma.

Bu ay başladık bakalım. İnşallah tez zamanda sağlıkla hayırla alırız kucağımıza bebişlerimizi

yaa peki testin kırmızıya yakınmıydı yoksa benimki gibi silik miydi? bende çok silik işte... biz yine de günaşırı değerlendiriyoruz bakalım
Hayır çok silikti. Stres yapmayın hiç o yüzden çünkü ben testte çıkmadıkça stres oldum biraz ama gerçekleşti yumurtlama.

Gerçekten böyle seyler olunca insanin aklı iyice karışıyor .. bende nerdeyse 1 hafta olacak.test yapiyorum bir gun koyu bir gün açık testler. Insallah pik gorebilirim..
Hadi hayirlisi canim benimm. Insallah aminnn en yakin zamanda gelsin bebislerimiz önce karnimiza sonra kucagimizaaa. Aminn

Canim oldun mu regl yaaa.. ay olmasaydin da bebis gelseydiiii yeni ay yeni umutlar moral bozmak yok
Evet cnm 26.sında olmam lazımdı gece kekik maydonoz içtim sabah oldum 2 gündür ateşim 35.9 a düşmüştü zaten adetimi bekliyordum test yaptıgımda olsaydı çıkardı oyuzden hiç ümitlenmedimde üzülmedimde zaten bu aydan beklendim cok olmadı yumurtlama 15ve16.günde olmuşbu ay ve bizim bu iki günde malesef ilişkimiz olmamışbakalım Nisan ayında gelicekmi

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-28-03-47-58-111_com.popularapp.periodcalendar.webp
    25 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…