Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Glukoz bakmışlar bence 70 cıkmış oda daha. Diyetisyene gidecektim ben güya onada gidemedim bilmiyorum bugun cok gerginim mutsuzum

Ya doktor dan doktora değişiyor demekki dahiliye ye bir gidin isterseniz
Olabilir bakalım onada giderim bir ara diyetisyenede gitmem lazım aslında dişciyede gitmem lazım hep erteliyorum işte hiç bişey yapasım yok ppff

Selam Beni de ekler misiniz sat 27.03.2025 bat 25.04.2025

Glukoz bakmışlar bence 70 cıkmış oda daha. Diyetisyene gidecektim ben güya onada gidemedim bilmiyorum bugun cok gerginim mutsuzum
Kuzu 70 seker normal. İnsülin de cikmaz o zaman sanmam. Arada geliyor bu modlar. Cok takma kafaya. Bugunu gergin mutsuz gecir ama yarinnyeni bir gün mutlu ve güzel uyan
Yoksa bende de bircok sey bu ay cok dipte.. ama iste umudumu kaybetmemek icin cokta duygularima kafa yormuyorum.
Bide icimde bir agirlik keyifsizlik var anlamiyorum neden..
Olabilir bakalım onada giderim bir ara diyetisyenede gitmem lazım aslında dişciyede gitmem lazım hep erteliyorum işte hiç bişey yapasım yok ppff
Bence genel hepimizde var bunalmislik bi erteleme ve herseyden kacmaya çalışma hali yalniz degilsin..

🕳 Kızlar ya birsey sorcam, ovülasyon testlerim bir koyulasiyor gibi oluyor sonra siliniyor, dün gece bayagi yumurta akı akıntım oldu ama epey oldu. Ben sabahki testte kesin pik görürüm diyordum ama pik olmadi. Akintim sabahta devam etti hatta uzayan yumurta akı olarak. Ben anlamadim birsey bu aydan.. test yapiyor olmasam kesin yumurtluyorum derdim yani. Değerlendiriyoruz tamam ama testlerde cift cizgi göremeyince biraz aklım karıştı. Var mi yasayan böyle birsey

Merhaba son adet tarihim 8 Mart 20 Mart yumurtlama gördüm 5 Nisan adet görmeyi bekliyorum Pcosluyum (adetim hep düzensizdi) benide eklerseniz sevinirim buradan güzel bilgiler öğreniyorum

Kuzu bende bu ay yumurtlamadan öncede akıntıyı baya gördüm yani reglime kadar da devam etti hatta kokusuz şeffaf beyazımsı falandı diyeceğim şu ki akıntıyla anlaşılmıyor yani öncesinde de sonrasında da devam edior vücut sistemi artık nasıl ve neden oldugunu bilmiyorum ama

Herkese merhaba bir kaç saat önce hamile olduğumu öğrendim 14 aydır bu haberi bekliyordum bugün bat günümdü ama olmadı dün bir kere kahverengi lekelenmem oldu başkada olmadı bugün dedim ki gebelik testi yapmaya cesaretin yok bi ovülasyon testi yap çok koyu çıktı evde test vardı yaptım çok silik bir şekilde çıktı ama vardı hemen kan vermeye gittim ve 173.56 allah isteyen herkese nasip etsin

Amin inşallah Hayırlı olsun, sağlıkla artsın değeriniz

Canim reglden önce akıntı oluyor zaten. Ama su an yasadigim baya yumurtlama akıntısı ama testte göremiyorum piki. Garip geldi bana.

kızlar ovülasyon testlerimi yorumlar mısınız 27si pikti 28 silikleşmişti şimdi tekrar pik olmuş, sizce ikinciye mi yumurtladım?

Eklentiler

• IMG-20250329-WA0045.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG-20250329-WA0044.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bu ay prolaktin için ilaç kullandım bu ilaç yumurtlamayı öne çeker mi bir hafta kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…