Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Awox bende gölge şeklinde ince silik çizgi çıkarıyor ama kan sonucum hep negatifti. Bence regl gününü beklemelisin canım
Gerçekten mi bu testide mi kaybettik 😂hiç birine güvenim yok canm tek görmek istediğim varsa bile tekrarladığımda bi tık koyulaşma görmek o zan inanıcam ❤️❤️

Merhaba sat 22 mart bat 20 nisan takvimde yumurtlama 6 nisan gozukuyor ancak 2 nisan doktor kontrolünde hekim sol yumurtaligimda folikul oluştuğunu gordu su an deneme asamasindayiz haftaya yumurtaligim çatlamış mi diye kontrole gideceğim inşallah hepimiz istediğimiz gibi hayırlısıyla sonuçları alırız 🌸🙏

Gerçekten mi bu testide mi kaybettik 😂hiç birine güvenim yok canm tek görmek istediğim varsa bile tekrarladığımda bi tık koyulaşma görmek o zan inanıcam ❤️❤️
Tabi koyulaşma varsa güvenilir ancak ya da net çizgi görmek lazım. Bilmiyorum belki de en iyisi gidip kan vermek çünkü test batağına düşünce çıkılmıyor. Bana hep öyle oluyor çünkü. İnşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimize kavuşuruz 🫶🏻

Tabi koyulaşma varsa güvenilir ancak ya da net çizgi görmek lazım. Bilmiyorum belki de en iyisi gidip kan vermek çünkü test batağına düşünce çıkılmıyor. Bana hep öyle oluyor çünkü. İnşallah en kısa sürede hepimiz bebeklerimize kavuşuruz 🫶🏻
Öyle canm haklısın biraz daha net bi çizgi görürsem gidip kan vericem yıldım artık ya 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar merhaba sizce gebelik var mı Laboquick ve innovita strip ile yaptım
IMG_6699.webp
IMG_6724.webp

Kızlar awox kuruma çizgisi çıkarıyor mu? İlk 10 dk çizgi göremedim ertesi gün testi atacaktım pembe kıl gibi çizgi gördüm suda gitmedi. Daha önce hiç kuruma çizgisi görmemiştim. :/ fotoğrafta pek belli değil ama kıl gibi pembe çizgi

Eklentiler

• B8FB71D9-D335-4621-9412-1E8EA0329438.webp
    B8FB71D9-D335-4621-9412-1E8EA0329438.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 79
  • 87FC46AC-0FF2-4F39-948D-AF22A7E03A04.webp
    87FC46AC-0FF2-4F39-948D-AF22A7E03A04.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar awox kuruma çizgisi çıkarıyor mu? İlk 10 dk çizgi göremedim ertesi gün testi atacaktım pembe kıl gibi çizgi gördüm suda gitmedi. Daha önce hiç kuruma çizgisi görmemiştim. :/ fotoğrafta pek belli değil ama kıl gibi pembe çizgi
Valla asıl sende var hayırlı olsun 😅 pazartesiye kaldı bizim kan verme işleri ama

Valla asıl sende var hayırlı olsun 😅 pazartesiye kaldı bizim kan verme işleri ama
Kuruma çizgisidir heralde büyük ihtimal ya hiç ümidim yok kuşum :/ yani ilk 10 dk göremedim diye attım kenara ertesi gün baktım böyle daha önce hiç awox da yapmamıştım o yüzden bu kuruma çizgisi çıkarıyor mu bilmiyorum.

Kuruma çizgisidir heralde büyük ihtimal ya hiç ümidim yok kuşum :/ yani ilk 10 dk göremedim diye attım kenara ertesi gün baktım böyle daha önce hiç awox da yapmamıştım o yüzden bu kuruma çizgisi çıkarıyor mu bilmiyorum.
Ben ilk çocuğumda böyle erken gebelik testinde kuruma çizgisiyle de karşılaştım ki o zaman 39 çıkmıştı değerim

Back
X