- 14 Kasım 2024
- 2.199
- 860
- 38
- 30
Hayırlı olsun cnm hamilesin günün geçince kan varİki gün geçti bugün yaptım böyle çıktı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnm hamilesin günün geçince kan varİki gün geçti bugün yaptım böyle çıktı![]()
pazartesi bir yeniden yapayim çok korkuyorum negatif olacak diye 1 buçuk senedir deniyoruz hiç pozitif göremedim o yüzdenHayırlı olsun cnm hamilesin günün geçince kan var![]()
Bu arada daha günün gecmeden kasette çıkması erken gebelik testlerinin kafa karısıklıgından baska bir işe yaramadıgının kanıtı bence gözünü seveyim kset testlerinİki gün geçti bugün yaptım böyle çıktı![]()
Seni cok iyi anlıyorum cnm yap tabiki koyulaşma takip et kan verene kadar bende inanmamıştım 5 tane arka arkaya yapmıştım aynı seninki gibi bir cizgiyle öğrenmiştim oğlusumu kalp atısını duyana kadar dahada inanmazsın gözün aydın cnm sağlıkla büyüsün sen genede herseyine dikkat et güzel beslenpazartesi bir yeniden yapayim çok korkuyorum negatif olacak diye 1 buçuk senedir deniyoruz hiç pozitif göremedim o yüzden![]()
Çok teşekkür ederim sabredeyim biraz dahaSeni cok iyi anlıyorum cnm yap tabiki koyulaşma takip et kan verene kadar bende inanmamıştım 5 tane arka arkaya yapmıştım aynı seninki gibi bir cizgiyle öğrenmiştim oğlusumu kalp atısını duyana kadar dahada inanmazsın gözün aydın cnm sağlıkla büyüsün sen genede herseyine dikkat et güzel beslen![]()
Yok cnm oğlum 7 yaşında suanda 2.ci denemesindeyimÇok teşekkür ederim sabredeyim biraz dahasen hamilemimisin canım kaç aylık sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
![]()
Aa maşallah Allah sağlıklı ömürler versin ikincisinide inşallahYok cnm oğlum 7 yaşında suanda 2.ci denemesindeyimhenüz daha olmadı buay 5.deneme olcak
Amin cnm valla pek belirti yoktu hiç beklemiyordum ilk hamileliğimde 9 haftada kalbi durdu kürtaj oldum 10 ay hamile kalamadım stresten o ay HGS cekilmeye karar vermiştim hiç yoktu aklımda yine olmaz diye umursamadım acıkcası hatta adet söktürücü içtm hemen adet olayım gidip cekileyim diye adetime 3 4 gün glan vardı takvime göre ozmanlar yumurta takibi filan bilmiyordum içimden sürekli test yapma isteği duydum istemsizce aldım yaptım kaset test seninki silik çıktı ellerim titredi resmen sonra arkadaşım yanımdaydı iş yerindeydi gitti y tane daha aldı hepsini yaptım aynı cıktı inanamadım Ogün inanılmaz kasık sacım vardı ben regl olcam sandım adet belirtisinden hiçbir degişiklik fark olmadı yani her sancım oldugumda wcye koştum adet oldum sanıp ertesi gün kan verdim öyle emin oldum kalp atışını duyana kadar hep elim yüregimde bekledim bişey olcak diye 6 haftada inanılmaz göğüslerim şişti hiç dokunamıyordum 75 beden sütyen. Giyen ben dpgurana kadar 90 beden oldu göğüslerimAa maşallah Allah sağlıklı ömürler versin ikincisinide inşallahbelirtilerin neydi ilk hamileliğinde nasıl hissettin
![]()
1 haftadır bende adet sancısı gibi ara ara sancı geliyordu şuan da aşırı bel ağrım var birde göğüslerim hassas belki psikolojik ama adette olabilir gebelik de bilmiyorumAmin cnm valla pek belirti yoktu hiç beklemiyordum ilk hamileliğimde 9 haftada kalbi durdu kürtaj oldum 10 ay hamile kalamadım stresten o ay HGS cekilmeye karar vermiştim hiç yoktu aklımda yine olmaz diye umursamadım acıkcası hatta adet söktürücü içtm hemen adet olayım gidip cekileyim diye adetime 3 4 gün glan vardı takvime göre ozmanlar yumurta takibi filan bilmiyordum içimden sürekli test yapma isteği duydum istemsizce aldım yaptım kaset test seninki silik çıktı ellerim titredi resmen sonra arkadaşım yanımdaydı iş yerindeydi gitti y tane daha aldı hepsini yaptım aynı cıktı inanamadım Ogün inanılmaz kasık sacım vardı ben regl olcam sandım adet belirtisinden hiçbir degişiklik fark olmadı yani her sancım oldugumda wcye koştum adet oldum sanıp ertesi gün kan verdim öyle emin oldum kalp atışını duyana kadar hep elim yüregimde bekledim bişey olcak diye 6 haftada inanılmaz göğüslerim şişti hiç dokunamıyordum 75 beden sütyen. Giyen ben dpgurana kadar 90 beden oldu göğüslerimoyuzden belirti aramayın hiçbir farkı yok
Cnm iki testinde pozitif hamilesin sen inşallah yarın tekrar yap bakalım1 haftadır bende adet sancısı gibi ara ara sancı geliyordu şuan da aşırı bel ağrım var birde göğüslerim hassas belki psikolojik ama adette olabilir gebelik de bilmiyorum![]()
İnşallah ya pazartesi yapcam sabredebilirsemCnm iki testinde pozitif hamilesin sen inşallah yarın tekrar yap bakalım![]()
Haber et bizede güzel haberle gel inşallahİnşallah ya pazartesi yapcam sabredebilirsem![]()
İnşallah isteyen herkeseHaber et bizede güzel haberle gel inşallah![]()
Naptın canmKızlar ya bana gülmeyin ama bu testte çok ince silik bi çizgi var gibi geliyo ya da kendimi kandırıyorum![]()
Canımm benim
Bekliyorum canm pazartesi regl günüm o gün test yapıcam bugün yine bir damla kahverengi leke geldi gittiNaptın canm
Canımm benimdua et bacına. Aylardır bi gruba dahil olmuyordum buraya girdim umarım şans getirir
Kız çatlıycam yap bi bakalımBekliyorum canm pazartesi regl günüm o gün test yapıcam bugün yine bir damla kahverengi leke geldi gitti![]()