Bencede gününün gecmesini bekle canimBende bilmiyorum canm bekleyip görücez hayırlısı olsun çok silik bi çizgi var ona da ümitlenmek istemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede gününün gecmesini bekle canimBende bilmiyorum canm bekleyip görücez hayırlısı olsun çok silik bi çizgi var ona da ümitlenmek istemiyorum![]()
Evet beta bugun 155 cikti. Yine hafif sanci devam ediyo ara ara. Insallah guzel haberler alirsin bu ay sen deTest yaptırdın mı peki?
Bana da ayrıca dua et nolur 3 gün geciktim korkuyorum test yapmaya. Adet olacak gibi ağrı gelip gidiyor![]()
Ayyy çokkk sevindim inanEvet beta bugun 155 cikti. Yine hafif sanci devam ediyo ara ara. Insallah guzel haberler alirsin bu ay sen de![]()
Bu marka da yalancı pozitif oluyor mu bilmiyorum ki? Bence gününü bekle kan verLaboquick et çıktı canm
Öyle yapıcam canm teşekkür ederimBencede gününün gecmesini bekle canim
Öyle yapıcam canm teşekkür ederim hepinizeBu marka da yalancı pozitif oluyor mu bilmiyorum ki? Bence gününü bekle kan ver
Hayırlısı olsun cnm bekle yinede bakalım demekki o testte yanlış cıkartıyorNegatif kızlar![]()
Ya awox çok zor pozitif çıkarıyor benim arkadaşım iki aylık hamileyken negatif çıkardıEvet canm awox
Galiba canm gecikme olursa kan vermeye giderim artık hayırlısı olsunHayırlısı olsun cnm bekle yinede bakalım demekki o testte yanlış cıkartıyor
Yaa öylemi valla artık neye inanacağımızı şaşırdık günümün geçmesini bekleyeceğim hayırlısı olsunYa awox çok zor pozitif çıkarıyor benim arkadaşım iki aylık hamileyken negatif çıkardı
Ben göremedim cnmKızlar ya bana gülmeyin ama bu testte çok ince silik bi çizgi var gibi geliyo ya da kendimi kandırıyorum![]()
Canım bi kapağını aç yada arkasından ışık tutKızlar ya bana gülmeyin ama bu testte çok ince silik bi çizgi var gibi geliyo ya da kendimi kandırıyorum![]()
Ben çizgi görüyorum belirtiler de net yani yerleşme kanaması demişsin canım. Daha erkendir ondan öyle silik bence.. Bir tane daha yaparsın sabahNegatif kızlar![]()
Çok hafif görüyorum canm çıplak gözle bekliycem bat gününü o gün yaparım olmadıCanım bi kapağını aç yada arkasından ışık tut
Bana da öyle geliyo canm varsa bile çıkması için çok erkenmiş yerleşme kanamasından en erken 5 6 gün sonra test yap diyorlar ben iki gün sonra yapmış oldum bekliycem bat günümü o gün yaparım varsa çıkar inşallahBen çizgi görüyorum belirtiler de net yani yerleşme kanaması demişsin canım. Daha erkendir ondan öyle silik bence.. Bir tane daha yaparsın sabah
Bak canm Buda kapak açık hali görüyormusun ? Kalite düşüyor yüklenince amaBen çizgi görüyorum belirtiler de net yani yerleşme kanaması demişsin canım. Daha erkendir ondan öyle silik bence.. Bir tane daha yaparsın sabah
Agri kesici al canim. Sen yarın mi gidiceksin doktoraKız ağrıdan o durumdayım negatif olmaması nedense bu sefer pek şey olmadım böyle çökmedim hakkımızda hayırlısı
Canim yani kuruma çizgisi veya testin kendi cizgisi mi bilmem ama ikinci silik bir çizgi görüyorum ben.Negatif kızlar![]()
Bende çizgi gördüm ama inşallah vardir yaBende bilmiyorum canm bekleyip görücez hayırlısı olsun çok silik bi çizgi var ona da ümitlenmek istemiyorum![]()
15 şubattan beri adet olmadınız mı?Merhabalar benide ekleyebilir misiniz sat 15 şubat bat 12 mart
Awox bende gölge şeklinde ince silik çizgi çıkarıyor ama kan sonucum hep negatifti. Bence regl gününü beklemelisin canımKızlar ya bana gülmeyin ama bu testte çok ince silik bi çizgi var gibi geliyo ya da kendimi kandırıyorum![]()