• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Şöyle canm bata 6 gün kala yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım çamur gibi kahverengi bi lekelenmem oldu bi günlük pedi bile doldurmaz o derece azdi peçeteye sildikçe geliyordu bitti akıntı sarıya döndü bende şüphelenip test yaptım laboquick kaset test silik çizgi çıktı başka bi şüphem belirtim yok inşallah pozitiftir 🥰🥰

Canım 6 7 aydır deniyorum hemen hemen
Geldi mi canim test naptin

Şöyle canm bata 6 gün kala yerleşme kanamasına benzer bişi yaşadım çamur gibi kahverengi bi lekelenmem oldu bi günlük pedi bile doldurmaz o derece azdi peçeteye sildikçe geliyordu bitti akıntı sarıya döndü bende şüphelenip test yaptım laboquick kaset test silik çizgi çıktı başka bi şüphem belirtim yok inşallah pozitiftir 🥰🥰

Benimde bata 2-3 gün kala ilişki sonrası geldi peçetede fark ettim sonra kesildi. Ama test yapmaya korkuyorum. Bugün 27.günüm ve normalde 24 günde oluyorum. 27 günde olduğum senede 2 gün falan belki bugün olurum bekliyorum. Bana da dua et nolur

Benimde bata 2-3 gün kala ilişki sonrası geldi peçetede fark ettim sonra kesildi. Ama test yapmaya korkuyorum. Bugün 27.günüm ve normalde 24 günde oluyorum. 27 günde olduğum senede 2 gün falan belki bugün olurum bekliyorum. Bana da dua et nolur
Ederim tabi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah neden test yapmıyosun negatif çıkarsa da vardır bunda da bir hayır diyeceğiz napalım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelicekler inşallah hayırlısı olsun 🥰🥰🥰
İnşallah cnm hayırlı güzel haberle gel inşallah heycanla bekliyoruz seni🥰🙏🏻
Ya canımsınız teşekkür ederim yapıp atıcam buraya da 🥰🥰 inşallah güzel sonucu atarım

Bende de bazen sarı bazen krem gibi beyaz akıntı var anlam veremedim şimdi. Geçen ayda olmuştu bende adet olmuştum o yüzden cesaretim yok test yapmaya 😔

Ederim tabi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah neden test yapmıyosun negatif çıkarsa da vardır bunda da bir hayır diyeceğiz napalım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman gelicekler inşallah hayırlısı olsun 🥰🥰🥰

Ya canımsınız teşekkür ederim yapıp atıcam buraya da 🥰🥰 inşallah güzel sonucu atarım
Valla eşime gecikti dedim sanmıyorum hiç beklemiyorum dedi modum düştü.

Gelmedi mi canim test daha

İnşallah cnm🙏🏻

Ay heyecandan öldük 🥰🥰🥰🥰

Negatif kızlar ❤️

Eklentiler

• IMG_0371.webp
    IMG_0371.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 96
Bende 1 senedir deniyorum kimyasal bile olmadi belki zamanı var belkide rahmimle alakali bi sorun var maddiyattan dolayi hep erteliyorum doğru mu yapiyorum bilmiyorum her ay bi umut tabiki insallah bu ay güzel haber alirim

Back
X