Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Gercekten cok garip ya niye bakilmiyor anlamiyorum. Amh bu süreçte en önemli bilgilerden biri amh. Insanlar gec kalmamak icin hastaneye gidiyor ama hastanede amh bakmıyorlar.
Evet bende anlayamadım hemde sadece bi kan tahlili ne olur yani bakılsa neden bir yıl bekleniyor hep azalmıştır rezervim. Çok yanlış bi uygulama bu şekilde. Sağlıklı bi gebelik olsun diye aylardır doktor doktor geziyorum ona rağmen bu şekildeyim

Benim gittigimde bana olumsuz umutsuz konusmadi. Ben hatta bu ay asilama düşünmüştüm dr onu bile gerek görmedi. Gelecek ay bakariz bi gel de dedi. Yani o an olani söylüyor sadece. Belkide onlari bir sebep sorarak biz mecbur birakiyoruz birsey soylemeye ne bileyim.. bende mesela daha once bir gittigimde demisti dr insülin direnci var gibi ilac kullan diye bende kullanamadim yan etki yapti hep. Sonra baktiklarinda deger normaldi. Sonra zaten hamile kaldim. Simdi yeniden hamile kalmak istiyorum bu 3.ay olacak henüz deneyeli. Dr erken henüz dedi ama insülin de yüksek görünce ben sebep sorunca onu soyledi ondan da olabilir belki duzene sokalim dedi.
Aynen ya sadece bir tüp kan.. ben son gittigimde bana amh kac biliyor musun diye dr soruyor. Bende bilmiyorum dedim ondan sonra istedi amh. Bir degisikler.. cok iyi anliyorum seni. Emek veriyoruz birseylere gec kalmayalim diye ugrasiyoruz ama sonra ilgilenmeyen dr.a denk gelince insanin morali bozuluyor iste..

Bu ay benim de doktora gittiğimde 19mm yumurtam vardı ama laboquick testte pik göremedim. Siz değerlendirmelere devam edin isterseniz.
yaa peki testin kırmızıya yakınmıydı yoksa benimki gibi silik miydi? bende çok silik işte... biz yine de günaşırı değerlendiriyoruz bakalım

Kuzum benim de lh testlerim hiç pik olmuyor
aynen kuzum yaaa benim de acaba yumurtlama sorunum mu var diye düşünüyorum... yaz sonrası yumurtlama takibine başlayacağım doktorla. şimdlik kendimi ara tatiline çıkardım ama tabi değerlendiriyoruz yine de.

Sen bu seferki reglinde başlıyor musun tüp bebek işlemlerine?

Kızlar çok kritik yeni bir bilgi öğrendim. Tükürük, ağız sıvısı spermi aşırı derecede kötü etkiliyormuş hatta öldürüyormuş Belki bilenleriniz vardı ama yine de yazayım dedim bilgi olsun, ne olur ne olmaz

Evet kuzum regl bekliyorum 31 marta denk geliyor o da. Bayramda kapalılar ama konuşucaz yine doktorla belki bir sonraki aya da sarkabilir hayırlısı. İnşallah şu an hamileyimdir ama hiç sanmıyorum ben o kadar şanslı değilim

Kesinlikle hele o asistanlar doktorun kendinden büyük egolari var inşallah branş değiştirirler de kadınlar doğumcu olamazlar. İşin en önemli kısmı moral iken tam tersi moral bozuyorlar. Bakalım rabbim öylelerinin eline düşürmeden kendiliğinden nasıp etsin rabbim

Bende öyle canım bu aralar o kadar çok ilaç takviye kullanıyorum ki artık midem dur dedi biraz ara verdim glifora takviyeye ramazan da çok zorladı. 2 gün daha sabredip sonra devam edeceğim

Aynen oyle cidden sevmiyorsaniz brans degistirin zorla degil ya. Sanki biz zorluyoruz kadin dogumcu olun diye..
Amin canim aminn.. inşallah Allahım kolaylikla dogal yolla nasip etsin de hamile kalmayi sonra da dogurup büyütmeyi, insan halinden anlamayan duygulari alinmislarla karsilasmak durumunda kalmayalım...

Acaba Kocaeli Umuttepe üniversitesinde tüp bebek tedavisi gören var mı

Hormon testi verdin mi ? Ben de geçen ay 41. Gün olmuştum çok kötüydü. Ovulasyonu anlıyorum meme ucu başladığı gün çatlamam oluyor ondan 14 gün sonra regl başlıyor birkaç aydır hiç şaşmadı.

Canım benim döngülerim düzensizdir ama genelde 35 günde olur. 1 ay önce başladım ama henüz regl günüm gelmedi 1 hafta var
Benim de 35-41 arası değişiyor inşallah inositolle biraz öne gelir. Döngüler uzun sürünce daha az deneme şansı oluyor

17 mart çatlaman olduysa 31 martta regl olursun canım. Sen takviye kullanıyor musun pcos için ?

Gercekten cok garip ya niye bakilmiyor anlamiyorum. Amh bu süreçte en önemli bilgilerden biri amh. Insanlar gec kalmamak icin hastaneye gidiyor ama hastanede amh bakmıyorlar.
Bir yıl diyince de bakmıyorlar bana bakılmamış. Bazı doktorlar umursamıyor yumurta kalitesi iyiyse amh önemsiz diyenler var

Bir yıl diyince de bakmıyorlar bana bakılmamış. Bazı doktorlar umursamıyor yumurta kalitesi iyiyse amh önemsiz diyenler var
Yumurta kaliteli olsa da rezerv düşükse insanlar gec olmadan tüp bebek yapmak istiyor. Neyini anlamiyor doktorlar bende anlamiyorum dogrusu..
Bir an evvel bebeklerimiz olsa da rahatlasak yaa.. gercekten artik hep hayatimizda bu konu var..

Yumurta kaliteli olsa da rezerv düşükse insanlar gec olmadan tüp bebek yapmak istiyor. Neyini anlamiyor doktorlar bende anlamiyorum dogrusu..
Bir an evvel bebeklerimiz olsa da rahatlasak yaa.. gercekten artik hep hayatimizda bu konu var..
Bilmiyorum bana da bakmamış ama pcosta genelde yüksek çıkıyor diye biliyorum amh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…