- 4 Ocak 2025
- 336
- 125
- 18
- 29
Tamamdır çok teşekkür ederim canım bunu dün akşam yapmıştım bu akşam da yapayım çatladı mı diyeEvet canım pik olmuş. Yarın da yap bakalım çatlama ne zaman olacak. Mutlaka değerlendir
İnan gölge değildi hatta eve gelince suya tuttum da silinmedi kapağını açıp fotosunu atarım sana özelden canım bildiğin pembe çizgiydiCanım idrardan dolayı erken gebelik testlerinin o kısmı gölgeleniyor. Senin de öyle olmuş maalesef
Benimde öyke oldu ama çok fazla ağrım var adet gecikmem var bayramdan sonra kan vereceğim ilk kez bu ay bu testin böyle bir şey yaptığını gördüm daha önce defalarca kullandım bir kere kuruma çizgisi bile çıkmamıştı fırsatınız varsa kan verinAz önce awox marka testle yaptım ve negatif demekki sabahki yalancı pozitifti
Pik canımKızlar sizce bu pik mi. Aylardır t çizgisini daha koyu görmedim hiç
Beni de ekler misin sat 11 Mart bat 9 nisanay tabiikiiiii ekledim bile hoşgeldin
Teşekkür ederimmPik canım
merhaba, benide ekler misinizMerhaba kızlar,
Mart ayı bitmek üzere, nisan ayına yeni heyecanlar yeni umutlarla girelim diye yeni topic açmak istedim.
Konuya dair ilk topicim, umarım herkese şans getirsin.
Listeye eklenmek için beni etiketleyerek son adet tarihinizi ve beklenen adet tarihinizi yazarsınız hemen ekleyebilirim
Nasıl oldu bir çıkıp bir çıkmadı mı?Benimde öyke oldu ama çok fazla ağrım var adet gecikmem var bayramdan sonra kan vereceğim ilk kez bu ay bu testin böyle bir şey yaptığını gördüm daha önce defalarca kullandım bir kere kuruma çizgisi bile çıkmamıştı fırsatınız varsa kan verin
Canim lh fsh dan fazla olunca veya lh degeri fsh a yakin olunca pcos oluyor. Senin cok ileri seviye degildir tahminim o yönde ama belli de olmuyor gerci bazen bu degerlerde 15 amh bile cikabiliyor.Pcos benim hormonlardan anlaşılıyor mu peki? Ultrasonda pcos görüntüsü var doktor bana da gösterdi hatta üzüm salkımı gibiydi. Ama aydan aya değişiyor sanırım önceki doktor solda daha yoğun demişti bu seferki sağda daha yoğun görüntü var dedi
Kız ev küçükte işi bitiyormuki mutfak Amerikan mutfak mecburen senin dediklerini ben günlük her gün yapmak zorunda kalıyorum her yemekten sonra batıyor ister istemez hergün mutlak dolabı diliyorum bulundugüium bölge yol üstü hergün toz toprak camlarda batıyor 2 haftada bir perde indiriyorum birde evde 2 erkek maşşallh peşlerinde dolanmaktan pertim çıkıyor dün bende küçük halıları yıkadım balkonda yarın tüm evi yine dökcem 2 gün temiz kalyor 3 gün yine dip bucak girmem gerekiyor vala küçük evin temizligi hiç bitmiyor eski evimde birde calışyordum ona ragmen bukdar yorulmuyordumCanim yaz temizligi diye girisince saga sola uzaniyorum cokca agir kaldiriyorum falan ondan aslinda ondan dikkat ediyorum ama bu ay dedim yeter yaa.. napim artik. Epeydir detay is yapmiyordum bi giristim 1 haftadır falan ugrasiyorum vallahi. Kalani da yarin bitiririz esimle artik genel sil süpür toz al kaldi. En iyisi sensin ev ufak diyordun, ben temizle temizle bitiremiyorum yaa.. gecen haftasonu 1 gün balkona ayirdik daha camlarini da silmedik düşün ona ragmen 1 gün gitti balkonabana da temizlik perileri arada cok feci gelir tam o evredeyim su ara
Ay zaten duymuyorum ama iste simdi yüz yüze gelince kesssin sorarlar iyice. Kilomda var aaaa hamile misinnnn diyen slklar kesin cikar. Bebek degil göbek diycem onlara
Canim en iyisi aç karnina gitmek. Kadin doguma gitmek istemezsen en güzeli dahiliyeye gitmek hepsine bakiyorlar orda da. 3 aylik seker insülin ve normal glikoz. Muhtemelen olabilir insülin canim. Bende ayni sikayetteyim yazdiklarinla.
Kadın doğuma gittim ama yapmadı bana sanırım benim söylemem gerekiyordu sadece kilo ver yürüyüş yap sigarıyı bırak dediSelamlar insülin direncine dahiliye bölümü bakıyor ama kadın doğum dr bile bakıyor bana ikiside bakmıstı.
Evet pik 3 gün üst üstte gidegerlendirin bnceKızlar sizce bu pik mi. Aylardır t çizgisini daha koyu görmedim hiç
Olabilir cnm bnde 3 defa adetin 2 ve 3.günleri gttim bakıldı herseye ama ona bakmamış sadece glikoz bakmış odegerde normal cıkmışBen kadın doğuma gittim canım. Reglimin 3. Günü hormon testi vermek istiyorum dedim. Pcosumu ultrasonda gördü. O sebeple ayrıca insülin bakmış olabilir daha önce bakılmamıştı çünkü benim
Ben iki tane testim sizinki gibi çıktı iki tane yaptım silik sonra farklı aldım marka onda negatifNasıl oldu bir çıkıp bir çıkmadı mı?
Sonuç ne oldu peki ?Ben iki tane testim sizinki gibi çıktı iki tane yaptım silik sonra farklı aldım marka onda negatif
Kan vermedim en son testim negatif çıktı ama sol kasığımda ağırlık var bilmiyprum hissediyorum belki de hissetmek istiyorumSonuç ne oldu peki ?
Çok teşekkür ederim değerlendireyimEvet pik 3 gün üst üstte gidegerlendirin bnce
Kısaca ev işi hic bitmiyor ev işi yapan biz kadınlara da bir yardimci lazim vallahi. Yazik yav bizeee yazdiklarini okurken darlandim durmadan temizlikKız ev küçükte işi bitiyormuki mutfak Amerikan mutfak mecburen senin dediklerini ben günlük her gün yapmak zorunda kalıyorum her yemekten sonra batıyor ister istemez hergün mutlak dolabı diliyorum bulundugüium bölge yol üstü hergün toz toprak camlarda batıyor 2 haftada bir perde indiriyorum birde evde 2 erkek maşşallh peşlerinde dolanmaktan pertim çıkıyor dün bende küçük halıları yıkadım balkonda yarın tüm evi yine dökcem 2 gün temiz kalyor 3 gün yine dip bucak girmem gerekiyor vala küçük evin temizligi hiç bitmiyor eski evimde birde calışyordum ona ragmen bukdar yorulmuyordum
Bakim onada nezman giderim bilmyorum demin eşimlede kavga ettik cnm cok sıkkın vala artık hiç bişey yapasım gelmiyor 2.ci cocuk planından bile vazgecmek üzereyim cok bunaldım
Ya doktor dan doktora değişiyor demekki dahiliye ye bir gidin istersenizKadın doğuma gittim ama yapmadı bana sanırım benim söylemem gerekiyordu sadece kilo ver yürüyüş yap sigarıyı bırak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?