Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlaaar arada durum güncellemesi yapıyorum 🙈😬 ben dün dr gittim muayne etti kist vs hiç birşey yok cok şükür ama tabii pcoss devam oldugu için bana duphaston verdi gün aşırı ilişki olmasını söyledi bu süreçte (tabi benim eşim varıyalı calıştıgı için sürek olmuyor) neysee regli olursam gidicem 3. Günü muaynd edicek cünkü o gün rahim duvarı ince oldugubdan herşey daha rahat net görünüyor. Eğer 3 hafta içinde regli olmazsan test yapmamı söyledi 🙈

Adetime 4 gun var dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif cikti bikac gun daha bekleyip tekrar yapacagim ama acikcasi regl olacak gibi hissediyorumm bakalim hayirlisi

Kızlaaar arada durum güncellemesi yapıyorum 🙈😬 ben dün dr gittim muayne etti kist vs hiç birşey yok cok şükür ama tabii pcoss devam oldugu için bana duphaston verdi gün aşırı ilişki olmasını söyledi bu süreçte (tabi benim eşim varıyalı calıştıgı için sürek olmuyor) neysee regli olursam gidicem 3. Günü muaynd edicek cünkü o gün rahim duvarı ince oldugubdan herşey daha rahat net görünüyor. Eğer 3 hafta içinde regli olmazsan test yapmamı söyledi 🙈
Hayırlısıyla en kısa sürede kucağınıza alın inşallah adetiniz gecikmişti sizinde sanırım ona bit şey dedi mi

Kızlar benim göğüsümde kahverengi noktadan biraz büyük lekeler oluşmaya başladımdünden beride sızlayıp baya şişti normalde küçüktür göğüslerim hissederim testlerim negatif sizce neden olur

arkadaşlar bugun benım çatlama gunum olabılır dıye dusunuyorum ovulasyon testı yapmadım ama akıntımdan böyle dusunuyorum sarı akıntım var böyle şeffaf kokusuz yumurtanız çatladıgında böyle şeffaf sarı uzayan akıntı gordunuzmu hıc bugun adetıme tam 14 gun var bıde

Bilmiyorum ki canm kahverengi akıntı sadece kafayı yedim ya ne regl olduğu belli ne gebelik🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

amin canm inşallh
ya belli olmaz tam gununuzun gecmesnı bekleyın baktınız bu lekelenme kesildi hamıle olabılırsınız degılsenızde uzulmeyın rabbım tez vakitte basip etsin olacaktır allahın ıznıyle 21 yasındasınız ha bugun ha yarın kalırsınız ınsallah

Kızlar merhaba adetin 3-4 gün gecikti. Albi test aldım bilen var mı? Yalancı pozitif çıkarıyor mu?

Birde yedek olarak after 10 vardı onu aldım ama hiç duymadım adını bilen yardım edebilir mi?

O zaman adacayi ic bir iki saat arayla 2 tane falan. O hemen etki eder. Regl masaji var birde parmaga yapilan onu yap. Yapabiliyorsan biraz egzersiz yao evde hafif egzersizler. Veya hafif tempolu bi 45 dk fln yürü sökülür.
Babylove ne yaptın canım ? Merak ettim seni onda. Buraya geri geldim tekrar :)

ya belli olmaz tam gununuzun gecmesnı bekleyın baktınız bu lekelenme kesildi hamıle olabılırsınız degılsenızde uzulmeyın rabbım tez vakitte basip etsin olacaktır allahın ıznıyle 21 yasındasınız ha bugun ha yarın kalırsınız ınsallah
İnşallah canım ya Allah razı olsun yarın test yapıcam çarşamba gününe randevum var zaten ❤️❤️

94bassuk 94bassuk canım benim bat tarihimi yeniler misin dün ve bugün ovulasyon testim pik yaptı büyük ihtimalle yarın çatlama olur bat 21 nisan

94bassuk 94bassuk canım benim bat tarihimi yeniler misin dün ve bugün ovulasyon testim pik yaptı büyük ihtimalle yarın çatlama olur bat 21 nisan

Back
X