Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Testin markası ne acaba?

Çok teşekkür ederim bugün gece değerlendirecegim inşallah. Yine test yapacağım aksam.

ya ben normalde bugün adet olurum diye bekliyordum ama olmadım. kürtaj sonrası reglim hala düzene girmemiş olabilir bir ihtimal, ya da bi kaza mı oldu acaba? normalde reglim saat gibidir benim biraz garipsedim. bekleyeyim bi yarına kadar bakayım.

Canim seninde olmamis henüz yumurtlama. Benimde henüz olmadi. valla testlerim bir gün koyulasiyor gibi oluyor ertesi gün siliniyor. Hic birsey anlamadim inan bende takviyelerime dikkat ediyorum. Ama henüz birsey yok. Test biraz koyulasiyor diye yumurtlama masaji da yapmiyorum. Prolaktin yukseltir diye incir de yiyemiyorum. Bu ay biraz degisik sanki. Anlamadim valla bende birsey kafam cok karıştı

Canim korunmasiz birliktelik olduysa ihtimal var tabiki. Kürtajdan sonra vucut biraz gec toparlaniyor. Tüm dengesi bozuluyor rahmin çünkü. Yarin bir test yap olmadi. Insallah hepimiz kavusalim bebeklerimize saglikla kolaylikla.

Yok canım bugün öylesine bir test yaparım hobi gibi seviyorum genelde beklemiyorum adet gecikmesini gebelik kayıplarım var çünkü eğer varsa genelde yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor bugün 9.gün ama bakalım

İnşallah bebiş kaynaklı bi gecikmedir

anladım kuzucum o zaman serbest bırakalım vücudumuzu, doğal akışında devam etsin bakalım...

Devam edin belki geç yumurtlarsınız ben 17-19 hatta 20. Gün bile yumurtlama gördügüm oluyor

@yesilelma13 canım testi tekrarladım. Yapar yapmaz bu şekilde çıktı. Pik mi oluyor şimdi tekrar yorumlar mısınız

Amh düşük olup da deneyen var mı kızlar
Benimde düşük bana direk tüp bebek dediler ama aşılama istedim. Aşılamaya da gitmedim normalde bu ay gitmem gerekiyordu. Sanırım 2 ay daha gitmeyecegim. Benim kan değerlerim o kadar kötü ki tabiki hamile kalamam. Tsh 4.79 insülin direnci var bunlar gebeliği engelleyen şeyler. Ve bana asistan bozuntusu ilaç kullan sonra bakalım bile demedi. O kadar acımasızlar ki. Duygu 0. Bende kadın doğum doktorunun önerdiği takviyeyi aldım. Tiroid ilacına ve glifora başladım. 3 ay kendim deneyip biraz da kilo verip değerlerim düşünce tekrar giderim.

Benim de 0.39 tsh da bazen oynuyor diye aylardır onun ilacını kullanıyorum ama amh değerini dün öğrendim doktor da bir iki ay bakalım o sırada hormon testi ve rahim filmini yaparız dedi duruma göre de tüp bebeğe yönlendirelim dedi. 7 aydır deniyorum ama aylardır doktora gidiyorum bir sorun varsa çıksın erkenden diye yine de kimse önemki testleri yapmıyor en son 1 yıldır deniyorum dedim de yaptılar amh değeri şaka gibi çıktı

anladım kuzucum o zaman serbest bırakalım vücudumuzu, doğal akışında devam etsin bakalım...
Ya zaten ben cok fazla kafama da takmiyorum bu ay ne yalan soyleyeyim. Ama iste anlamadim bir var cizgi bir yok karışık gidiyor. Testte cizgi çıktığı gün akıntım da yumurtlama dönemi akıntısı seklinde oluyor ama mesela bugun silik bugun akıntım da az. Bisey anlamadim..dogal akisina biraktigim halde böyle garip seyler olunca enteresan geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…