9 gün var canım adete bugün yapmadım progesteron değeri yüksek çıkınca yapmadım ovu testini hsg çektirdim 3 gün kadar lekelenmem oldu yani ortalama 11.yada 12. gün yapmaya başladıım lh testini adete daha var canım çıkmaz ki bu aydan hiç umudum da yokAdete kac gun var benim mesela daha önce hamile kaldığımda adetin 9. Gunu yumurtlama görmüştüm lh testini ne zaman yapmaya başladın gebelik testi varsa elinde bi dene istersen kan testi vermismiydin
canım test yaptın mı bi test yapsana :)Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende perşembe akşamı ip kadar akintida leke vardi cuma günü sadece lavoda gelen kahve akinti hatta akşam ped koydum sabah parmak kadar leke vardi bugünde sadece lavaboda kahve kiremit rengi akinti geliyor arada hafif sanci gelip gidiyor bide dün çok kötü mide yanması yaşadım hala var biraz sürekli uykum geliyor uykuya doyamıyorum inşallah yerlesme lekesidir bebeklerim benimledir
Umut herzaman vardır belki yumurtan erken oluştu zaten adetle beraber yumurta oluşmaya başlıyor belli günde olgunluğa ulaşıyor kiminde geç kiminde erken yinede bi gebelik testi yapabilirsin belki erken ama progestron yüksek olunca şüphe oluyor eğer gebelik yoksa sifirlanip adet döngüsü basliyor9 gün var canım adete bugün yapmadım progesteron değeri yüksek çıkınca yapmadım ovu testini hsg çektirdim 3 gün kadar lekelenmem oldu yani ortalama 11.yada 12. gün yapmaya başladıım lh testini adete daha var canım çıkmaz ki bu aydan hiç umudum da yok
Eki Görüntüle 3405588
Benden özelde bunları istediler devlete gitsem yaparlar mı acaba bazı doktorlar özelde istenenleri yapmıyor
Elimde test yok akşam üstü dışarı cikacm canım o zaman alırım yada acile kan veririm direkcanım test yaptın mı bi test yapsana :)
bilemedim canım :) bence biraz daha bekleyim daha çok erken çıkmaz zaten yokmuş gibi hissediyorum zaten nedense erken yumurtlama olduysada eğer ilk defa bu kadar erken oldu ozaman adetim de erken gelmesi lazım bekleyecem bakalım :)Umut herzaman vardır belki yumurtan erken oluştu zaten adetle beraber yumurta oluşmaya başlıyor belli günde olgunluğa ulaşıyor kiminde geç kiminde erken yinede bi gebelik testi yapabilirsin belki erken ama progestron yüksek olunca şüphe oluyor eğer gebelik yoksa sifirlanip adet döngüsü basliyor
Erken gebelik testini deneyebilirsiniz umarım vardırKızlar çatlamanın 11. Günü normal kaset test yaptım erken davrandım çizgi çıkmadı ama t çizgisinin olduğu tarafta pembelik oluştu sonra gitti, bir de testi ilk idrarla yapmadım gece yapmıştımihtimal olabilir mi
ayy inşallah vardır yaa heyecanlandım bi an :)Elimde test yok akşam üstü dışarı cikacm canım o zaman alırım yada acile kan veririm direk
Yumurtlamadan 14 18 gun arasi regl başlıyor inşallah gonlundeki olur sağlıkla Aminbilemedim canım :) bence biraz daha bekleyim daha çok erken çıkmaz zaten yokmuş gibi hissediyorum zaten nedense erken yumurtlama olduysada eğer ilk defa bu kadar erken oldu ozaman adetim de erken gelmesi lazım bekleyecem bakalım :)
hepimiz için inşallah canım mayısta yada haziranda aşılama deneyeceğim ben ozamanı bekliyorum 7 aydır olmadı bu ayda olacağını pek sanmıyorumYumurtlamadan 14 18 gun arasi regl başlıyor inşallah gonlundeki olur sağlıkla Amin
Bencede enfeksiyon var nasılsın uygulayınız peki anlatır mısınızben denedım geçen ay 3 gün belime şal sarıp enfeksıyona ıyı geldı gıbı akıntımın rengı acıldı bırde ıdrar yolu enf falan olmadım sukur bu ay baska bı etkısını anlayamadım ama henüz gebelik yok
İlk idrarla erken gebelik testi ile daha doğru cevap alabilirsiz diye düşünüyorumKızlar pozitif gözükmüyor ama o t tarafındaki pembelik kafama takıldı, acaba olabilir mi ilk idrar değildi gece yaptım
Elimde yoktu bugün sipariş ettim gelir inşallah salı çarşambaİlk idrarla erken gebelik testi ile daha doğru cevap alabilirsiz diye düşünüyorum
Kapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart @ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan @CandyButcher 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan H Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 23 Şubat 22 Mart @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan E Erbdky 19 Şubat 18 Mart Cukurova78 12 Mart 9 Nisan
Sat 11 martSat ve bat yazarsanız sizide ekleyelim tabloya
Hala adet olmadım canin hatta akşam yine ped koydum sabah hiç bisey yoktu kesilmiş ama gun icinde lavobada damla damla geliyor sabah test yaptım ilk 10 dk içinde belirdi çok silik gözle görülüyor fotoda net degilayy inşallah vardır yaa heyecanlandım bi an :)
Kuzum sat 24 mart bat 20 nisanKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
ArasaNillGerek
@bernaad
@kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart @kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart @ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan @CandyButcher 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan H Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart @beyazmanolya66 23 Şubat 22 Mart @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan E Erbdky 19 Şubat 18 Mart Cukurova78 12 Mart 9 Nisan
Evet bir pembelik var açık olan testte. Erken test mi bu inşallah vardırHala adet olmadım canin hatta akşam yine ped koydum sabah hiç bisey yoktu kesilmiş ama gun icinde lavobada damla damla geliyor sabah test yaptım ilk 10 dk içinde belirdi çok silik gözle görülüyor fotoda net degil