Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Canım idrardan dolayı erken gebelik testlerinin o kısmı gölgeleniyor. Senin de öyle olmuş maalesef
İnan gölge değildi hatta eve gelince suya tuttum da silinmedi kapağını açıp fotosunu atarım sana özelden canım bildiğin pembe çizgiydi

Az önce awox marka testle yaptım ve negatif demekki sabahki yalancı pozitifti
Benimde öyke oldu ama çok fazla ağrım var adet gecikmem var bayramdan sonra kan vereceğim ilk kez bu ay bu testin böyle bir şey yaptığını gördüm daha önce defalarca kullandım bir kere kuruma çizgisi bile çıkmamıştı fırsatınız varsa kan verin

merhaba, benide ekler misiniz
sat 8 mart bat 8 nisan
ovülasyon testimde piki 27sinde gördüm yumurtlama+12yle adet görüyorum

Nasıl oldu bir çıkıp bir çıkmadı mı?

Canim lh fsh dan fazla olunca veya lh degeri fsh a yakin olunca pcos oluyor. Senin cok ileri seviye degildir tahminim o yönde ama belli de olmuyor gerci bazen bu degerlerde 15 amh bile cikabiliyor.
Mesela bunlar normal olup testosteron yuksek olabilir o da pcostan diyorlar.
Benim mesela fsh lh iyi ama testosteron yüksek gelmis. Mesela senin verdigin yerde referans araligi 75e kadar normaldi sanki ama benim verdigim yerde 48 üstünü kırmızı olarak degerlendirmis. Benim sonuclari ben ekstra dahiliyeciye de gosterdim o da endokrine yönlendirdi her ihtimale karsi git madem bebis istiyorsun dedi.
Iyi dr.lar da cikiyor karsimiza bazen..

Kız ev küçükte işi bitiyormuki mutfak Amerikan mutfak mecburen senin dediklerini ben günlük her gün yapmak zorunda kalıyorum her yemekten sonra batıyor ister istemez hergün mutlak dolabı diliyorum bulundugüium bölge yol üstü hergün toz toprak camlarda batıyor 2 haftada bir perde indiriyorum birde evde 2 erkek maşşallh peşlerinde dolanmaktan pertim çıkıyor dün bende küçük halıları yıkadım balkonda yarın tüm evi yine dökcem 2 gün temiz kalyor 3 gün yine dip bucak girmem gerekiyor vala küçük evin temizligi hiç bitmiyor eski evimde birde calışyordum ona ragmen bukdar yorulmuyordum

Bakim onada nezman giderim bilmyorum demin eşimlede kavga ettik cnm cok sıkkın vala artık hiç bişey yapasım gelmiyor 2.ci cocuk planından bile vazgecmek üzereyim cok bunaldım

Selamlar insülin direncine dahiliye bölümü bakıyor ama kadın doğum dr bile bakıyor bana ikiside bakmıstı.
Kadın doğuma gittim ama yapmadı bana sanırım benim söylemem gerekiyordu sadece kilo ver yürüyüş yap sigarıyı bırak dedi

Ben kadın doğuma gittim canım. Reglimin 3. Günü hormon testi vermek istiyorum dedim. Pcosumu ultrasonda gördü. O sebeple ayrıca insülin bakmış olabilir daha önce bakılmamıştı çünkü benim
Olabilir cnm bnde 3 defa adetin 2 ve 3.günleri gttim bakıldı herseye ama ona bakmamış sadece glikoz bakmış odegerde normal cıkmış

Kızlar adetime 8 gün var bugün göğsümde bir ağrı var ama gogus hassasiyeti mi içten bir agri mi çözemedim inşallah göğüs hassasiyetidir ve hamilelik vardır

Kısaca ev işi hic bitmiyor ev işi yapan biz kadınlara da bir yardimci lazim vallahi. Yazik yav bizeee yazdiklarini okurken darlandim durmadan temizlik Sen iyi yapiyorsun desene o zaman valla tebrik ederim. Cokta kendini harap etme kuzum bosver yapiyoruz yine aynisi oluyor cokta şaaapmamak lazim

Dahiliyeye git kuzum 3 aylik sekerle normal sekere saglik ocagi da bakiyor ama insuline bakiyor mu bilmiyorum. Dur hemen havlu atma bebis planindan niye vazgeciyorsun. Niye tartisiyorsun ay bosver tartisma sen bide reglsin simdi duygular coskuludur az alttan alsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…