Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Benimde düşük bana direk tüp bebek dediler ama aşılama istedim. Aşılamaya da gitmedim normalde bu ay gitmem gerekiyordu. Sanırım 2 ay daha gitmeyecegim. Benim kan değerlerim o kadar kötü ki tabiki hamile kalamam. Tsh 4.79 insülin direnci var bunlar gebeliği engelleyen şeyler. Ve bana asistan bozuntusu ilaç kullan sonra bakalım bile demedi. O kadar acımasızlar ki. Duygu 0. Bende kadın doğum doktorunun önerdiği takviyeyi aldım. Tiroid ilacına ve glifora başladım. 3 ay kendim deneyip biraz da kilo verip değerlerim düşünce tekrar giderim.
Bence gitmelisin aşılama icin. Kimin ne dedigini bosver. Devlete gittiysen eger zaten ilk muayeneni yapan dr.u bir daha görmüyorsun nerdeyse. Aşılama icin gidince baska yerde yumurta takibi ve asilama yapiliyor. O dr.lar sadece seni o kısma yönlendirmis oluyor. Bence degerlerini düzene koymaya calisirken aşılamayı da yaptir aradan ciksin. Sonra yeniden bekleme sürecine girmis olmak seni de yorar. Tecrube etmis biri olarak sana tavsiyem bu.
Eki Görüntüle 3567387 @yesilelma13 canım testi tekrarladım. Yapar yapmaz bu şekilde çıktı. Pik mi oluyor şimdi 🫣 tekrar yorumlar mısınız 🥰
Canim testin pik. Degerlendir bugünü de yarini da.

Kızlar bu pik midir ya bende amh çok düşük bu yine de yumurta var demek mi oluyor. Daha doktor yumurta bakmadı da
Pik canım. Degerlendir bugünü. Catlama takip et catlama gününü de degerlendir. Yumurtlaman oluyor demek oluyor evet. Amh düşük olup gebe kalan cok var. Instada eger yalan degilse amh 0.1 ile gebe kalanlar var paylasiyorlar bazi dr.lar falan

Bu ay benim de doktora gittiğimde 19mm yumurtam vardı ama laboquick testte pik göremedim. Siz değerlendirmelere devam edin isterseniz.
19 mm görmedi mi test ? Bu gercek mi 🙄 cok sasirdim su an..
Canim nasil gidiyor denemeye basladin mi bu ay 🤗

Pik canım. Degerlendir bugünü. Catlama takip et catlama gününü de degerlendir. Yumurtlaman oluyor demek oluyor evet. Amh düşük olup gebe kalan cok var. Instada eger yalan degilse amh 0.1 ile gebe kalanlar var paylasiyorlar bazi dr.lar falan
Evet doktorlarda ben de gördüm 7 aydır değerlendiriyorum hep pik görüyorum ama henüz olmadı zaten amh değerini de dün öğrendim. Allah büyük inşallah bakalım

Çok sagolun yarın memlekete gideceğim 2 aydır değerlendiremeyecektik diye üzülüyordum. Rabbim nasip ederse olur tabi. Böyle durumlarda da tek tüpüm açık olduğu için acaba tıkalı tüpümden mi yumurtlama oluyor ki diye düşünmeden edemiyorum. Dilerim bu ay herkese uğur getirsin sıralı şekilde gebelik haberleri vermeyi nasıp etsin rabbim

Benim de 0.39 tsh da bazen oynuyor diye aylardır onun ilacını kullanıyorum ama amh değerini dün öğrendim doktor da bir iki ay bakalım o sırada hormon testi ve rahim filmini yaparız dedi duruma göre de tüp bebeğe yönlendirelim dedi. 7 aydır deniyorum ama aylardır doktora gidiyorum bir sorun varsa çıksın erkenden diye yine de kimse önemki testleri yapmıyor en son 1 yıldır deniyorum dedim de yaptılar amh değeri şaka gibi çıktı
Ya o dertten bende muzdaribim kimse önemsemiyor. Direk tüp bebek tedavisi diyorlar. Ben rahîm filmini ocakta çektirdim. Sag tüpüm kapalı imiş. Tek tüple de gebelik olur dendi ya bakalım ya nasıp

Evet doktorlarda ben de gördüm 7 aydır değerlendiriyorum hep pik görüyorum ama henüz olmadı zaten amh değerini de dün öğrendim. Allah büyük inşallah bakalım
Hic bakilmamis miydi amh ? Ben anlamiyorum eskiden hemen bakarlardi amh değerine falan simdi bakmak icin dr.lar sebep ariyor. Ne degisik bir sisten oldu saglik sistemi sinir ediyor beni.
Canim pik oluyorsa umut var iste. Benimde oluyor pik ve catlama mesela benimde henuz olmadi gebelik. Insan düşünüyor haliyle niye olmuyor diye 🙁

Canım benim döngülerim düzensizdir ama genelde 35 günde olur. 1 ay önce başladım ama henüz regl günüm gelmedi 1 hafta var

Döngülerin kaç gün sürüyor normalde? Geçen ay öne geldi mi yumurtlaman
Mesela geçen ay döngüm neredeyse 58 gün sürdü. Kafayı yemek üzereydim artık. Hormon dengem alt üst oldu. Şu an yumurtlama takibi yapmıyorum reglim geçince hamile değilsem tabi. Yumurtlama takibine başlamayı düşünüyorum. Galiba çok değişik zamanlarda yumurtluyorum ben. Öyle hissediyorum😄

Hic bakilmamis miydi amh ? Ben anlamiyorum eskiden hemen bakarlardi amh değerine falan simdi bakmak icin dr.lar sebep ariyor. Ne degisik bir sisten oldu saglik sistemi sinir ediyor beni.
Canim pik oluyorsa umut var iste. Benimde oluyor pik ve catlama mesela benimde henuz olmadi gebelik. Insan düşünüyor haliyle niye olmuyor diye 🙁
Hayır hiç bakılmadı hemde hazirandan beri bir sürü doktora gittim aylülden beri deniyorum en son bir yıldır deniyorum diye yalan söyledim de baktılar

Kaç gün geçti canım ? Regl olmak bile nimet gerçekten geçen ay 41. Gün gelince daha iyi anladım
Gerçekten öyle canım normalde bat:8marttı ama olmadım 14-17mart arasında yumurtlama ağrılarım akıntılarım oldu bekliyorum tahminin 17 mart catlama filan oldu cünkü o tarihten sonra hiç kasık ağrım olmadı offf pcos oldugu için yumurtlama nezaman cok zor oluyor gerçekten regli olup yeni bir sürece başladam keşke böyle cok zor :/

Benimde düşük bana direk tüp bebek dediler ama aşılama istedim. Aşılamaya da gitmedim normalde bu ay gitmem gerekiyordu. Sanırım 2 ay daha gitmeyecegim. Benim kan değerlerim o kadar kötü ki tabiki hamile kalamam. Tsh 4.79 insülin direnci var bunlar gebeliği engelleyen şeyler. Ve bana asistan bozuntusu ilaç kullan sonra bakalım bile demedi. O kadar acımasızlar ki. Duygu 0. Bende kadın doğum doktorunun önerdiği takviyeyi aldım. Tiroid ilacına ve glifora başladım. 3 ay kendim deneyip biraz da kilo verip değerlerim düşünce tekrar giderim.
Canım bende de insülin direnci var pcos var ama doktorum bana hamile kalamazsın demedi ilk aydan başladı hemen ilk klomen kulladım yumurta büyümesi için kilomda var ve kilo bile ver demedi glifor kullanıyorum bende bu ilacı mutlaka kullanıcaksın bu süreçte dedi ama tabiii bence biraz kilo vercek herşey yoluna giricek gibi ben bu aralar dikkat ediyorum bir kaç kilo verdim

Ya o dertten bende muzdaribim kimse önemsemiyor. Direk tüp bebek tedavisi diyorlar. Ben rahîm filmini ocakta çektirdim. Sag tüpüm kapalı imiş. Tek tüple de gebelik olur dendi ya bakalım ya nasıp
Evet olur tabiki ben de çok okudum öyle inşallah bir an önce güzel haberler alırsınız

Hayır hiç bakılmadı hemde hazirandan beri bir sürü doktora gittim aylülden beri deniyorum en son bir yıldır deniyorum diye yalan söyledim de baktılar
Gercekten cok garip ya 🙄 niye bakilmiyor anlamiyorum. Amh bu süreçte en önemli bilgilerden biri amh. Insanlar gec kalmamak icin hastaneye gidiyor ama hastanede amh bakmıyorlar.

Canım bende de insülin direnci var pcos var ama doktorum bana hamile kalamazsın demedi ilk aydan başladı hemen ilk klomen kulladım yumurta büyümesi için kilomda var ve kilo bile ver demedi glifor kullanıyorum bende bu ilacı mutlaka kullanıcaksın bu süreçte dedi ama tabiii bence biraz kilo vercek herşey yoluna giricek gibi ben bu aralar dikkat ediyorum bir kaç kilo verdim
Kizlar, yani bilmiyorum ama ben şöyle düşünüyorum, bazi doktorlar bir sebep sunmak istiyor gibi oluyor o zaman da kan degerlerinde insülin ciktiysa onu soyluyor pcos varsa pcosu söylüyor en büyük sebep olarak... ben o nedenle cok da fazla inanmıyorum ne yalan söyleyeyim.
Ben geçen gittiğimde sordum ve dr insulinden dolayi olmuyor olabilir dedi... bundan önce hamile kalmak icin uğraşırken de pcos asagi pcos yukari diyodular. Sonra hamile kaldim kürtaj oldum dr.a sordum dr bana dedi ki pcos engel degil bak gördün kendin hamile kaldin diye.. yani kisaca drlarin bazilari bir sebep atiyor ortaya. Kilo varsa kilo ver diyor, pcos varsa pcos, insülinse insülin... illa bir sey söylüyor. Hepsi icin söyleyemem tabi ama benim son gittigim 2 asistan bana sirf söylemek icin söylüyor gibi geldi..

Kizlar, yani bilmiyorum ama ben şöyle düşünüyorum, bazi doktorlar bir sebep sunmak istiyor gibi oluyor o zaman da kan degerlerinde insülin ciktiysa onu soyluyor pcos varsa pcosu söylüyor en büyük sebep olarak... ben o nedenle cok da fazla inanmıyorum ne yalan söyleyeyim.
Ben geçen gittiğimde sordum ve dr insulinden dolayi olmuyor olabilir dedi... bundan önce hamile kalmak icin uğraşırken de pcos asagi pcos yukari diyodular. Sonra hamile kaldim kürtaj oldum dr.a sordum dr bana dedi ki pcos engel degil bak gördün kendin hamile kaldin diye.. yani kisaca drlarin bazilari bir sebep atiyor ortaya. Kilo varsa kilo ver diyor, pcos varsa pcos, insülinse insülin... illa bir sey söylüyor. Hepsi icin söyleyemem tabi ama benim son gittigim 2 asistan bana sirf söylemek icin söylüyor gibi geldi..
Kesinlikle katılıyorum benim doktorum bana hiç ümitsiz konuşmadı olmaz cıkmadı ağzından cok şükür insülin düşmesi için zaten yıllardır glifor kullanmam gerekiyor bunu cocukluğumdan beri biliyorum ama ben ilaçlar konusunda cok vurdum duymazım düzenli kullanmıyorum ki glifor kullandıgımda düzenli zayıflıyorum ama sonra yine bırakıyorum doktorumun söylediği tek şey düzenli kullanmak. Troidde baktı ancak troidim ilaç boyutunda değildi normaldi yaniii ilaçları düzenli kullansak ve birazda kafamız rahat olsa olucak ben inanıyorum

Back
X