Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Kızlar size bir şey sorcam ben çok şaşırdım arkadaşımın kardeşinin günü geçmiş test yapmış negatif kan vermiş negatşf sonra doktora gitmiş doktor kese görmüş çok garip değil mi

Hayırlısı olsun cnm bekle yinede bakalım demekki o testte yanlış cıkartıyor
Galiba canm gecikme olursa kan vermeye giderim artık hayırlısı olsun 🥰
Ya awox çok zor pozitif çıkarıyor benim arkadaşım iki aylık hamileyken negatif çıkardı
Yaa öylemi valla artık neye inanacağımızı şaşırdık günümün geçmesini bekleyeceğim hayırlısı olsun 🥰🥰

Kızlar ya bana gülmeyin ama bu testte çok ince silik bi çizgi var gibi geliyo ya da kendimi kandırıyorum 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• IMG_0371.webp
    IMG_0371.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleme:
Canım bi kapağını aç yada arkasından ışık tut
Çok hafif görüyorum canm çıplak gözle bekliycem bat gününü o gün yaparım olmadı ❤️
Ben çizgi görüyorum belirtiler de net yani yerleşme kanaması demişsin canım. Daha erkendir ondan öyle silik bence.. Bir tane daha yaparsın sabah
Bana da öyle geliyo canm varsa bile çıkması için çok erkenmiş yerleşme kanamasından en erken 5 6 gün sonra test yap diyorlar ben iki gün sonra yapmış oldum bekliycem bat günümü o gün yaparım varsa çıkar inşallah ❤️❤️

Ben çizgi görüyorum belirtiler de net yani yerleşme kanaması demişsin canım. Daha erkendir ondan öyle silik bence.. Bir tane daha yaparsın sabah
Bak canm Buda kapak açık hali görüyormusun ? Kalite düşüyor yüklenince ama

Eklentiler

• IMG_0375.webp
    IMG_0375.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar ya bana gülmeyin ama bu testte çok ince silik bi çizgi var gibi geliyo ya da kendimi kandırıyorum 🤷🏻‍♀️
Awox bende gölge şeklinde ince silik çizgi çıkarıyor ama kan sonucum hep negatifti. Bence regl gününü beklemelisin canım

Eklentiler

• IMG_20250205_153057.webp
    IMG_20250205_153057.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 76
Back
X