Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Adete kac gun var benim mesela daha önce hamile kaldığımda adetin 9. Gunu yumurtlama görmüştüm lh testini ne zaman yapmaya başladın gebelik testi varsa elinde bi dene istersen kan testi vermismiydin
9 gün var canım adete bugün yapmadım progesteron değeri yüksek çıkınca yapmadım ovu testini hsg çektirdim 3 gün kadar lekelenmem oldu yani ortalama 11.yada 12. gün yapmaya başladıım lh testini adete daha var canım çıkmaz ki bu aydan hiç umudum da yok

canım test yaptın mı bi test yapsana :)

Umut herzaman vardır belki yumurtan erken oluştu zaten adetle beraber yumurta oluşmaya başlıyor belli günde olgunluğa ulaşıyor kiminde geç kiminde erken yinede bi gebelik testi yapabilirsin belki erken ama progestron yüksek olunca şüphe oluyor eğer gebelik yoksa sifirlanip adet döngüsü basliyor

bilemedim canım :) bence biraz daha bekleyim daha çok erken çıkmaz zaten yokmuş gibi hissediyorum zaten nedense erken yumurtlama olduysada eğer ilk defa bu kadar erken oldu ozaman adetim de erken gelmesi lazım bekleyecem bakalım :)

Erken gebelik testini deneyebilirsiniz umarım vardır

Yumurtlamadan 14 18 gun arasi regl başlıyor inşallah gonlundeki olur sağlıkla Amin

Bencede enfeksiyon var nasılsın uygulayınız peki anlatır mısınız

Kızlar pozitif gözükmüyor ama o t tarafındaki pembelik kafama takıldı, acaba olabilir mi ilk idrar değildi gece yaptım

Eklentiler

• IMG_20240323_033527.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 109
Merhabalar kızlar bende katilrmak istiyorum aranıza hayıt suyu çakşır suyu ovulasyon ne ararsanız kullandım bu ay bu da ovulasyon testlerin yunurtladim ama dün akşam da baktım çatlamadi henüz inşallah bugün görürüm bütün annelerin ve anne adaylarına şimdiden sağlıklı bir evlat ömür diliyorum darısı basimiza

Eklentiler

• IMG20240323221824.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 95

Sat ve bat yazarsanız sizide ekleyelim tabloya
Sat 11 mart
Bat 3 nisan

Kızlar merhaba benim sat 11 bat 3 nisan, kasıklarımda baskı ve belimin sağ altında ağrı hissediyorum. Test yapmalı mıyım erken mi sizde ?

ayy inşallah vardır yaa heyecanlandım bi an :)
Hala adet olmadım canin hatta akşam yine ped koydum sabah hiç bisey yoktu kesilmiş ama gun icinde lavobada damla damla geliyor sabah test yaptım ilk 10 dk içinde belirdi çok silik gözle görülüyor fotoda net degil

Eklentiler

• 20240324_091800.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 85
  • 20240324_093855.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 81
Kuzum sat 24 mart bat 20 nisan

Hala adet olmadım canin hatta akşam yine ped koydum sabah hiç bisey yoktu kesilmiş ama gun icinde lavobada damla damla geliyor sabah test yaptım ilk 10 dk içinde belirdi çok silik gözle görülüyor fotoda net degil
Evet bir pembelik var açık olan testte. Erken test mi bu inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…